- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- Ard
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- دانشگاه
- SBMU
خب پس تابستون داری چی کار میکنی؟ بشین مثلا مبحث تابع رو نگا کن ببین مهروماه بهتره یا مثلا موج آزمون تا طول سال سردرگم نشی(گرچه من پیشنهادم اینه که حتما جفت شون رو کارکنی).در مورد خلاصه نویسی،من مثلا خودم هروقت میخواستم شیمی بخونم یه سری چیزای حفظی رو از هر فصل میدونستم باید مرور کنم مثل واکنش هایی که دلتاهاش اونا مستقیما قابل اندازه گیری نیست یا مثلا استر میوه های مختلف. اینا رو تابستون جدا نوشته بودم طول سال از خلاصه هام میخوندم یا مثلا واسه زیست مباحثی که زیاد باهم ترکیب میشدن رو تیتروار و خلاصه کنارهم مینوشتم(مثلا خود اندام کبد بارها تو فصلای مختلف زیست یه نکاتی ازش گفته شده،من اینا رو تحت عنوان کبد تو دفترچه خلاصه های زیست نوشته بودم) یا مثلا استعاره های رایج رو مجزا نوشته بودم (یه زمانی با استعاره مشکل داشتم)از این کارا دیگه.برای مرور سریع علی الخصوص تو زیست کتابم رو ورق میزدم و شکلای مهم رو حتما چک میکردم تا نامگذاریشون یادم نره.راستی یه چیزی،واسه زیست پایه پیشنهاد میکنم فیلمای آقای جلال موقاری رو از سایت آلاء نگا کنی(آلا رایگانه) هیچ نکته ای رو از قلم ننداخته خیلی خوبه. سوالی باشه با کمال میل در خدمتمخب مثلا من از کجا بفهمم از هر کتاب چه مبحثی رو تو طول سال باید بخونم؟ یا اینکه برا کودوم درس چطوری خلاصه بنویسم؟ یا اینکه چطوری سریع مرور کنم؟
عه الان نگا کردم دیدم همشهری هم هستیم ک