خب
من آزمون ۲۰ دی رو شرکت نمی کنم ، خیلی برام مهمه این تقریبا ۴ هفته رو بترکونم و کل مباحثی که تا الان آزمون دادمو جمع بندی کنم،و در کنارش مباحث جدید هم بخونم،خصوصا مباحثی که مشکل بیشتری دارم،یکم هم از برنامه ی آزمون جلو بیفتم.
دیگه بهتر از این گیرم نمیاد
از دوشنبه شروع می کنم،به طور میانگین پایه رو تا کی تموم کنم؟
و اینکه پیشنهاد خاصی واسه این مدت دارین؟
بنظر من جلو تر ازمون نرو . ترجیح اول اینه ک با همون کانون پیش بری و ازمونتو بدی .
ولی اگه میخوای چیزی جلوتر بخونی ترجیحن مباحث بعد عید رو بخون مخصوصن ریاضی فیزیک ک فرار نیستن یا ادبیات .
جمع بندی خوبی داشته باش .
کل هایلایتیایتو تو کتابهایی ک زدی رو حل کن دوباره . برا ریاضی فیزیک درسنامه هاتو خلاصه هایی ک نوشتیو بخون .
برا شیمی مسائل حل کن و هایلایتیایتو حفظیا رو .
برا زیست دوباره مباحث رو بخون و تست کنکور کار کن .
برا عمومیا ادبیات هر شب تست بزن و لغات و تاریخ ادبیات رو مرور کن .
عربی هایلایتیاتو بزن و درسنامه قواعد کار کن .
زبان مرور لغات کن و گرامر و هر شب تست متن و کلوز بزن .
دینی دوباره بخون و پیام ایات رو مرور کن .
جمع بندی خوب خیلی کمکت میکنه و خیلی مهمه عجله نکن ک از ازمون جلو بزنی اشتباهی بود ک منم انجام میدادم .
جمع بندیاتو جوری انجام بده ک مسلط باشی ک بعد عید خواستی دوباره مرور کنی بتونی و ی پیش زمینه داشته باشی و چیزایی ک بخوای بخونیشون .
قسمتهایی ک مشکل داشتی هم تست بزن اگه واقعن نقطه ضعف داری هر روز این سه هفته ی ساعت تایم بذار اون مبحث رو کار کن و تست بزن .
و اینکه برا عمومیات هم تونستی زرد قلم چی رو بزن مباحثی ک خوندی و مشکلاتتو هایلایت کن توش .
کلن کنکورا رو خوب کار کن تو دوران جمع بندی کنار هایلایتیات .
کتابهای سه سطحی قلم چی ریاضی فیزیک هم خیلی خوبن برا جمع بندیشون .
فیزیک نیوتن هم خوبه برا نظام جدید برا جمع بندی .
زیست جاهایی ک مشکل داری خوب کار کن و عمارلو بخون . هدفتو بذار زیست ازمون جمع بندی بالا 80 بزنی خیلی مهم تره تا اینکه جلوتر ازمون پیش بری .