مدیرگزینی _ تابستان ۹۸

وضعیت
موضوع بسته شده است.
من نمیخوام کاندید شم اما بعضی مدیرا باید عوض شن

سلااام!
درباره مدیر داخلی توضیح میدید؟

سلااام!
درباره مدیر داخلی توضیح میدید؟
مدیر داخلی، مدیریه که برای تمام تاپیکا دسترسی مدیریتی داره و...
که البته حداقل یک سال فعالیت مفید تو سایت باید داشته باشید، یا بالای یه تعداد خاصی ارسال و...

مدیر داخلی، مدیریه که برای تمام تاپیکا دسترسی مدیریتی داره و...
که البته حداقل یک سال فعالیت مفید تو سایت باید داشته باشید، یا بالای یه تعداد خاصی ارسال و...
چه قد از وقتمونو لازمه به این کار کثیف :-" اختصاص بدیم؟

چه قد از وقتمونو لازمه به این کار کثیف :-" اختصاص بدیم؟
خودش وقت گیر نیس،
این ک به بچه‌ها بفهمونی اگه پست‌هاشون پاک شده باشون پدرکشتگی نداری یا از رو سلیقت نبوده و خلاف قوانین بوده یا تاپیکو منحرف میکرده، خیلی وقت گیره

آخرین ویرایش:
خودش وقت گیر نیس،
این ک به بچه‌ها بفهمونی اگه پست‌هاشون پاک شده باشون پدرکشتگی نداری یا از رو سلیقت نبوده و خلاف قوانین بوده یا تاپیکو منحرف میکرده، خیلی وقت گیره
پس جسارتا
جووون چه مدیریتی ((:
عاقا گور بابای ترس.دوباره درخواست داخلی میدم!

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
میشه منم مدیر داخلی بشم؟;;)

آخرین ویرایش:
×اینجا فقط درخواست بدید، سوالا و نظرات‌تون رو در بانگ یا گفت و گوی خصوصی مطرح کنید

گفت و شنود

حرف بزن

آخرین ویرایش:
المپیاد زیست کسی اگه نبود من اعلام امادگی برا مدیریت دارم می کنم

1- جامعه‌شناسی
2- مسائل اعتقادی
3- مباحث علمی

این سه تارو در صورت نبود فرد با صلاحیت‌تر بدین به من ولی در اولویت نذارین منو و اگر خواستین منو بذارین یکی دیگه هم با من باشه بهتره.

1- English
2- بازی‌های کامپیوتری

این دو تا نسبتا کم کارن فکر می‌کنم بتونم یه ذره فعالشون کنم اگه مدیر بشم. تربیت کودک و خانواده هم خیلی پتانسیل داره اگه کسی برش نمی‌داره بدین به من.

در کل دو سه تا از همین انجمنارو بدین به من فکر میکنم بتونم یه ذره فعال‌ترشون کنم. به جای اینا اگر انجمن دیگه‌ای هم بیشتر به مدیر نیاز داره می‌تونین بدین به من. فقط ترجیحا درسی(علمی مشکل نداره) و المپیادی نباشه.:))

آخرین ویرایش:
خب یکم تو این انجمن‌هایی که درخواست دادید فعالیت کنید، تاپیکاشو به روز کنید و... ببینن آدم عملید:-"

محیط زیست هم در صورت امکان میخواستم.

آخرین ویرایش:
عاقا این ریاضی مارو بدید بریم(ارزو میکند زمین دهن چاکند و اورا ببلعد از شدت خجالتی بودن:)))

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
عاقا منم حرف بزنم می خواممممم
یه خواهش
اگه میشه یه فرد بیطرف که جبهه نگیره رو برا بحث اعتقادی انتخاب کنین
پ.ن چون اونجوری دعوا بیشتر میشه.تو بحث اعتقادی جبهه گیر نزارین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا