- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
؟؟؟خب. به یه تعداد خوبی رسیدیم
کنکور هم که تموم شد
نظرتون با زدن یه گروه تلگرام و شروع بحث و گفتگو اونجا چیه؟
؟؟؟خب. به یه تعداد خوبی رسیدیم
کنکور هم که تموم شد
نظرتون با زدن یه گروه تلگرام و شروع بحث و گفتگو اونجا چیه؟
به زودی گروه رو میزنم
من قبل این که اینترنت این شکلی بشه شغلم برنامهنویس فول استک بوداممم.
Up
ایبابا :(من قبل این که اینترنت این شکلی بشه شغلم برنامهنویس فول استک بود
با node js و vue و mongodb
کلی هم تلاش کرده بودم واسش پنج شیش سال بود داشتم تخصصی وب کار میکردم نه مثل اینا که با وایب کدینگ و هوش مصنوعی برنامهنویس شدن
عاقبتم این شد که اواخر دی به بعد تقریبا بیکار شدم 😂
الان با این وضعیت مملکت و نت استارت آپ عن نهایتا بتونیم بیاریم بالا 😂

اصلا یه شرکت "دانش بنیان" بود هوش مصنوعی ارائه میکرد چند وقت پیش سورسشون هک شده بود دیدن یه اتصال api به chatgpt داره و یه پرامپت که تحت هیچ عنوانی اسمی از chatgpt و openai نیار.ایبابا :(
ایشالله که درست میشه.
ولی دشواری ندارها. یه ایده چرتی داشته باشیم، ( مثلا بومی سازی یه چیزی ) راحت خر میشن و بودجه زیادی میدن.
مثلا هوشمصنوعیای که چت کیو-تی به ظاهر ساخت.
گفتن ایپیآی نیست ولی بود.
آخرشم بهش کلی بودجه دادن.
راحتی میشه
نه! ندارهاین پولا خوردن داره یا نه یه بحث دیگهس.
وای وای وای وای وای وایاصلا یه شرکت "دانش بنیان" بود هوش مصنوعی ارائه میکرد چند وقت پیش سورسشون هک شده بود دیدن یه اتصال api به chatgpt داره و یه پرامپت که تحت هیچ عنوانی اسمی از chatgpt و openai نیار.
بودجه وحشتناک هم میدن در حد ششصد میلیون فقط برای نشون دادن پروتوتایپ. ولی این که این پولا خوردن داره یا نه یه بحث دیگهس.

اگه بنظرت میتونستیم کاری کنیم حتما بگو. من مهندسی نرم افزار خوندم ارشد آموزش زبان برای همین میتونم برای استارت آپهای آموزشی مشابه دوئولینگو و اینا ایده بدم.وای وای وای وای وای وای
ولی ما میتونیم نون حلال در بیاریم.
با فاینتیون کردن مدل ها میشه یه کارایی کرد. و مدل های خوبی درست کرد که اینجوری نباشه.
اینم میشه.اگه بنظرت میتونستیم کاری کنیم حتما بگو. من مهندسی نرم افزار خوندم ارشد آموزش زبان برای همین میتونم برای استارت آپهای آموزشی مشابه دوئولینگو و اینا ایده بدم.
برای استارت آپ فقط ناب بودن یه ایده کافی نیست. باید به نیاز مردم و بیزنس مدل و این که چه جوری قراره برای ما پول در بیاره هم توجه داشته باشیم.اینم میشه.
یادمه @ArmKarimi ایدهای داد مشابه دولینگو ولی برای یادگیری گویش های محلی!
این ایده خیلیی ایده ی نابیه و من ندیدم مشابه ش رو.
بنظرت عملی هست؟
آره خب.برای استارت آپ فقط ناب بودن یه ایده کافی نیست. باید به نیاز مردم و بیزنس مدل و این که چه جوری قراره برای ما پول در بیاره هم توجه داشته باشیم.
این ایده جالبیه و من تا حالا به ذهنم نرسیده بود ولی باید دید که اصلا مردم از چنین چیزی استقبال میکنن یا نه. من خودم زیاد ندیدم کسی دنبال این باشه گویش محلیای یاد بگیره برعکس بیشتر همه دنبال اینن که گویش و لهجهشون به لهجه معیار تهرانی نزدیکتر بشه.
البته گویش (dialect) و لهجه (accent) و زبان (language) با هم فرق دارن باید دقیقتر در موردشون صحبت کرد.
نمیگم کسی دنبال چنین چیزی نیست. ممکنه خیلی بیشتر از چیزی که من فکر میکنم هم باشه.آره خب.
ولی شاید کسی خواست یه زبانی رو یاد بگیره.
مثلا من تلاش کردم ترکی یاد بگیرم.
ولی ایده دومی پرکاربرد هست اما ادما رو از استفاده کردن از زبان مادری شون فراری می ده.
بنظرت با نظرسنجی میشه فهمید که چقدر استقبال میکنن؟
آره منم همینگو میگم.نمیگم کسی دنبال چنین چیزی نیست. ممکنه خیلی بیشتر از چیزی که من فکر میکنم هم باشه.
بحث بیشتر سر اینه که قشر مخاطب تا جایی که ممکنه زیاد باشه مثلا قشر مخاطب دوئولینگو «افرادی هستن که میخوان در کنار سرگرمی و بازی زبان هم یاد بگیرن». این خودش حتی توی ایران میشه چند میلیون نفر. اما یه ایده مشابه آموزش گویش شاید یک درصد چنین چیزی مخاطب داشته باشه.
دقیقا باید قبلش نیازسنجی بشه و این کاریه که متخصصای کارآفرینی و استارت آپ انجام میدن و فراتر از نقش ماست. ما بیشتر میتونیم در مورد نحوه پیادهسازی فنیش (مثل استک برنامه نویسی که قراره استفاده کنیم) بحث کنیم. سرمایهگذاری و طراحی مدل درآمدی و... خارج از تصمیمات ماست.
والا نمیدونم چقدر از بچههای اینجا برنامهنویسی کار کرده باشن. طبق تجربه من چهار پنج نفر برای شروع کار کافیه یکی هم باید مغز بیزنسی گروه باشه (مثل استیو جابز که از نظر فنی حرفی برای گفتن نداشت ولی چون توی بیزنس نابغه بود کل جهان اپل رو به اسم اون میشناسن 😂). یکی هم باید دید هنری داشته باشه برای گرافیک و فرانت اند و حتی رابط کاربری و این داستانا.آره منم همینگو میگم.
بنظر خودت توی همین سایت میتونیم یه نظرسنجی کوچیک برگزار کنیم؟
یا توی کانال های پربازدید بذارم لینک نظرسنجی رو؟
ببینم مردم استقبال میکنن یا نه.
ولی شاید توی سایت کسی متخصص استارتآپ بود.
هست.والا نمیدونم چقدر از بچههای اینجا برنامهنویسی کار کرده باشن. طبق تجربه من چهار پنج نفر برای شروع کار کافیه یکی هم باید مغز بیزنسی گروه باشه (مثل استیو جابز که از نظر فنی حرفی برای گفتن نداشت ولی چون توی بیزنس نابغه بود کل جهان اپل رو به اسم اون میشناسن 😂). یکی هم باید دید هنری داشته باشه برای گرافیک و فرانت اند و حتی رابط کاربری و این داستانا.
این تخصصهایی که میگم توی شرکتهای بزرگ هر کدوم متخصص جدا دارن برای خودشون این صرفا برای شروعه.