• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کار کردن بانوان خارج از منزل؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع wdr
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا موافقید خانومتون خارج از خونه کار کنه؟

• بله، میتونه فول تایم کار کنه

رای‌ها: 77 60.6%
  • بله، اما پارت تایم کار کنه

رای‌ها: 33 26.0%
  • بله، 3 روز در هفته پارت تایم

رای‌ها: 5 3.9%
  • بله، ولی توی خونه کار کنه، مثلا بره پروژه یا ترجمه یا کارهایی که میشه تو منزل انجام داد رو بگیره

رای‌ها: 5 3.9%
  • نه، بهتره بشینه خونه و به شوهر و بچه هاش برسه

رای‌ها: 7 5.5%

• رای‌دهندگان
    127
میشه واقعا؟
اگر پستم رو کامل خونده باشین من سعی کردم یه نمونه ی واقعی از خودم مثال بزنم. ولی ایا زنی که از صبح تا حداقل 5-6 بعدظهر بیرون خونه باید باشه، میرسه سر بچه هاش باشه؟ یا باید بیاد خونه فکر شام باشه و بعدشم زود بخوابه که فردا زود بیدار شه؟
اصلا نمیفهمم مگه شام درست کردن وظیفه زنه؟ اصلا کی وظایفو تعیین کرده؟
هردونفر باید آشپزی کنن با نوبت
و نگهداری بچه هم همینطور فقط وظیفه زن نیست باید زن و مرد همکاری داشته باشن با هم

سلام این موضوع واقعا حتی مطرح کردنش هم بده:rolleyes:چرا نباید یک خانم شاغل باشه؟؟؟؟؟من واقعا برای اون 7 نفر که به گزینه ی باید بشینه خونه رای دادن متاسفم :oops::-??خیلی خیلی خیلی زیاد:((بای بای=((

با قسمتی از نظرهای قبل موافق بودم و با قسمتی هم نه
این موضوع، حداقل تا حایی که من بین اطرافیانم دیدم، موضوع خیلی خیلی پررنگی محسوب میشه
تو این موضوع یه نظر کلی نمیشه داد
قبل از همه چیز، یک زندگی یک زن به سه بخش تقسیم‌ میشه: ۱. قبل از ازدواج ۲. بعد از ازدواج ۳. به عنوان مادر
حالا نظر شخصی من
۱. قبل از ازدواج خیلی مهمه یه دختر حتما سر کار رفته باشه، دلایلی هم دارم، که هم نظری و هم تجربی بهشون رسیدم
۲. بعد از ازدواج این یه تصمیم شخصی با توجه به توانایی هرشخصه و فردی که در مقابلش قرار داره
یکسری افراد از توان خودشون خارج میدونن که هم سرکار برن هم کار دیگه ای رو بخوان انجام بدن
اتفاقات و برنامه های خونه یه کار کاملا مشترکه و برعهده یه شخص خاص نیست
بنا به شرایط سبک یا سنگین شدن این وظایف متفاوته
۳. زمانی که یکی انتخاب میکنه مادر باشه، در مقابلش خیلی مسئولیت ها خواهد داشت
این یک انتخاب کاملا آگاهانه است و حالا اهمیت موضوعات مختلف جابه جا میشه
مثلا من خودم وظیفه مادر بودن رو مهمتر از کار بیرون‌ میدونم، ولی این برای من به معنی کار نکردن نیست
مدل کاریم عوض خواهد شد
و این بحث که زن چه کاری انجام بده چه کاری انجام‌نده کاملا یه تصمیم شخصیه و هیچ کس، تاکید میکنم هیچ احد الناسی حق دخالت نداره
من تواناییمو میبینم
من خودمو میشناسم
من برای خودم ‌تصمیم میگیرم
اونجایی که لازم بدونم نظر شخصی رو که بخوام‌میپرسم و باهاش مشورت میکنم

Back
بالا