- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
برای کنکور 99 تو آزمون کدوم موسسه شرکت می کنید و با برنامه کدوم پیش میرید؟ چرا؟
اقا البته تا اخر اذر هاهیچکدومشون :eek:
من میگم گزینه دو چون سوالاش بهتره بیشتر دوستان میگن
ولی پدر مادرم میگن قلمچی چون جامعه آماری بالا داره و این ک اون دوستم ک قراره با هم بخونیم میره قلمچی
موندم چیکار کنم -_-
کاملا موافقم.قلمچی رقابت طراح هاست که انگار هرچی سوال سخت تر و حل نشو تر بدن برنده میشن
ولی گزینه دو واقعا عالیه و استاندارد
جامعه اماریم نمیدونم براتون مهمه یا نه
ولی من ازمون اصلیم ( مدارس برتر ) کلا 1000 نفر شرکت کننده داره و زیادم برام مهم نیست
نه دیگهدرسته
همه شون یه عیبی داره
مهم ازمون دادنه سره جلسه س .. هر چی بیشتر بهتر
پس ترجیحن کاظم به مقدار لازم
وقتی این چیزا مهم نیستن پس چی قلمچی بهتره دقیقا؟جامعه اماری که مهم نیس
سوال چرت هم همه ازمونی داره
تقلبم تو همه ش میشه و عملا سنجیدن خودت با رتبه و تراز اشتباس
هر چی بیشتر سر جلسه ازمون باشی و شرایط ازمونو تجربه کنی بهتره.. این مهمترین معیاره بنظرم
در کل این مسئله سلیقه ایه و خیلی مهم نیس چه ازمونی..
(ولی با همه مزخرف بودنش قلمچی بهتره بنظرم)
یه روز داشتیم موق تعطیلی اردو عید به شوخی حرف می زدیم بعد یکی گفت فلانی از یه جوری می گه کاظم انگار بچه همسایشونه تو هم انگار همین طوری.چرا میگین سوالای قلم چی مشکل داره؟
اگه تسلط داسته باشی و حرفهای باشی سوالا مثل خمیر تو دستتن
تسلط نداشته باشی یا سبک خوندنت خرکی باشه (هرچند خرکی نیاز به تعریع داره ولی خودتون منظورمو بفهمین دیگه) هیچی از سوالا حالیت نیست
تو این غربتی که هستم دارم میمیرم حالیت نیست
بازم دستتو تو دستم میخوام بگیرم حالیت نیست
میشه اینایی که میگن سوالا غیراستانداردن بگن چرا اینجوری فکر میکنن؟ یا مثلا یه سوال از کاظم بیارن که غیراستاندارده و بگن به این دلیل و اون دلیل غیراستانداره. (مفهوم غیراستاندارد رو از نظر خودتون توضیح بدین شاید منم بفهمم. هرچند واسه ما تا روز کنکور ۹۸ هیچ تیپ سوال مشخصی از قبل تعریف نشده. تازه معلومم نیست کنکور ما شباهت زیادی به ۹۸ داشته باشه)
از این مدارس برتر برامون می گی من خیلی کنجکاو شدم در موردش فکر کنم 7 تا آزمون جامع داده تا الآن برامون ازش می گی نتیجش تو کنکورای قبلی و ...قلمچی رقابت طراح هاست که انگار هرچی سوال سخت تر و حل نشو تر بدن برنده میشن
ولی گزینه دو واقعا عالیه و استاندارد
جامعه اماریم نمیدونم براتون مهمه یا نه
ولی من ازمون اصلیم ( مدارس برتر ) کلا 1000 نفر شرکت کننده داره و زیادم برام مهم نیست
منم اگ کتاباشو بخونم از سوالات راضی میشممن از قلمچی واقعا راضیم.
چند نمونه از آزمون های موسسات دیگه رو هم بررسی کردم و به عینه دیدم قلمچی چقدر با اختلاف بهتره از بقیه.
کیفیت سوال ها مخصوصا.