خب از اونجایی که هممون یه بار ارزو داشتیم یه جایی بریم یا یه چیزی رو امتحان کنیم و خب بعد از امتحانش نا امید شدیم و چه بسا حتی قبل از امتحانش بیخیال شدیم
منم یه همچین دوره ای داشتم تو یه بازه ی زمانی عاشق این کشور بودم و خب دوران خیلی دوری هم نبوده اما میشه ازش به عنوان دوره ی حماقت ازش یاد کرد
نکات مثبت زیادی دارن و همینطور نکات منفی زیادی
نکات مثبتی که راجبشون دوست داشتم و همچنان دارم
استایلشونه
برخی از دوستیاشونه
کی دراماشون
کی پاپشون
از تکنولوژی برای راحت تر زندگی کردن استفاده میکنن از قهئه ساز گرفته تا .. همه چی در اختیارشونه تا راحت تر زندگی کنن و سختی زندگیشون کمتر بشه ولی خب هزینه های زندگیشونم بالاست
وجه ی خوبی که نشون میدن
اهمیتی که به ظاهر میدن
وقتی که به خودشون اختصاص میدن
همینطور امکانات رفاهی که دارن
سامسونگ
ارایش و میکاپشون که البته واسه من کاربردی نداره چون رنگ پوستم متفاوته و ارایششون برای پوستای سفید اوکی برای پوستای مایل به قهوه ای افتضاح میشه البته من خودمم تو ارایش کردن ناشی ام
نکات منفیشون
سخت میشه خونه خرید سخت میشه موفق شد و کار گیر اورد و یکی از دلایل خودکشی تو اون کشور کار دولتی و دانشگاه و زیباییه و خب تو خیلی کشورا ی دیگه هم هست ولی تو کره نرخش بیشتره
همونجوری که توی پستای قبلی خوندین
ظاهر بین هستن
اگه بفهمن امریکایی یا .. هستی هیجان زده میشن و میخوان انگلیسی یاد بگیرن ولی در غیر اینصورت رفتار درستی ندارن زیاد البته نه همشون
ولی خب نژاد پرستن
معیارای زیبایی براشون مهم تر از خیلی از چیزای دیگش
و خب افراد پیرشون از ایران خوب یاد میکنن ولی جووناشون عملا مارو عرب میدونن و اصلا نمیدونن ما وجود داریم یا یه کشور مستقلیم
کی دراماهوشون زمین تا اسمون با زندگیاشون فرق داره
جدیدن محبوبیت کره خیلی با رفته و خب رفتار درستی با فنای بقیه کشورا ندارن
فن:طرفداران ایدل ها یا افراد مشهور کشور شون
غذاهای تند دوست درن و اگه ذائقت باهاشون متفاوت باشه از دور همی ها حذف میشی
بر عکس ما که تمام منابع خوبو در اختیار یه خارجی قرار میدیم اونا خودشونو اولویت قرار میدن که نمیدونم خوبه یا بد ...
به عنوان یه خارجی نمیتونی توی دبیرستانای عادی ثبت نام کنی کلا مهاجرا رو از جامعه تقریبا جدا کردن ..مثل ادمای استثنایی
خوششون نمیاد اصطلاحاتشون رو استفاده کنی (بر حسب تجربه )
مثل همه ی کشورای دیگه اگه خوشگل باشی رفتار خوبی دریافت میکنی وو اگه زشت باشی به بدترین شکل طرد میشی