کنکور منابع دروس ریاضی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
حسابان دوازدهم چی میزنید؟ نردبام خوبه؟!

بچه ها اکیدا بهتون پیشنهاد میکنم هر کتابی که نویسندش علی منصف شکری هست رو بررسی کنید.

یه سایت هست به اسم ریاضیکا من خودم برای تدریس ریاضی ازش خیلی کمک گرفتم. مخصوصا یه سری نمونه سوال داشت که برای منی که معلمم عالی بود. یه سری معلمهای قدیمی تهران نمونه سوال حل کردن برای بعضیهاشم حل ویدیوی گذاشتن:
https://riazica.com/10thgrade-second-term-exam/

سلام
من اگه بخوام تابستون یازدهم رو پیش خوانی کنم برای اختصاصیا چه کتابی بگیرم؟
من یه سری کتاب از کنکوریای ریاضی پارسال گرفتم(نظام جدید) .یه شیمی پایه خیلی سبزه .فیزیک‌میکرو و هندسه و حسابان الگو.
می ترسم مثل امسال کتابا تغییر کنه‌.نمیخوام تابستون تا جایی که میشه کتاب بخرم

برا هندسه چی خوبه؟

قلم چی بهم تخفیف داده کدوم کتاباش بهترن؟

بچه ها کتاب آزمون جامع تک درس، مثل موج آزمون های الگو، برای فیزیک دوازدهم کتابی میشناسید؟
خود موج آزمون فیزیک پایه داره ولی فیزیک دوازدهم نداره.

سلام من خودم تجربی ام ولی یه رفیق دارم که رشته اش ریاضیه. ازم پرسید که چه منابعی بخونه سال آخر.هم برای پایه هم برای دوازدهمش.بعد تاپیک کنکور 1400 هم نساختین .

نه عزیزم

نهنه گوش کن عربی را تا قران بخوانی با یک خورده قواعد ورچ کارت راه میافته و مثلا 12 نوع لام در عرب هست و ایات قران همه عربی را یادت میاره و حافظ شیرازی وسعدی وابو علی سینا همه این کاره بودند عرب گاج و عری تاج بدرد نمی خوره

تازه اگرم عربی گاج خوبه خو مفتی پی دی اف هاش در انتذنت هستش

ونیز کانال تلگرامها کتاب دمده هست ودر دیوار هم کتاب دمده ارزان هست در کتاب خونه ها هم استش و کلا یخورده پول کتاب مثلا 5میلیون هم پولی نیست نو یش رابخر
ولی در وهله اول بانچه داری اکتفا و قتاعت کن و مثلا شیمی خوب وردار همه حفظیا ت را حفظ کن کاری نداره
شیمی را در دفتری جمع اوری کن کتابهپای دمده را بخوان
واما در ریاضی

ریاضی باید اول عمومی قوی باشی بع د بیا هندسه و جبر را در خارج برنامه دبیرستان و المپیادی بخوان وتمرین کن

بنظرت کار درستیه کتابایی که حق انتشارات دارن رو دانلود کنیم؟
متاسف باید نبود برات؟

کدوم کتابا برای هندسه درسنامه های کامل تری دارن؟
خوشخوان رو خودت یه نگاه بنداز.
الگو و خیلی سبز کتاب های خوبین ولی درسنامه های خیلی کاملی ندارن. گرچه من پیشنهاد نمیکنم درسنامه ی خیلی زیاد خوندن برای هندسه ولی خب اینارو ببین
انتشارات علامه حلی هم یه کتاب داره برای هندسه یک - دو رو نمیدونم! - که نویسنده اش هم خانم لیلا کاظمیه. اون هم کتاب خوبیه ولی میگم باز خودت یه بررسی بکن چون ممکنه از اون قالب کنکور خارج شده باشه.

سلام به همگی
دوستان برای جمع بندی دهم و یازدهم در حد هشتاد نود درصد اگر منابع خوب رو میشناسید معرفی کنید منابع خودم اینا هستن
فیزیک:پایه خیلی سبز+الگو
ریاضی دهم:الگو
حسابان:الگو+مهروماه+نردبام
هندسه:جامع مهروماه
برای شیمی هم دهم و یازدهم مبتکران داشتم ولی با توجه به اینکه حجمش زیاده قصد دارم از درسنامش استفاده کنم و یه کتاب شیمی پایه که تستای جون دار و خوب داشته باشه رو بزنم خودم موج آزمون یا پایه خیلی سبز در نظرم بود
لطفا راهنمایی کنید

Back
بالا