Dominant
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان استعداد های درخشان
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- مدال المپیاد
- ببینیم خدا چی می خواد
کسی واقعا اون مسئله ۶ رو نمی تونه توضیح بده
مسعله6 چیه؟کسی واقعا اون مسئله ۶ رو نمی تونه توضیح بده
اگر همین محلول، سوبسترای آنزیم باشد و پس از اضافه کردن آنزیم به آن در حجم نهایی 1 میلی لیتر جذب پس از 1 دقیقه از 0.4 به 0.2 برسد، میزان فعالیت آنزیم بر حسب واحد ( میکرو مول مول در دقیقه) چه قدر است؟ (فرض کنید تغییرات جذب در 1 دقیقه خطی است).مسعله6 چیه؟
متاسفانه نمیدونم/...نظرت راجع به کف چیه؟اگر همین محلول، سوبسترای آنزیم باشد و پس از اضافه کردن آنزیم به آن در حجم نهایی 1 میلی لیتر جذب پس از 1 دقیقه از 0.4 به 0.2 برسد، میزان فعالیت آنزیم بر حسب واحد ( میکرو مول مول در دقیقه) چه قدر است؟ (فرض کنید تغییرات جذب در 1 دقیقه خطی است).
اشکالی نداره.متاسفانه نمیدونم/...نظرت راجع به کف چیه؟
اره اون طلاعه یه کف فرداشب میده... ولی نظر شما رو پرسیدماخه توضیحاتشو کامل ندادم فقط نوشتم تا دوستان بدونن کدوم سوال
اگه عکس نیومد بهم بگین بازم مشکلی نیست اگه نتونستین بگین
نظر بقیه چیه؟
در مورد کف هم بنا به گفته بعضی از دوستان پایینه ولی بازم مطمئن نیستم میگن یکی از بچه های طلا می خواد با امار کف در بیاره ببینیم اون چی میشه.
خب هر سال فرق می کنه ولی به طور کلی اگه مرحله یکو بالای سی زد مرحله دو رو هم بالای پنجاه شانس قبولی داره ولی می گم مثلا توی اوایل مرحله دوم اسون بود نسبت به این اواخرکف مرحله دو حدودا هر سال چنده؟
و همچنین کف مرحله یک؟
از اون بدتر اینکه تاپیک میزنن "المپ زیست مرحله دو" راجب کف حرف بزنن.شما یادتون نمیاد ولی قبلنا تا از آزمون میومدیم بیرون میومدیم اینجا دونه ب دونشو تحلیل میکردیم چه وضعیه بچه های الان دارن؟
سیمپسونُ دیدی؟عاغا یه سوال توی دانه گرده بازدانگان (از اون قدیمیاش) بافت اسپروفیت نر هست؟ همون سوال ۱۸
سیمپسونُ دیدی؟
اصن من داده ی پرت تو طلای جهانی خوبه؟از اون بدتر اینکه تاپیک میزنن "المپ زیست مرحله دو" راجب کف حرف بزنن.
لعنتیا خب کف رو که میتونید یه نظر سنجی بذارید، هر چند که انقد کمیید، شاید داده پرت محسوب شید :))
آره حتما ))))بازه: 45.84 - 43.04
اینم کف تخمینی جناب صادقی
چی ارع حتما؟=|آره حتما ))))
کاری به دوره شما ندارم سوالاشم ندیدم ولی تجربه نشون داده معمولا کف های تخمینی بعد م۲ همشون بازه های خیلی پایینن نمیدونم حکمت چیه شاید میخوان روحیه بدنچی ارع حتما؟=|
بنظرت کف همینه؟=|
نیست؟=|
شفاف سازی لطفا=|
دوره شما ک 60 بوده گویا=|
ن خب دوره شما واقعا 60 بودهکاری به دوره شما ندارم سوالاشم ندیدم ولی تجربه نشون داده معمولا کف های تخمینی بعد م۲ همشون بازه های خیلی پایینن نمیدونم حکمت چیه شاید میخوان روحیه بدن
زمان ما قبل نتایج میگفتن مثلا ۴۰
حالا شایدم شانس شما گرفت واقعا امسال پایین اومد.
د بیگست لایکی که میشه داداسم المپیاد و مرحله دوو زیست میاد دلم میخواد جیغ بزنم خودمو از بلندی پرت کنم پایین-_____-
همینم مونده سوالاشم چک کنم بعدش احتمالا از قصه دق کنم
توعم انداره من خراب کردی عایا؟=)د بیگست لایکی که میشه داد
اصلا فایل سوال ها و کلید رو دانلود نکردم