• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معلم زن - معلم مرد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sinamaster
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : معلم زن - معلم مرد

می دونین چیه بروبکس
مدرسه ما معلم مرد هم داره
اما صد رحمت به جذبه معلم زن
منو هانی (دوستمو میگم) که هرچی خاطره داریم سر زنگ ریاضی به هم میگیم
شانس اوردیم شاگردیم وگرنه روزی ده بار از کلاس پرتمون میکرد بیرون ;D

به نقل از mini-piraste :
می دونین چیه بروبکس
مدرسه ما معلم مرد هم داره
اما صد رحمت به جذبه معلم زن
منو هانی (دوستمو میگم) که هرچی خاطره داریم سر زنگ ریاضی به هم میگیم
شانس اوردیم شاگردیم وگرنه روزی ده بار از کلاس پرتمون میکرد بیرون ;D
تو مدرسه ي شما بچه ها معلمارو ميشوتن ب بيرون عايا؟ :>

هههههههههههههه ما كه تا حالا معلم مرد نداشتيم!من اصلن نيدونم معلمه مرد چي هست؟؟؟!
اما خداييش جنسيته دبير ربطي به قدرته بيان و نحوه ي درس دادنو فهمه دانش اموزان نداره...
تنها مردايي كه تو مدرسمونن 2 تا مستخدمن و يه مشاور مذهبي!!!!

به نظر من قدرت بیان مردا بیشتره تازه حوصلشونم زیاده و دیرتر عصبی میشن ولی دلیل بر این نمیشه که زنا خوب نباشن .
من خودم به شخصه سر کلاس ریاضی که معلممون مرده بیشتر میفهمم .

ولی معلمای زن هیچی نداشته باشن به نظرم بیشتر احساس مسوولیت میکنن ... براشون وضعیت بچه ها مهم تره ... مهمه که از درس عقب میوفتن یا نه ...
تازگیا هم دارم به این نتیجه میرسم که معلمای مرد نسبت به زن لوس ترن منظورم اینه که زودتر بهشون بر میخوره .با این که با منظق جور نمی یاد و گایتون رو زیر سوال می بره ( : اغراق ;;) )
ولی خوب در مورد همه صدق نمی کنه ...

به نقل از كياناز :
هههههههههههههه ما كه تا حالا معلم مرد نداشتيم!من اصلن نيدونم معلمه مرد چي هست؟؟؟!
اما خداييش جنسيته دبير ربطي به قدرته بيان و نحوه ي درس دادنو فهمه دانش اموزان نداره...
تنها مردايي كه تو مدرسمونن 2 تا مستخدمن و يه مشاور مذهبي!!!!
دوستان وقتي تجربه ي معلم زن و مرد رو ندارين چرا مياين نظر ميدين؟؟؟
قراره بحث واقعي باشه نه صرفا ساخته و پرداخته ي ذهن ِ شما!!!!
البته منظورم فقط به كياناز نيست چند نفر ِ ديگه هم اومدن گفتن من تا حالا معلم مرد (يا زن) نداشتم ولي فك كنم معلم مرد (يا زن) بهتره!!!

معلم مرد درمدرسه دخترا بهتر میتونه درس بده چون دخترا حرف شنوی دارن ازمعلم مرد مثل اقای نیکدلان ;D ;D ;D

یه سوال فنی:کی گفته معلمای مرد حق تدریس تو فرزانگانو ندارن؟معلمای دروس اختصاصی بچه های فرزانگان 9 همه شون مردن
ولی خودمونیم...خدایی معلم مردواسه دروس اختصاصی دخترا بهترن.هر چی فابریک تر باشنم بچه ها بیشتر باهاشون راه میان

اين كه بگيم كدوم ـشون موفق ترن بستگي داره ما به چي بگيم موفق تر.
مثلا به نظر من معلماي مرد موفق ترن؛ چون دانش آموزا بيشتر قبول ـشون دارن، هم دانش آموزا هم كادر مدرسه و ... براشون بيشتر ارزش قائل ميشن و... .
ولي معني ـش اين نيس كه بگيم مردا بهترن يا بهتر درس ميدن يا... . :-?
معلم ـاي خانوم خوب كم نداريم! معلم ـاي آقاي بد ـَم وجود دارن! پس يه قانون كلي نميتونيم بديم :)

به نظر من اگه باسه پسرا معلمه زن بزارن توجهشون به درس بیشتر می شه در نتیجه خیلی هم مفیده ^-^

Back
بالا