Take it EZ
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ایلام
- سال فارغ التحصیلی
- 2022
شیمی نشر الگو منبع خوبیه؟ اگه در سطح منابع بالا نیست لطفا اطلاع بدین
بد نیست ولی نشر الگو موج آزموناش معروف ترن. بهتره برای منبع اصلی مبتکران بهمن بازرگانی بگیری.شیمی نشر الگو منبع خوبیه؟ اگه در سطح منابع بالا نیست لطفا اطلاع بدین
مبتکران حجمش برای خوندن زیاد نیست؟ حوصله کتاب سنگین ندارمبد نیست ولی نشر الگو موج آزموناش معروف ترن. بهتره برای منبع اصلی مبتکران بهمن بازرگانی بگیری.
سلام، نگاه کردم سطحش تقریبا مثل سیرتاپیاز دهمهسلام داداش می گم من رفتم پی دی اف مهر و ماه رو دیدم سر در نیو وردم تو که داری یکم با گلابی مقایسه اش کن الکی ماپولمونو هدر ندیم
مثلا درمورد درسنامه تست و نکاتی که میگه
ممنون
:-ss
زیاده. اگر سال پایه هستی خیلی سبز بگیر و مبتکران بذار برای کنکورتمبتکران حجمش برای خوندن زیاد نیست؟ حوصله کتاب سنگین ندارم
بهترین کتاب اگه منظورت سطح بالاست نردبام و آی کیو سطحشون بالاس، ولی درسنامهشون خیلی خلاصهس، تقریبا در حد یادآوری و ایناسبهترین کتاب ریاضی دهم در حد تیزهوشان چیه؟ یه چیزی که درس نامشم خوب باشه
ریاضی مهروماهبرا تست ریاضی و فیزیک یازدهم ؟
سطح متوسط به بالا (نه خیلی بالا :/ )
آموزش شگفت انگیز خیلی سبزبهترین کتاب ریاضی دهم در حد تیزهوشان چیه؟ یه چیزی که درس نامشم خوب باشه
برای سال یازدهم که چندان فرق نداره. همون کتاب درسی هم کافیه.سلام بچه ها زبان چی بگیریم؟؟؟من یازدهمم
جامه کاسالار
شهاب اناری 11
کیاسالار 11
شهاب اناریی جامع رو نگفتم چونبیشتر تمر کزش رو 12 وفقط مرور 10و11 داره
در کل برا دواز دهم چی؟؟؟؟؟؟؟؟برای سال یازدهم که چندان فرق نداره. همون کتاب درسی کافیه.
برای زبان کنکور کتاب خوب زیاده ولی به نظرمن جامع خیلی سبز دکتر کیاسالار تر و تمیزتر و مرتبتر از بقیه هست.در کل برا دواز دهم چی؟؟؟؟؟؟؟؟
همین الآن تکلیفمون کعلوم شه سال دیگهه دنبل کتاب نگردیم
بعد اینکه من خیلی از کتاب درسی سردر نمیارم چون سربسته گفته ولی کتب کمک درسی باز کردنشون
ئرضمن تست برام مهمتر از درسنامس تقریبا
ممنون می شم کمک کنید
من کلاس 11 ام
اگه برم ریاضی جامع مهر و ماه رو بگسرم مشکلی پیش نمیاد؟
یعنی میتونم بخونمش
مثلا سوالات ترکیبی با دوازهمش که حدا اند؟؟؟؟
یا لینکه تو تستاش تست برای بخش بخش آورده یا کل فصل یک جا
مشکلی تو روس مثل مثلثات مه هر 3 سال اند وحود نمیاد؟؟؟؟
بین کتاب های جامع ریاضی(مهروماه،خیلی سبز،میکرو طلایی گاج )کدوم بهتره؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلیقهای هس. ولی به نظرم جامع خیلی سبز و میکرو گاج(نه میکرو طلایی!) بهترن.بین کتاب های جامع ریاضی(مهروماه،خیلی سبز،میکرو طلایی گاج )کدوم بهتره؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم