- توقیف شده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 0
یه دختر که با یه هیولا دوسته ^^عکس پروفایلت چیه؟
یه دختر که با یه هیولا دوسته ^^عکس پروفایلت چیه؟
من یه دوست داشتمالان که گفتی غمگین از حال خودم تعجب کردم ...
فک کردم عادیه ...
مفهومش دوستی با هیولاهاستاره میفهمم مفهومش چیز خاصیه؟
منم تو فکرشماره تو فکرشم (یعنی برنامه ای دارم براش )
من پروفایلاتون رو دوست دارم از همون فاینال فانتزی ها بذاریدسلام
از تمامی دوستان یاری طلبیده که آواتار جدید پیشنهاد بدید وگرنه با همون فاینال فانتزیهام زخمیتون میکنم
نه معمولی بودن یعنی کم کردن سطح توقعات از خود و نتیجه ی آن آرامش است.معمولی یعنی هیچ.گشادیست.غرغرو. و...
پس چرا میگی معمولیه ؟؟منم تو فکرشم
مگه معمولی بودن بده؟چون خودت میخوای معمولی زندگی کنی اگه بخوای میتونی تغییرش بدی و ازش لذت ببری
همون کارتونهای که همیشه میذاشتمفاینال فانتزی چی هست ؟
در زمینه خاصی باشه؟
تجربه ثابت کرده یک میلیون عکس پروفایل پیشنهاد بدیم به کسی اخرش همونی که دوست داره رو میزاره -_-سلام
از تمامی دوستان یاری طلبیده که آواتار جدید پیشنهاد بدید وگرنه با همون فاینال فانتزیهام زخمیتون میکنم
وااااهااااای وااااهااااای ببینین کیههههههه*_*سلام و درود فراوان بر شما باد
چرا دیس میدی اخه اههنتیجه گیری:
تا میتوانید دیس دهید
نه دیگه دیر دیدی قبول نیست ایموجی اون دختره که داره میرهوااااهااااای وااااهااااای ببینین کیههههههه*_*
درست دارم میییبییینم؟؟؟*____*
گااااد
وی میرود صندوق فاینال فانتزیاش را باز کند.من پروفایلاتون رو دوست دارم از همون فاینال فانتزی ها بذارید
تو فکر بودن که از معمولی بودن در نمیاره زندگی روپس چرا میگی معمولیه ؟؟
اینم هست ولی من چون تازگیا فهمیدم با یه هیولا دوست بودم اینو گذاشتم که یادم نره با یه هیولا دوست بودممنم ی زمانی اواتارم ی هیولا بود که داشت دست تکون میداد *-*
این اواتار هیولایی ها خیلی دوست داشتنین
ای صاحِب مُنزَل صفا کوش خب ، قبول نیس عاقاااانه دیگه دیر دیدی قبول نیست ایموجی اون دختره که داره میره
نه پیرو اون پستم بود که چون لایک ها اینجا پاک میشن به جای لایک دیسلایک بدیم که پاک نمیشن
نه اگه منظور از معمولی یکنواخت بودن زندگی باشه که اره بدهمگه معمولی بودن بده؟
من هدفم اینه معمولی باشم.