Asuka
-
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ارواح
- سال فارغ التحصیلی
- 00
نهبچه ها
شما تو فیزیک دهم فصل ۱ کولیس و ریز سنج نداشتین؟؟؟
نهبچه ها
ما داریم(داشتیم)بچه ها
آهان شما ریاضی هستیما داریم(داشتیم)
چاپ دوم ۱۳۹۶ ، کتاب مخصوص رشته ریاضیآهان شما ریاضی هستی
من خیالم از بابت تجربیا راحت شد :)
برو تو کانال تلگرام MOHAMMAD_FREE همه فیلمارو از موسسات رایگان گذاشتهدوستان کسی تاحالا از ویدیوهای حرف اخر استفاده کرده؟ تجربه ای دارین بگین
پایه چندمی؟کنکوریا کجان پَ؟
مگه چیکار میکنی؟ میری بنایی که وقت نداری درس بخونی؟ بعد کتابای راهنمایی همهش انشا نوشتن. نهم با شب امتحان معدلم ۲۰ شد (به جز ریاضی که علاقه داشتم در طول سال کتاب ۳۰۰۰تست مبتکران رو تقریبا کار کردم و کتاب فیزیک علامهحلی که کولاک بود و اونم خوندم بقیه درسا کلا به جز شب امتحان هیچ کاری نکردم)من که میرم نهم.
اما واقعا برام سواله ک چجوری برنامه ریزی میکنن
من خودم با این حجم کم درسا ی وقتا، وقت کم میارم
آره. ابتدایی کلا تو باغ نبودمشما دبیرستان اومدین سمپاد؟
-----
کاری ک نمیکنم اما حال ندارم وقت تلف میکنم و درنتیجه وقت کم میارم
یه وقتا هم ک میبینم کارا زیاده نمیرم سمتش چون نمیدونم از کجا شروع کنم=(
چند سال دیگه که کنکوری شدی، میبینی که نمیتونی حال نداشته باشی، چون الان فشاری روت نیست در نتیجه ناخودآگاه وقت زیادی نمیذاری براش من خودم به شخصه همیشه هفته دوم سه چهار برابر هفته اول واسه قلمچی میخونم، کلن فاصله زمانی با آزمون رابطه عکس داره با وقتی که براش میذارمشما دبیرستان اومدین سمپاد؟
-----
کاری ک نمیکنم اما حال ندارم وقت تلف میکنم و درنتیجه وقت کم میارم
یه وقتا هم ک میبینم کارا زیاده نمیرم سمتش چون نمیدونم از کجا شروع کنم=(
یه سری تغییرات داشته ولی نه این قدر زیاد. اینجا میتونید ببینید:بچه ها این خبر درسته که ما ها که میخایم پشت کنکور بمونیم و نظام جدیدیم باید یه سری کتاب جدید مث زیست چاپ همین امسال بخریم ؟میگن عوض شده
از سایت پایتخت کنکور میتونی بخریبچه ها این خبر درسته که ما ها که میخایم پشت کنکور بمونیم و نظام جدیدیم باید یه سری کتاب جدید مث زیست چاپ همین امسال بخریم ؟میگن عوض شده
هر چی میرم جلو تر تغییرات بیشتر میشن زیست دهم که خیلییه سری تغییرات داشته ولی نه این قدر زیاد. اینجا میتونید ببینید:
http://home.mehromah.ir/mehromah-learn/book-edit-news/
واقعا تغییراتش اینقد زیاد بود؟سلام .بچه ها کتابای زیست و شیمی که تغییر زیادی داشتنااا اینا چاپ جدیدش شما از کتابفروشی پایتخت تهیه کردید؟اگه اره ایا کیفیتش خوبه ؟تصویراش مثلا ؟
-این سوال مربوط به پشت کنکوری هاست
والا من نگاه میکنم یه جاهایش عکسا فرق داره متن اضافه شده ...واژه نامه کنار هر کلمه داره مثلا توی همین واژه نامه تعریف اضاف شده کلن به نظر من این تغییرات حداااقل برای زیست که خط به خط کتاب مهمه زیادعواقعا تغییراتش اینقد زیاد بود؟
من زیست دهمش رو دیدم برااونا کمتره ولی مطالب تقریبا همونن...
واقعا عکسا این همه عوض نشدن...چنتاش فقط مث اون گوارش گاو که غلط داشت و اون لایه های لوله گوارش و...والا من نگاه میکنم یه جاهایش عکسا فرق داره متن اضافه شده ...واژه نامه کنار هر کلمه داره مثلا توی همین واژه نامه تعریف اضاف شده کلن به نظر من این تغییرات حداااقل برای زیست که خط به خط کتاب مهمه زیادع
والا من نگاه میکنم یه جاهایش عکسا فرق داره متن اضافه شده ...واژه نامه کنار هر کلمه داره مثلا توی همین واژه نامه تعریف اضاف شده کلن به نظر من این تغییرات حداااقل برای زیست که خط به خط کتاب مهمه زیادع