- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : معلم زن - معلم مرد
آره خيلي وقته كه دبير مرد نميتونه تو فرزانگان درس بده... مثلا مدرسه ما فقط 4 تا دبير مرد واسه پيشا داريم! كه اوناروهم اينجوري كه ميگن به هزار زور و زحمت نگهشون داشتن!
(البته مدرسه ي ما يك آقاي تجلي هم داره كه بحثش كلا جداس!
بچه هامون ميدونن!
)
به نظر من مردا واقعا بهتر درس ميدن به خصوص درساي اختصاصي! و به خصوص فيزيك! ما امسال يك دبير خانوم خيلي خيلي خوب واسه فيزيكمون داريم (البته با فاكتور گرفتن از اخلاق ماهشون!
) ولي بازم من دبير مردو ترجيح ميدم! فدرت تفهيمشون بيشتره! و ايضا جديتشون! دبيراي خانوم ممكنه يه سري چيزارو ناديده بگيرن و با بچه ها مدارا كنن ولي دبيراي مرد اكثرا اينجوري نيستن!
من تا حالا خودم دبير مرد واسه درس عمومي نداشتم (البته به جز عربي!) ولي فكر نميكنم چندان فرقي داشته باشه واسه درساي عمومي! واسه عربي كه شاهكار بود ولي!
زبانم كه كلا قضيش فرق ميكنه! به خصوص واسه كلاس زبانو اينا دبيراي مرد بهترن!
بيشتر خوش ميگذره! 
آره خيلي وقته كه دبير مرد نميتونه تو فرزانگان درس بده... مثلا مدرسه ما فقط 4 تا دبير مرد واسه پيشا داريم! كه اوناروهم اينجوري كه ميگن به هزار زور و زحمت نگهشون داشتن!
(البته مدرسه ي ما يك آقاي تجلي هم داره كه بحثش كلا جداس!
بچه هامون ميدونن!
)به نظر من مردا واقعا بهتر درس ميدن به خصوص درساي اختصاصي! و به خصوص فيزيك! ما امسال يك دبير خانوم خيلي خيلي خوب واسه فيزيكمون داريم (البته با فاكتور گرفتن از اخلاق ماهشون!
) ولي بازم من دبير مردو ترجيح ميدم! فدرت تفهيمشون بيشتره! و ايضا جديتشون! دبيراي خانوم ممكنه يه سري چيزارو ناديده بگيرن و با بچه ها مدارا كنن ولي دبيراي مرد اكثرا اينجوري نيستن! من تا حالا خودم دبير مرد واسه درس عمومي نداشتم (البته به جز عربي!) ولي فكر نميكنم چندان فرقي داشته باشه واسه درساي عمومي! واسه عربي كه شاهكار بود ولي!

زبانم كه كلا قضيش فرق ميكنه! به خصوص واسه كلاس زبانو اينا دبيراي مرد بهترن!
بيشتر خوش ميگذره!