• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور همه چیزه؟!؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ememlia
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نمیدونم قبلا اینجا پست دادم یا چی؟
ولی الان بزارید چن تا ایده بهتون بدم برا موفقیت بدون کنکور
۱. ساز زدن یاد یگرید!
هم میشه تو ایران باهاش مشتغل شد عموم مدرس ها هم اکادمیک یاد نگرفتن
هم میتونید به خاطر تدریس ساز جدید تو بعضی کشورا مثل اتریش و ایسلند میتونید پوینت مثبت اپلای بگیرین

۲. بعضی از یادگرفتنیا مهارتین برین پی اونا
کدنویسی برای مثال

۳. کارای اینترنتی
دیگه اینو همه میشناسیم بلاگر و اینفولونسر و...

۴. از استارت آپ ها و ایده های کارافرینانه اینروزا همه جای جهان استقبال میشه

۵. بیزینسای خونگی این شمع و چیزای کوچیک بانمک مثل اکسسوری

مسیر زندگی همه از دانشگاه نمیگذره
میتونید همه جوره مسیر خوشبختیتونو پیدا کنید

من دوست نداشتم کسی باشه که درمان میکنه، من میخوام کسی باشم که درمان رو پیدا میکنه! و از دیدگاه من این دقیقا رسالت یک بیوتکنولوژیست هست.
میتونم بپرسم چه اینده شغلی رو برای خودت در حوزه بیوتکنولوژی متصوری و چیکار میخوای انجام بدی؟
من بیوتک تهران یکی از گزینه هامه اگه رتبه ام خوب شه ولی تصور درستی از اینده اش تو ایران ندارم. اینکه دقیقا وقتی مدرکمو گرفتم کجا مشغول شم و درامد و اینام چطوره.

متاسفانه برای بیشتر افراد بله

زمان برگرده عقب مدرسه میرم ولی کنکور شرکت نمیکنم یا اگ شرکت کنم زیاد جدی فرضش نمیکنم و بجاش یه مهارت رو حرفه ای و کامل یاد میگیرم(((:

ب دوران کنکور و دبیرستان فک میکنم مدرسه و آزمون ها و مشاور و حرفاشون برام فقط فشار روانی درست کردن.

میبینم ک چقدر آدم غمگینی بودم اون دوران و چقدر منو از زندگی خسته کرد واقعا دوست ندارم تکرار شد.

و نتیجه کنکور شد برام معده درد عصبی و تپش قلب و گردن درد و یه اعصاب خط خطی و اینک تا مغز استخونم حسرت نتیجه رو حس کردم چون من واقعا خوندم چرا اون روز،روز من نبود و نشد((':

بنظرم این خستگی رو اکثرا نسبی تحمل میکنن چون توی بچه های کلاسمون دیدم.

پ‌ن۱: اگ هدفتون کنکوره و دارین این پیام نا امیدانم میخونین دلیل نشه نا امید شین و طرح واره بدی از آینده بگرین...در حد توانایی تون تلاش کنید و کنارش سعی کنید شاد باشید و اینک اگ ایده آلتون نشد جدی نگرین.
کلا هیچ کدوم از مشکلاتتون از زندگی جدی نگرین...ب فکر حال دلتون باشینD;

پ‌ن۲: اطلاعاتم تو بیو هس.

Back
بالا