- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهربابک
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- مهندسی بهداشت حرفهای
من دارم تستای زبانو به جز ریدینگ و کلوز خیلی غلط میزنم،پارسال اینجوری نبودم
چیکار کنم؟
چیکار کنم؟
منم اینجوری بودم تا وقتی که درسنامه های شهاب اناریو خوندممن دارم تستای زبانو به جز ریدینگ و کلوز خیلی غلط میزنم،پارسال اینجوری نبودم
چیکار کنم؟
نگیرسلام بچه ها
اگه بخوایم برای پایه یازدهم از قلم چی کتاب بگیریم کدوم نوعش رو معرفی می کنین
اصن بگیریم؟
اتفاقا من زیست ابی ش خیلی راضی بودم
اگه خیلی اصرار داری سه سطحی بگیر ولی نه برای شیمی!سلام بچه ها
اصن بگیریم؟
چرت ترین کتابای قلمچی سه سطحی اناگه خیلی اصرار داری سه سطحی بگیر ولی نه برای شیمی!
سه سطحیای فیزیک و ریاضی خوبنچرت ترین کتابای قلمچی سه سطحی ان
باور کن
من میخاستم سه سطحی شیمی بگیرم ینی نگیرم!؟ چرا؟! چه مشکلی دارن مگه؟اگه خیلی اصرار داری سه سطحی بگیر ولی نه برای شیمی!
میتونی دلیل بیاری واسه این حرفت؟ اگه سه سطحی خوب نیست پس کتاب سبز خوبه؟ تنها کتاب کانون که ارزش بیشتر از یه بار خوندن رو داره سه سطحیهچرت ترین کتابای قلمچی سه سطحی ان
باور کن
با استاندارد فاصله زیادی داره شیمیهاش، واکنشها رو نمیده ولی مورد سوال قرار میده اونم واکنشهای خارج از کتاب، یا اطلاعات مسئله رو ناقص میده ولی میری تو پاسخنامه میبینی یه چیز اضافه از خودش جا داده اونجا، چیزی که باید تو فرض مسئله میداد اونو! من فیزیک و حسابانش رو خیلی دوست داشتم، اونارو امتحان کنسه سطحیای فیزیک و ریاضی خوبن
من میخاستم سه سطحی شیمی بگیرم ینی نگیرم!؟ چرا؟! چه مشکلی دارن مگه؟
سه سطحیای فیزیک و ریاضی خوبن
من میخاستم سه سطحی شیمی بگیرم ینی نگیرم!؟ چرا؟! چه مشکلی دارن مگه؟
سلام. ممنون از نظرتون. اگه تجربی هستین و زیست سه سطحی رو هم دیدین بی زحمت اون رو هم یه تحلیل کنید.سلام. من سه سطحی شیمی رو دارم، بد نیست. ولی ب شددددت پر از غلطه! شامل تایپی و علمی و همه چی! پاسخنامه پر از اشکال، سوالا پر از غلط... خلاصه ک بیشتر میشینی غلط میگیری ازش تا تست حل کنی! به طور کلی سه سطحی ها غلط هاشون زیاده.
پ ن: صحافیشون هم خوب نیست. سریع جلدکتاب و برگه ها از هم باز میشه. من ک هروقت برگ میزنم انگشتامو با کاغذ میبرم! حتی الان هم ک بهش فکر میکنم سر انگشتام درد میگیره!
سلام. ممنون از نظرتون. اگه تجربی هستین و زیست سه سطحی رو هم دیدین بی زحمت اون رو هم یه تحلیل کنید.
سلام بچه ها
اصن بگیریم؟
چیزی که اضافه نشدهبچه ها کتاب زیست دوازدهم 98 نسبت به 97 خیلی تغییرات داشته؟ کسی خبر داره؟
من موج آزمون اکیدا توصیه میکنم! هر چند آزمون هاش که علاوه بر مسئله ، مفاهیم و حفظیات هم داره. البته برای فصل هایی که مسائل دارند آزمون صرفا مسئله هم دارهسلام !
کتاب تست شیمی که کل مسائل استکیومتری رو فقط داشته باشه و مسئله هاش زباد باشه چی پیشنهاد میکنید؟
تعداد تستاش زیاد باشه درسنامه لازم ندارم !!
سلامسلام !
کتاب تست شیمی که کل مسائل استکیومتری رو فقط داشته باشه و مسئله هاش زباد باشه چی پیشنهاد میکنید؟
تعداد تستاش زیاد باشه درسنامه لازم ندارم !!