- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
بهترین منابع دروس اختصاصی ریاضی رو معرفی کنید.
اوف این رو گرفتی استفاده کردی؟حسابان : خیلی سبز نردبام جامع
:/نظام قدیم یا جدید ؟
میگن آسونه همون جامع خیلی سبز بهترهحسابان دوازدهم نشر الگو
من نمی دونم شما ها تو چه سطخی کار می کنین برای «کنکور» ولی ما تو دهم ورژن اولیه نردبام ریاضی رو داشتیم معلم دهممون هنوز داره از رو اون سؤال می گهمیگن آسونه همون جامع خیلی سبز بهتره
ببین بستگی به خودت داره برای منی که با تست یاد نمیگیرم خیلی سبز بهتره و نشر الگو آسون و زیاده و آدم رو زده میکنه.من نمی دونم شما ها تو چه سطخی کار می کنین برای «کنکور» ولی ما تو دهم ورژن اولیه نردبام ریاضی رو داشتیم معلم دهممون هنوز داره از رو اون سؤال می گه
جر خوردیم به خاطر همین هممون (همه کلاسمون) نسبت به نردبام خیلی سبز حس خوبی نداریم شنیدم خود مألف دیده نردبام دهمش خیلی سخته سؤالا رو عوض کرده.(حالا دهما مدرسه اون نسخه کتاب رو دارن از ما می خرن!)
خوبی نشر الگو ها تو فاز ریاضی اینه از نظر تعداد سؤال از هر تیپ سؤالی که میاره خیلی زیاده یعنی آموزشش بر اساس تکرار و تمرین تو نشر الگو به نظر من معنی پیدا می کنه ولی جا های دیگه شاید این که از هر تیپ سؤال فقط یه سؤال نیارن ولی به زیادی نشر الگو نمیارن . برین پاسخ نامه های نشر الگو رو نگاه کنین چند سؤال پشت سر هم می بینین جمله اول پاسخ سؤال یه چیز اصلا (به خاطر این که همش داره از یه تیپ سؤال سؤال می ده)
حالا شما دو دوست عزیز هم فایده های خیلی سبز رو بگین @dr.namingstuff @armin_att اتفاقا یازدهمای مدرسه ما چون با اون معلم دهم خیلی حال کردن خیلی طرف دار خیلی سبزن هم داشتن وسوسه می شدن برای هندسه هم برای حسابان خیلی سبز بگیرن(حسابان جامع نردبام)
یه سؤال اکثر مألفای نشر الگو معلمای کجان؟ انرژی اتمی چرا تو بعضی جا ها که سرچ می کنی اسم انرژی اتمی و نشر الگو کنار همه؟ببین بستگی به خودت داره برای منی که با تست یاد نمیگیرم خیلی سبز بهتره و نشر الگو آسون و زیاده و آدم رو زده میکنه.
اتفاقا یکی از مولف هاش معلم حسابان ما بود.
معلم دیگه مدرسه نشر الگو رو گفته بود بخر و اونا میگفتن آسونه ولی کلا اون معلم تستای خیلی بیشتری میداد به دانشآموزاش در کنار نشر الگو چیزای دیگه هم کار میکرد معلم ما هم گفت خوشخوان رو بگیرین که نگرفتم و بعدم برا جمع بندی فصلآزمون که اونم خوب بودش.
فکر کنم چون نشر الگو برای انرژی اتمیهیه سؤال اکثر مألفای نشر الگو معلمای کجان؟ انرژی اتمی چرا تو بعضی جا ها که سرچ می کنی اسم انرژی اتمی و نشر الگو کنار همه؟
برای اینایی که میگی فصل آزمون خوبهیه سؤالی اگر کسی بخواد آزمون موضوعی و زمان دار بزنه به نظرت می تونه از جامع نردبام استفاده کنه؟
مثلا تو طول سال تحصیلی نصفه اول مثلثات دوازدهم تو بودجه بندی آزمونشه می تونه از جامع نردبام استفاده کنه برای کار کردن اون بخش؟(تستاش در سطح کنکور هست که بتونه درصدش رو معادل درصد مثلثاتش تو کنکور بدونه؟) یا اصلا اگر تا وسط یه فصل خونده باشه می تونه تستای اون بخش رو تو کتاب شروع کنه؟(اینا رو که می پرسم برای اینه که ببینم اگر برای سطح یازدهمای مدرسه خودمون خوبه بهشون بگم بخرن و خودم هم اگر پشت کنکوری شدم بخرم)
فصل آزمون موج آزمون اینا همش یه چیزه ولی توجه داشته باش بیش تر برای موقع جمع بندی خوبه تا یادگیریفکر کنم چون نشر الگو برای انرژی اتمیه
برای اینایی که میگی فصل آزمون خوبه
ارهفصل آزمون موج آزمون اینا همش یه چیزه ولی توجه داشته باش بیش تر برای موقع جمع بندی خوبه تا یادگیری
یا نه؟
هر دو رو دارهبعد یعنی فصل آزمون مثل اسمش از هر فصل چند آزمون کلی نداره؟
بخش بندی های ظریف داره یعنی؟
دزس مشتق مثلا 3 بخشه (جدا از کاربرد مشتق) برای بخش اول چند آزمون هست؟اره
هر دو رو داره
چهار بخش با دوتا جامعدزس مشتق مثلا 3 بخشه (جدا از کاربرد مشتق) برای بخش اول چند آزمون هست؟
خیلی سبز جامع خوبهبرای گسسته کسی کتاب خاصی سراغ نداره؟
یره اولین سری نردبام دهم رو که چاپ کردن معلممون ازش خوشش اومد کار کرد سال بعد تغییرش دادن (یا شایدم دو سال بعد ) ساده ترش کردن معلم اون زمانمون گفته نخیر من این جدیده رو نمی خوام بچه ها برین اون قبلی ه رو بگیرین اجباری ندارم ولی اون سؤالاش رو براتون کار می کنم (و تو امتحاناتون میارم !!!)واقعا نردبام؟!
به نظرتون سطحش خیلی بالا نیست؟
ریاضی دهم که نردبامش رو داشتم خییلی سخت بود..
منظورت از پک کامل نشر الگو تمام درسای تمام پایه هاست؟ یا فقط اختصاصیا؟یره اولین سری نردبام دهم رو که چاپ کردن معلممون ازش خوشش اومد کار کرد سال بعد تغییرش دادن (یا شایدم دو سال بعد ) ساده ترش کردن معلم اون زمانمون گفته نخیر من این جدیده رو نمی خوام بچه ها برین اون قبلی ه رو بگیرین اجباری ندارم ولی اون سؤالاش رو براتون کار می کنم (و تو امتحاناتون میارم !!!)
نه مجبور نیستی نرد بام بگیری اگر رشت ریاضی ریاضی ها رو پک کامل نشر الگو منبع اولت باشه (این کاری بود که رتبه 40 (رتبه کشوری) کنکور ریاضی کرد )
نه برای درس ریاضی خود ریاضی ها (حسابان هندسه آمار گسسته) چون باید هر چه بیش تر سؤال هایی حل کرد که مکمل هم باشن تا یادگیری رو به نهایتش برسونن نشر الگو خوبه الآن شما دارین وارد سال یازدهم می شین حسابان رو حتما کار کنینمنظورت از پک کامل نشر الگو تمام درسای تمام پایه هاست؟ یا فقط اختصاصیا؟