کتاب پیشنهاد ندهیم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohad_z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

mohad_z

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سه
شهر
طـــهـران
سال فارغ التحصیلی
95
رشته دانشگاه
زیست فناوری/ ژنتیک
تا حالا کتابی رو دور انداختین؟!
اگه میخواستین از بین تمام کتاب‌هایی که خوندید یکی رو بندازین دور، کدوم رو دور مینداختین؟ چرا؟

معلم پیانو:|
میتونم بگم بی محتوا ترین کتابیه که خوندم افتضاحه

قلب تاریکی
بهار سگی (نوبل ادبیات ۲۰۱۴ رو داره /: شاید من نتونستم درکش کنم و با فضاش کنار بیام)
مدیر مدرسه آل احمد ( البته من واس همچین کتابی و همچین نویسنده ای پول خرج نمیکنم :))تو کتابخونه مادرم بود برداشتم خوندمش ولی خب ارزش زمانی که تلفش کردم رو نداشت)

آخرین ویرایش:
اكو 1 بي سر و ته بود

یه کتاب نی قلیونی از کتابای بابام کش رفتم سال کنکور، به شدت داستان کلیشه‌ای و مزخرفی داشت اما چون کنکوری بودم با لذتی مث دنیای سوفی خوندمش تمومش کردم در جا((: اسمشم فک کنم حسرت بود. راجب این بود که زنه قدر شوهرشو نمی دونست همه‌ش زخم زبون می زد، مرده مریض بود بعد زندگینامه‌شو جمع می کرد، وقتی شوهره مرد زنه زندگی‌نامه رو دید و فهمید چه شوهر فرزانه ای داشت:)) بعد دادنش واسه چاپ:))

آخرین ویرایش:
اثر مرکب
فقط وقت آدم رو تلف می کنه.
حالا چون گفتین یکی اینو گفتم اما میشه گفت کتابای انگیزشی که نویسنده هاشون برایان تریسی، دارن هاردی، جیمز ران (و نویسنده هایی که سبک نوشتن و حرف زدنشون مثل ایناس. اینا با خاطره تعریف کردن درباره اولین میلیون دلار زندگیشون چند میلیون دلار دیگه در میارن در صورتی که واقعا چیزی ته حرفاشون عاید آدم نمیشه) هستن واقعا وقت آدم رو تلف می کنن.
ممنون از ایجاد چنین بستری :D

یاسمین و... بقیه ی کتابای مودب پور /کتاب لولیتا ام خیلی اعصاب خرد کن بود قشنگ یه ذهن مریض پشتش بود

اثر مرکب
فقط وقت آدم رو تلف می کنه.
حالا چون گفتین یکی اینو گفتم اما میشه گفت کتابای انگیزشی که نویسنده هاشون برایان تریسی، دارن هاردی، جیمز ران (و نویسنده هایی که سبک نوشتن و حرف زدنشون مثل ایناس. اینا با خاطره تعریف کردن درباره اولین میلیون دلار زندگیشون چند میلیون دلار دیگه در میارن در صورتی که واقعا چیزی ته حرفاشون عاید آدم نمیشه) هستن واقعا وقت آدم رو تلف می کنن.
ممنون از ایجاد چنین بستری :D
منم کتابای اینگونه رو میندازم دور
کتاب غورباقه ات را ببوس : /

از دو که حرف میزنم از چه حرف میزنم
[هاروکی موراکامی]
آدم های سمی
[لیلیان گلاس]
ملت عشق
[الیف شاکاف]
زندگی با تمام وجود
[برنه براون]
رویای نیمه شب