- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- علوم تغذیه
زمانی که انقلاب با جوانانش به اختلاف برسد یقینا انقلاب در مسیر اشتباه است!
جمال عبدالناصر
جمال عبدالناصر
منظورم اون افراد نبودشما اصل رو مدنظر قرار بدین، وگرنه منم بابسیاری آخوندا و حتی حزب اللهیا مسئله دارم
شما براش سند بیار بره شرمنده شهچون هرکدوم از گزارهات بدون دلیل و مدرکه پس نیاز به جواب دادن نیست و خودبخود کان لم یکنه :)
چون انقد حدیث دوستی اینم از من بیادگار داشته باش:شما براش سند بیار بره شرمنده شه
____
من اون نقل قول رو تو روضه شنیده بودم و اگ پیداش نکنم ینی حتا روایتهای روضه هامون دروغه و بدا به حالمون!
من به روحانی رای ندادم
نه متاسفانه چون اون موقع هنوز ۱۸ سالم نشده بودبه اعضای مجلس خبرگان که رای دادی.. ندادی؟
ی چی نگو ک ب خودت برگرده خوچون انقد حدیث دوستی اینم از من بیادگار داشته باش:
پیامبر(ص): در دروغ گویی تو همین بس که هرچه را شنیده ای نقل کنی.
بله تا حالا مجبور نشدن خواهر یا مادرتون برن تن فروشی ک شب رو ی جا داشته باشن بخوابن و شکمشون سیر شه . یا برن کلفتی تو خونه های مردم .به چی معتقدی که من طبق همون بگم که داری تهمت میزنی؟
شما انگار همه چی براتون نان و آبه, در عجب میمونین اگه منفعت مادی نداره پس چرا میرن؟! با عینک خودتون میبینید
یه چیزیم که برام خیلی عجیب بود
دقت کنین من "عجیبه" رو به خاطر این گفتم که بچه مدرسه ای ندیدم. درست نقل قول کنین که و تفاهم پیش نیاد. خط آخررو هم کنایه به اونایی گفتم که میگفتن راهپیمایی فقط مال اصولگراها و حزب اللهیاس . شاید بد منظور رسوندم.واقعن برای منم عجیبه که شما حتی انقلاب خودتون رو هم نمیشناسید! "اصلاح طلبان" جز اصلی ترین صاحبان انقلاب اسلامی بودند و هستند و نمیدونم چرا نباید در راهپیمایی شرکت نکنند سابقه افرادی مثل خاتمی،موسوی خوئینیها، هادی خامنه ای و.. رو چطور میتونید با سابقه افرادی مثل کوچک زاده و رسایی و... مقایسه کنید (البته شما مقایسه نکردی همینطوری مثالی عرض کردم). انقدر انقلابتون رو کوچیک کنید تا آخرش سید علی بمونه و بیتش
منم امسال فکر میکردم مردم کمتر پارسال بیان. شوخی که نیست. واقعا مردم گلایه مندن از عملکرد دولت.
نگران اینم نباش ! به زودی زلزله ی تهران میاد(3-4سال آینده حدس خودمه) و همه ی این مسئولین و حرومی خورها رو میشوره میبره ...(ما رم شُست و بُرد نوش جونش : دی)