- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رفسنجان
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
- رشته دانشگاه
- روانشناسی
از این بدم میاد که فکر و ذکرم و پر کرده لعنتیمن اولش همین قولو داده بودم به خودم![]()
از این بدم میاد که فکر و ذکرم و پر کرده لعنتیمن اولش همین قولو داده بودم به خودم![]()
علتای مختلفی داره میتونه به علت نداشتن برنامه ونبود انگیزه باشه که به تبع اون بی انگیزگی میارهشاید کندخوانی
من خودم تا حد کمی این مشکلو دارم.
_____
از بقیه ی بچه ها کسی هست کندخوان باشه و این مشکل کسلی و بی حالی داشته باشه ؟! واسه تحقیقاتم میخام:/
مرسي از دوستان كه تهمت خودارضاييم بهمون زدين :/علتای مختلفی داره میتونه به علت نداشتن برنامه ونبود انگیزه باشه که به تبع اون بی انگیزگی میاره
استفاده زیاد از گوشی ولپ تاپ
و مهمترین علتشم بگم بدون هیچ رودربایستی خود ارضایی هستش که اکثرا بهش مبتلا هستن
این دوتایی که گفتی نه تنها در تناقض نیستن بلکه همو تصدیق میکننا:/به نظر شما برای تراز بالا درس خوندن خوبه یا برای میانگین درصد بالا ؟
من همیشه نسبت به دیگران مثبت بودم ومیخواهم مشکلات بقیه رو برطرف کنم اینجا بحث سر تهمت زدن نیست بحث حل مشکله حالا میتونه باشه یا نباشه دوست عزیزمرسي از دوستان كه تهمت خودارضاييم بهمون زدين :/
ن از اون نيس من برنامه غذاييم خوبه و س دارم با پارتنرم
فک کنم همون بی برنامگی و بی انگیزگی باشه
بابا آ واز جاس کیدینگمن همیشه نسبت به دیگران مثبت بودم ومیخواهم مشکلات بقیه رو برطرف کنم اینجا بحث سر تهمت زدن نیست بحث حل مشکله حالا میتونه باشه یا نباشه دوست عزیز
این مطلبو بیشتر صرف حضاری گفتم که در تاپیک خودارضایی به دستور العمل هایی اشاره کرده اند !من همیشه نسبت به دیگران مثبت بودم ومیخواهم مشکلات بقیه رو برطرف کنم اینجا بحث سر تهمت زدن نیست بحث حل مشکله حالا میتونه باشه یا نباشه دوست عزیز
شاید یه درصدی در حد ۵۰-۶۰ یا حتی ۷۰ تاثیری نداشته باشه ولی کم زدنش یا بیشتر از ۸۰-۸۵ زدنش قطعا تاثیر داره. عمومیا رو دست کم بگیر ببین سر از چه رتبه ای در میاری. این کارنامه های مزخرف قلمچیو نبین کنکور اصا یجور دیگه اسنه در شرایطی اینطور نیستش مثلا عمومی ها کلا تاثیر چندانی به تراز ندارن. بیشتر وقتا فیزیک و ریاضی تاثیر کمی دارن ولی زیست تاثیر خیلی زیادی داره
کلا سعی کن عربیو زبان فارسی و ارایه و قرابت رو قبل عید ببندی چون این درس یا مباحثا خردهکاری زیاد دارن بعد عید یا حوصلت نمیکشه یا اصا وقت نمیکنیحالا به نظرتون قواعد عربی فارسی زبانو الان بخونیم وحفظیات بمونه واسه بعد از عید خوبه؟
اگه رسوندی شرکت کنبه نظرتون ازمون 20 دی خوبه؟ من ثبت نام کردم ولی شنیدم که خب خیلی خفنا برای ازمون هفته بعدش دارن میخونن و 20ام رو نمیان. منم که کلا ازمون گاج میدم، میخواستم ببینم تو جامعه اماری بزرگتر چجوریم. الان میشه روی نتایج این ازمون حساب کرد؟