به نقل از Ashkan :![]()
![]()
این منم
غذای سلفبه نقل از Night Owl :خماری ؟؟؟!!!![]()
![]()
مگه چیزی زدی به بدن؟!![]()
![]()
فک نمیکنم وضع به این وخامتی که میگی باشه!!!!به نقل از فراز :حالت من:
کلن راضیم. هم از سلف دانشکده هم سرعت دانلود هم استادا هم ...
ولی هم کلاسیا خیلی قیافه هاشون داهاتیه !
یارو داره کامپیوتر می خونه باید بهش از کیبورد چیست مانیتور چیست یاد داد. من نمی دونم چرا اومده کامپیوتر بخونه ؟! آخرش چی می خواد بشه ؟!
خدارو شکر استاد زن هم بهم نیوفتاده ترم اولی.بعضیاشون جلسه اول میان کم مونده مشق هم بدن !!!
حقم داره اینجوری بگه!منم همین نظرو داشتم که چرا اینقد کم لطفی میکنن در حق استادای زن!ولی به این حرفی که اقای فلاحی گفتن ایمان آوردم!اینهمه براشون تمرین ببری همیشه هم ردیف اول بشینی که اخرش معادلاتت بشه این!!!!!!خدا به خیر بگذرونهبه نقل از Gama :کلن اینجوریه که جنبه استاد خانوم ندارن! [-(
با اون چیزایی که من از تو شنیدم همیشه قیافت اینجوریه =P~ =P~به نقل از Coraline :ما که هنوز نوبت بهمون نرسیده ...ولی امیدوارم:)این شکلی باشم
دروغه!!!!!!به نقل از Dr.Eniac :تو شيمي رو از كجا مياري؟ من ميگم علوم كامپيوتر .پارسال از نيشابور با 3500 رفت علوم كامپيوتر شريف
با 1500 رفت مهندسي مواد شريف
برق امیرکبیر شرف داره به برق تهران!!!!تهران اصلا بحث درس مطرح نیس!دانشگاه صنعتیو نره بره تهران!!!!!!!به نقل از mr1991 :خب اونام منطقه 2 بودن دیگه !! چرا نرفت برق تهران خب ؟!!!
به نقل از raha g :دروغه!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
الآن ینی شما فک میکنید ما دانشگاه دیده ایمبه نقل از فهــیم :شما دوستان صبر کنین برین دانشگاه، من قول میدم تاپیک تا اون موقع همچنان پابرجاست. اینقد هول نباشین میگن دانشگاه ندیده این.