- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
رسم هر ساله اینجاست که بچه های قدیمی به جدیدتر ها کمک کنند و تجربیاتشون رو منتقل کنند. قطعا بچهها خوشحال و ممنون میشن تجربیاتتون رو بهشون منتقل کنید.
اینجانب کنکوری99ام و از هرگونه تجربه و کمک و اینا استقبال میکنم و به شدت نیاز به یه راهنما دارم که بهم توضیح بده تابستونو چیکار کنم.
با ارزئی موفقیت برای کنکوری های 98
من نمیدونم شفافیت ذهن دقیقا ینی چی؟تو تابستون به دنبال پیدا کردن خودتون و روش های خودتون باشید تا بتونید کیفیت مطالعتون رو بالا ببرید. تابستون زمان خیلی خوبیه برای آزمون و خطا. و باید اینو اضافه کنم که شفافیت ذهن میتونه خیلی به پیدا کردن مسیرتون و استفاده بهتر از ظرفیت هاتون کمک کنه.. شفافیت ذهن رو جدی بگیرید!
من نظر خودمو میگم احتمالا ایشون هم همین منظور رو داشتن.ذهن شفاف ینی بدونی در طول سال قراره از چه کتابایی چه مباحثی رو چه وقت به چه تعداد تست بخونی بدونی قراره واسه کدوم درسا خلاصه بنویسی و چطوری بنویسی و تو هر درس چیا مهم و پرتکرارن و باید هایلایت بشن.اینکه بدونی با چه تستایی و چه کتابایی قراره جمع بندی کنی.برای مرور سریع چه کارایی باید انجام بدی.و از اینجور چیزا.سوالی باشه خوشحال میشم جواب بدممن نمیدونم شفافیت ذهن دقیقا ینی چی؟
من نمیدونم شفافیت ذهن دقیقا ینی چی؟
این حرف خیلی مهمه واقعا. یعنی سعی کنید هر جا و هر زمان که هستید درس بخونید. به چرتای بقیه گوش نکنید که برای درس خوندن حتما باید توی اتاق خودتون باشید و پشت میز تحریر خودتون! یا چه میدونم توی کتابخونه اصلا نمیشه درس خوند!!! یا اینکه فقط در فلان بازه زمانی در روز درس بخونید!هر لحظه شروع کردن غنیمته!
خب مثلا من از کجا بفهمم از هر کتاب چه مبحثی رو تو طول سال باید بخونم؟ یا اینکه برا کودوم درس چطوری خلاصه بنویسم؟ یا اینکه چطوری سریع مرور کنم؟من نظر خودمو میگم احتمالا ایشون هم همین منظور رو داشتن.ذهن شفاف ینی بدونی در طول سال قراره از چه کتابایی چه مباحثی رو چه وقت به چه تعداد تست بخونی بدونی قراره واسه کدوم درسا خلاصه بنویسی و چطوری بنویسی و تو هر درس چیا مهم و پرتکرارن و باید هایلایت بشن.اینکه بدونی با چه تستایی و چه کتابایی قراره جمع بندی کنی.برای مرور سریع چه کارایی باید انجام بدی.و از اینجور چیزا.سوالی باشه خوشحال میشم جواب بدم