پاسخ : معلم زن - معلم مرد
به نقل از tara :
lمن نمیفهمم شما دوتا چرا حرفاتونو خصوصی به هم نمیگین!؟
انگاری اینجا شده میدون دعوای شما دوتا! X-(
شما خودت ببین. من چی کار کردم که اینقدر بهم گیر میده.
به نقل از مـهمّد بذرکار :
من اگه سوت زدم و تو شنیدی ، اسمم رو عوض می کنم!
اگه می خوای حدیث بیاری، ار هر کسی که می خوای حدیث بیار ببینیم چی میاری!
دقت کردی چقدر با بی فکری به سوالات من جواب دادی!؟ چون که به مامانت می گی بابا بهتر غذا می پزه پس می تونی از خودت عدد بسازی ؟!!!!
یا اینکه معلم کلاس پنجم ابتداییت زن بوده (اون موقع من چیزی سرم نمی شده! حالا تو رو نمی دونم!) می تونه دلیل بشه برای اینکه فرق معلم های مرد و زن رو بفهمی ؟!!!
من فمنیست نیستم! من ریش فریب(!) هم نیستم تا مثه تو فقط و فقط از پسرها تعریف کنم! (قبلا هم گفته بودم من چطوری هستم!)
تو اگه بگی واقعیت رو می گی، چه فایده داره ؟! یزید هم می گفت اینها واقعیت هستش! ولی الان فحش بهش مونده!
*من بدون فکر نمی گم و واقعیت رو می گم.(اگه خیلی حرف بزنی یه احادیث و روایاتی براتون می گم که دهنتون باز بمونه با منبع معتبر)
من این رو متاسفانه معادل خفه شو خوندم و گفتم خودت! اول نوشته هم گفتم که تو تا دلت می خواد اینا رو بیار بنویس!!!
تو چند بار به من تذکر دادی که اخلاقم رو ترک کنم که حالا اینجا مطرح می کنی ؟!
به شدت هم ناراحت شدم چون فکر می کنم با ... دارم حرف می زنم که نمی فهمه این جملات من چه معنی می ده و ... !! بعد هم به خیال خودش من باید سوت بزنم! (مثه رفیقت خشایار آنلاین!)
اول این که منو مهمد با هم رفیقیم و بی خودی حرف در نیارین برای ما و ما مثل دو تا دوستیم اینو گفتم که بگید دارین چرا دعوا می کنید.
اول اینکه هی من نمی خوام دهنم رو باز کنم و بگم شما معلوم نیست این هوش سرشار رو به دست آوردی که اینقدر خوب نتیجه می گیری.
تو گفتی که اگه 10 تامعلم داشتی بازم می گفتی من هم گفتم آره به این دلیل که من به مادرم این حرف رو می زنم چه برسه به معلم این از اون.
من هم اصلا (به این روز عزیز قسم می خورم) قصدم از این حرف معادل سازی مضخرف شما نبود و این کار شما به به خدا واگذار می کنم.
چند بار بهت گفتم یادت نمیاد؟
اتفاقا من هم همین فکر رو می کنم که انگار دارم با ............. حرف می زنم که فقط بلده حس فیمینیستی اش رو به رخ بقیه بکشه یا اینکه ساز مخالف بزنه با من.
همان طور که زدن تو گوش طرف آخرین راه امر به معروفه استفاده کردن از ااحادیث هم آخرین سلاح منه.
فکر نمی از احادیث برای شما استفاده کنم .
واقعا حیفه اون احادیث رو برای چند تا فمینسم یا ساز مخالف زن به هدر بدم.
اما اگه خیلی ادامه بدین من می زارم.
(شما یه طرف ماجرا رو می نگری که من طرف دیگه رو هم می بینم که افراد رو نسبت به دین بد بین نکنم مگرنه همه کافر مشن)
* مواظب باش حد توهین کجاست ! دو پست شما برای nمین بار یکی شد! (nچند باشه خوبه ؟!!)