N@R
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان♥♥♥
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
دقیقا همینه! این خیلی کامل بود! ((:این پست رو بعد از بررسی چند تا سایت و چند تا مقاله نوشتم و نظر شخصی نیست.
به طور کلی دو تا دلیل اساسی برای آرایش کردن وجود داره، آرایش انسان رو سالم تر و جوون تر نشون میده ، که همین نشون میده که فرد میتونه باروری داشته باشه، شاید بشه گفت این بنیادی ترین دلیل برای آرایش کردن هست.( بنیادی منظورم این نیست که هر کسی آرایش میکنه میخواد بگه قادر به بارور شدن هست، منظورم ریشه ی تکاملی - تاریخی بود)
به علاوه کنتراست رنگ ها توی صورت اغلب نمادی از سلامتیه و صورت هر چقدر که رنگ پریده تر باشه و کنتراست رنگی اجزاش کمتر باشه به طور کلی مریض تر دیده میشه بر اساس دیفالت ذهنی!(مقالات این قسمت رو خیلی باز کرده بودند و دوست داشتم من هم توضیحاتش رو)
به طور کلی صورت هیچ وقت متقارن نیست، حتی بین اجزای اساسی صورت هم اغلب تفاوت وجود داره ، ولی در ذهن انسان هر چقدر صورتی متقارن تر باشه، اون چهره جذاب تر و سالم تر به نظر میرسه، به همین دلیل هست که استفاده کردن از کرم هایی که پوست رو صاف و یکدست نشون میدن و یا کشیدن خط چشم هایی که دقیقا یک مدل هستند خیلی روی زیباتر دیده شدن تاثیر میذارن.
آرایش چشم که اغلب برای بزرگتر دیده شدن چشم ها استفاده میشه، و به چشم ها گیرایی بیشتری میده و به طور طبیعی هم اطراف چشم های خانوم ها کنتراست رنگی بیشتری داره و خانوم هایی که از آرایش چشم استفاده میکنند جوون تر از سنشون دیده میشن یا در سن خودشون جذاب تر به نظر میرسن.
همینطور لب های قرمز بیشترین جذابیت رو برای آقایون داره و توی کلاب ها هم اغلب آقایون جذب خانوم هایی با لب های قرمز میشن( باقی رژ لب ها مثلا قهوه ای یا صورتی و...تاثیر به سزایی ندارند)
( آقا من یک چیزی بگم ! بین پرندگان و یک سری از گونه های پستانداران گرایش به خوردن میوه های قرمز و یا مشکی بیشتر هست، که گویا به خاطر این بوده که این میوه ها اغلب رسیده تر بودند و بیشترین ارزش غذایی رو داشتند و راحت تر هم میشده بخوریشون گویا! این رنگ ها برای انسان هم رنگ های سکسی گفته میشه! حالا این اصلا به بحث ربطی نداشت ولی همینطوری قبلا خونده بودم گفتم بگم!!) :))
رژگونه که باز هم موجب کنتراست رنگی بیشتر صورت میشه و اغلب یک مقدار از رنگ قرمز رو هم درون خودش داره که هر دوی اینها موجب جذابیت بیشتر میشن .( توی مقاله رفرنس داده بود به یک مقاله دیگه به اسم رنگ قرمز و سکس!)
به طور کلی کرم های سفید کننده کانسیلر و... همه موجب میشن که پوست صورت صاف دیده بشه و پوست صاف و یک دست و متقارن در ذهن انسانی رو تداعی میکنه که دچار بیماری خاصی نیست و پوشوندن خط ها هم موجب میشه که سن کمتر بشه، در نتیجه این مورد هم موجب میشه که سن کمتر به نظر برسه و انسان سالم تر دیده بشه.
,
Elliot, A. J., & Niesta, D. (2008). Romantic red: Red enhances men's attraction to women.
Journal of Personality and Social Psychology,
95(5), 1150-1164. Fink, B., Grammer, K., & Thornhill, R. (2001). Human (Homo sapiens) facial attractiveness in relation to skin texture and color.
Journal of Comparative Psychology,
115(1), 92-99. Guéguen, N. (2012). Does red lipstick really attract men? An evaluation in a bar.
International Journal of Psychological Studies,
4, 206-209 Jones, D., Brace, C. L., Jankowiak, W., Laland, K. N., Musselman, L. E., Langlois, J. H., ... & Symons, D. (1995). Sexual selection, physical attractiveness, and facial neoteny: cross-cultural evidence and implications [and comments and reply].
Current Anthropology,
723-748. Mulhern, R., Fieldman, G., Hussey, T., Lévêque, J. L., & Pineau, P. (2003). Do cosmetics enhance female Caucasian facial attractiveness?.
International Journal of Cosmetic Science
, 25, 199-205.
حالا در آخر چند تا چیز دیگه هم بگم!
اولا که آرایش چیزی مخصوص دختران ایرانی نیست ،لطفا این دیدگاه که فقط توی ایران آرایش هست رو فراموش کنید، توی مقاله هایی که من خونده بودم میگفت نزدیک به 40-50% خانومها توی آمریکا حاضر نیستند بدون آرایش خونه رو ترک کنند!
و آرایش و عمل های زیبایی فکر میکنم در هیچ مکانی از دنیا به اندازه ی شرق آسیا جدی گرفته نمیشه، و مثلا در کشور کره عمل های زیبایی بسیار خطرناک انجام میشه صرفا برای زیباتر شدن!
این قسمت بالا رو برای این گفتم که بگم آرایش فقط برای ایرانی ها نیست!
و اینکه یک قسمت دیگه هم اومده بود گفته بود چرا به همه ی این دلایلی که گفتم آرایش بین آقایون خیلی پرطرفدار نیست و انجام نمیشه!
دلایل زیر هم برای این سوال گفتند
1- آقایون خیلی محدودیت سنی برای باروری ندارند. و با افزایش سن صرفا حجم منی و تحرکش کم میشه.
2-کنتراست رنگی صورت آقایون اغلب با ریش ته ریش و سبیل تامین میشه
3- آقایونی با بدنی قوی و ورزشی و یا ثروتمند بیشترین جذابیت رو برای خانوم ها دارند! در نتیجه باشگاه رفتن و عضله سازی یا خرید لباس ها و ماشین های گرون که خیلی هم بین آقایون طرفدار داره شاید به همین دلیل باشه!
و باز هم بگم چیزهایی که بالاتر نوشتم نظر شخصی نیست و سعی کردم خلاصه ای از مقالات و برداشت های خودم رو بگم. و سعی کردم بی طرف باشم.
:)
امیدوارم که مفید باشه.
در کل همه ی انسان ها علاقه دارن به ایدهآل ذهنی خودشون برسن؛ از نظر ظاهری، هوشی، وضعیت مالی و ...
همه دوست دارن بهترین باشن یا حداقل در مسیر بهتر شدن حرکت کنن. آرایش کردن هم یه راهکار بسیار ساده و تقلبی برای بهتر شدن از نظر ظاهریه! (:
اگه بخوایم ربطش بدیم به جلب توجه جنسی، خب همه ی اون موارد بالا رو هم شامل میشه! چون برای آقایون هم ثروت زیاد و هوش بالا ویژگی های جنسی مثبت محسوب میشن (از نظر تکاملی مهمترین ملاک های زنا برای انتخاب مرد همین دو تان). این یعنی مردی که سخت تلاش میکنه تا حقوق بیشتری داشته باشه، به بقیه خانوما چراغ سبز نشون میده؟ نه! "در زمینه جنسی"، این مرد داره تلاش میکنه تا دستش باز تر باشه؛ یعنی شرایط بهتری داشته باشه تا بتونه جفت ایدهآل تری برای خودش انتخاب کنه!
و البته ارتقای شخص فقط در زمینه جنسی موثر نیست، در سایر زمینه های زندگیش هم تاثیرگذاره؛ مثلا ثروتش باعث میشه رفاه بیشتری داشته باشه و سالم تر زندگی کنه.
معادل ثروت در مردا، زیبایی در زناست! یه زن برای اینکه زیبا باشه، علاوه بر داشتن ژن خوب باید زحمت بکشه؛ مثلا غذای سالم بخوره تا پوستش خوب بمونه. حالا به جای اینکه به خودش زحمت بده و از غذاهای چرب و خوشمزه اش بگذره، میاد کرم پودر میزنه تا جوش های صورتشو بپوشونه! (: