- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
بهترین منابع دروس اختصاصی تجربی رو از نظر خودتون بگید.
.یه کنکوری ۹۸ بیاد چنتا منبع خوب پایه و دوازدهم معرفی کنه اگ میشه...
من خودم نظام قدیم بودم ولی خواهرم کنکوری نظام جدید بود به همین خاطر با منابع نظام جدید آشنا هستم.یه کنکوری ۹۸ بیاد چنتا منبع خوب پایه و دوازدهم معرفی کنه اگ میشه...
موج ازمون چجوریه؟ سه سال باهمه؟ من یه موج ازمون ریاضی خریدم همه مباحث سه سالو کامل پوشش داده. فیزیک و شیمیشم اینجوریه؟ بعد یه سوال دیگه، من برا یازدهم فیزیک نشر الگو رو دارم. موج فیزیکو بخرم یا سوالاش مشابهن؟آقای چلاجور (کافیه،دیگه نیازی به خیلی سبز و میکرو نیس)
- زمین:
آی کیو+مهروماه
- ریاضی:
برای آزمون گرفتن از خودتون هم از فار استفاده کنین
اگه توی خوندن متن مشکل دارین کتاب زیر ذره بین که مال خانه زیست شناسی هست خوبه
- زیست:
برای تست پایه:خیلی سبز پایه (اون جلد قرمزه که با ماز نوشتن)+میکرو پایه(اگه ده و یازدهشو جدا دارین،نیازی به تهیه نیست)
دوازدهم:کتاب آبی قلمچی+میکرو طلایی(بیشتر واسه جمع بندی خوبه)+خیلی سبز
در ضمن حتی المقدور توی آزمونهای ماز شرکت کنین
میکرو+خیلی سبز
- فیزیک:
برای آزمون از کتاب های موج آزمون نشرالگو استفاده کنین.
خوندن کتابهای بهمن بازرگانی خیلی توصیه میشه(البته فک کنم هنوز 12ام نیومده
- شیمی:
میکرو گاج
خیلی سبز
سلام. موج آزمون یه کتابه که از اول تا آخرش آزمون داره... درسنامه ندارند یا اگر دارند خیلی خلاصه و کوتاه و صرفا جهت مرور... | موج آزمون ها مباحث هر سه سال رو پوشش میدن و آخرش هم چند آزمون ششبیه سازِ کنکور داره | موج آزمون الگو با تست الگو کلا فرق داره اگر تست مشترک باشه مربوط به تستهای کنکوره | به نظرم موج آزمون فیزیک چندان کتاب جالبی نیست. از بین موج آزمونها به نظرم شیمی و ریاضیش خوبه و نیاز به تهیه بقیهشون نیست| من تقریبا همه ی کتابای فیزیک نظام جدید و قدیم رو بررسی کردم کتاب «شگفت انگیز خیلی سبز» از بقیه بهتره... به نظرم شما کتاب دهمشُ فعلا تهیه کنید بعد اگر راضی بودین بقیه شو هم بگیرید.موج ازمون چجوریه؟ سه سال باهمه؟ من یه موج ازمون ریاضی خریدم همه مباحث سه سالو کامل پوشش داده. فیزیک و شیمیشم اینجوریه؟ بعد یه سوال دیگه، من برا یازدهم فیزیک نشر الگو رو دارم. موج فیزیکو بخرم یا سوالاش مشابهن؟
سلام. اون دوتا کتاب هم خوب هستن ولی خیلی سبز سروش موئینی از همه بهتره. موئینی چندین سال برای خیلی سبز کتاب مینویسه خودش هم مکانیک شریف خونده.سلام بچه ها ی سوالی پیش اومد برام
ی مشاور بهم کتاب گلابی ریاضی رو معرفی کرده
حالا نمی دونم گلابی رو بگیرم یا مهرو ماه
برادرم میگه گلابی بهتره
نمی دونم چ کار کنم
راستی اگه خواستین برس کنین تو گوگل سرچ کنین دانلود بخشی از کتاب ریاضی گلابی
:-ss:-ss:-ss
تورو خدا کمک کنید خیلی برام مهمه
اینایی که گفتین مال نظام جدیده؟آقای چلاجور (کافیه،دیگه نیازی به خیلی سبز و میکرو نیس)
- زمین:
آی کیو+مهروماه
- ریاضی:
برای آزمون گرفتن از خودتون هم از فار استفاده کنین
اگه توی خوندن متن مشکل دارین کتاب زیر ذره بین که مال خانه زیست شناسی هست خوبه
- زیست:
برای تست پایه:خیلی سبز پایه (اون جلد قرمزه که با ماز نوشتن)+میکرو پایه(اگه ده و یازدهشو جدا دارین،نیازی به تهیه نیست)
دوازدهم:کتاب آبی قلمچی+میکرو طلایی(بیشتر واسه جمع بندی خوبه)+خیلی سبز
در ضمن حتی المقدور توی آزمونهای ماز شرکت کنین
میکرو+خیلی سبز
- فیزیک:
خوندن کتابهای بهمن بازرگانی خیلی توصیه میشه(البته فک کنم هنوز 12ام نیومده
- شیمی:
میکرو گاج
خیلی سبز
بلهاینایی که گفتین مال نظام جدیده؟
بهمن بازرگانی عالـــیهبرای نظام جدید کتاب شیمی مرشد خوبه یا شیمی بهمن بازرگانی؟ هم از لحاظ تست و هم از لحاظ اموزش
سلام ممنونم نظر دادین بالا خره یکی جواب منو دادسلام. اون دوتا کتاب هم خوب هستن ولی خیلی سبز سروش موئینی از همه بهتره. موئینی چندین سال برای خیلی سبز کتاب مینویسه خودش هم مکانیک شریف خونده.
سلام داداش می گم من رفتم پی دی اف مهر و ماه رو دیدم سر در نیو وردم تو که داری یکم با گلابی مقایسه اش کن الکی ماپولمونو هدر ندیممن برا ریاضی هم مهروماه یازدهم دارم هم جامع، سوالاش خوبه خیلیم متنوعه، عالیه اصن، همه چی تموم!