اره خیلیتا حالا اتفاقی برات افتاده که فک کنی خیلی خیلی شانس اوردی؟ (خطر از بیخ گوشت رد شده باشه)
اره باباتا حالا ظرف مامانت رو شکستی؟

اره اما اینکه کاری نبوده که خودم بکنم یه نفر دیگه مقایسه کرده )اره بابا
تا حالا با پایین تر از خودت مقایسه شدی ؟
آره بعدم تا یه مدت منتظر بودم اتفاقی برای روده هام بیفتهاره اما اینکه کاری نبوده که خودم بکنم یه نفر دیگه مقایسه کرده )
تا حالا آدامست رو قورت دادی؟
آره خیلیآره بعدم تا یه مدت منتظر بودم اتفاقی برای روده هام بیفته
تا حالا شب امتحان تا صبح بیدار موندی؟
نه ولی یبار دمنوش جینسینگ سحرخیز خوردم فک کنم حساسیت داشتم فشارم رفته بود بالا داشتم میمردم،انرژی زا هم باهام نمیسازهآره خیلی
تا حالا بعد خوردن قهوه احساس مرگ ـ نزدیک بودن به ایست قلبی داشتی؟(دور از جون کسی که اینو قراره جواب بده)
اره یکی از بهترین حس های دنیا بودنه ولی یبار دمنوش جینسینگ سحرخیز خوردم فک کنم حساسیت داشتم فشارم رفته بود بالا داشتم میمردم،انرژی زا هم باهام نمیسازه
تا حالا نوزاد یک تا هفت روزه بغل کردی؟

آره عادت کردم متاسفانه یا خوشبختانهاره یکی از بهترین حس های دنیا بود
تاحالا شده تابستون(منظور کلا هوای گرمه) با پتو بخوابی چون عادت داری؟

نه . متاسفانه من همیشه اونیم که میشناسه ولی کسی یادش نمیاد😂آره. مگه کاربرد برادر کوچیکتر همین نیست؟
تا حالا شده یکی تو رو تو خیابون بشناسه ولی تو یادت نیاد اون شخص کیه؟
نهایتا چیزایی مثل پاک کن و مداد و اینجور چیزا اونم در دوران ابتدایینه . متاسفانه من همیشه اونیم که میشناسه ولی کسی یادش نمیاد😂
ازت تاحالا دزدی کردن ؟اگه اره چی بود ؟
نه ولی شده وسط آهنگ امتحان بپیچه تو ذهنم نتونم تمرکز کنم رو آهنگم.نهایتا چیزایی مثل پاک کن و مداد و اینجور چیزا اونم در دوران ابتدایی
تاحالا شده وسط یه کار مهم مثل امتحان دادن یه آهنگ بپیچه تو ذهنت نتونی تمرکز کنی؟

آرهنه ولی شده وسط آهنگ امتحان بپیچه تو ذهنم نتونم تمرکز کنم رو آهنگم.
تا حالا شده یه خوراکی رو که خودت دوست داری و یکی ازش داری بدی یکی دیگه؟
نهآره
تا حالا یه کامنت خیلی منفییییی برای کسی گذاشتی؟
شده حس کنم یکی صدام کرده.نه
تاحالا شده توهم شنیداری بزنی؟💀

نهشده حس کنم یکی صدام کرده.
تا حالا شده یه اتفاق ماورایی تجربه کنی و کسی باور نکنه؟ اگه آره تعریف کنید.![]()
برای چند دقیقه آره شدهنه
تا حالا شده بعدا اتفاقات خواب رو از واقعیت تشخیص ندی؟
اره. ولی چندوقت اخیر اصلا نمیتونمبرای چند دقیقه آره شده
تا حالا شده یه روز کامل گوشی رو کنار بزاری و هیچ سوشال مدیا ای نری؟

آرهاره. ولی چندوقت اخیر اصلا نمیتونم
تا حالا شده یه صحنه ای رو ببینی حس کنی اینو قبلا دیدی درحالی که برات اتفاق نیفتاده؟