- شروع کننده موضوع
...ELINOR...
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان۱
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- دانشگاه
- آزاد مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
سلام عزیزان
یه چیزی یه مدته منو خیلی آزار میده
و اونم درک پایین پسرا از دختراست
که متاسفانه خود دختراهم همکاری میکنن تو این قضیه
جوی که تو جامعمون حاکمه بی نهایت خطرناکه
چیزی که یک دختر پذیرفته و پوسته ی زیبایی داره
دیشب بود فکر کنم که یه مسابقه ی استعداد یابی رو تو تلویزیون دیدم.یک عده دختر بودن از رشته های رزمی با حرکات نمایشی.این زیبا بود.اما صحبت های بعدش،جو خونواده،جو سالن یهو ترسوند منو:
۱.چقدر خوبه که با اینکه دخترن میتونن از خودشون در برابر پسرا دفاع کنن
۲.نذارن پسرا ازشون سو استفاده کنن
۳.دخترا هم میتونن قوی باشن
۴.شما با این کارتون به دخترا اعتماد به نفس دادین
ظاهر مثبت باطن منفی
چیزی که پسرا در ذات خودشون بیشتر از دخترا دارن قدرت بدنیه و این یجوری برتری حساب میشه که یک دختر باید تلاش کنه تا بشه مثل یک پسر
چیز هایی هست که مخصوص دختراست.یعنی به طور ذاتی تو دخترا هست اما نه تنها هیچ پسری سعی در کسب اونا نداره بلکه به شدت مورد تهاجم و تمسخره
مثل روشن فکرا میایم مسخره میکنیم زیبایی های دخترونه رو.بار ها دیدم پیجای رنگی رنگی دخترونه تو اینستاگرام مورد تهاجم قرار گرفته.خندیدن.گلگلی.نقاشی.آشپزی و .. زیبایی های دخترونه ان و چون این ها دست افراد اشتباهی افتاده به اشتباه عمل بی ارزشی تلقی میشه
چیزی که خیلی بده این تهاجم هاست.شاید شما هجوم میبرین به فردی و هدف اینه که این جو پوچو جمع کنین و جو های هدفدار و ترویج بدین ولی این دقیقا باعث میشه یک ادم سالم هم بترسه و خودشو عقب بکشه.مثلا بترسه یک عکس رنگی رنگیو پست کنه یا خیلی چیزای دخترونه ی دیگه
یه چیزی که تو پسرا خییییلی آزار دهنده ست و من فکر میکنم درکشون از دخترا یک درصده اینه که تو بحث با یک دختر کامل نمیکنن حرفشونو.تو بحث با پسرا بارها این جمله رو شنیدم:تو مو میبینی و من پیچش مو!!!خب شما این فاکینگ اعتماد به نفسو از کجا میاری؟؟پیچش موتو توضیح نمیدی؟؟
حرف خیلی دارم ولی عصبانی ام زیاد کشش ندم((:
یک صفحه از یک کتاب جلوم بازه میذارم عکسشو
از کتاب سرنوشت زنان و دختران
خیلی قسمت واضحی نیست ولی منو واقعا یاد یه چیزایی از جامعمون میندازه
یه چیزی یه مدته منو خیلی آزار میده
و اونم درک پایین پسرا از دختراست
که متاسفانه خود دختراهم همکاری میکنن تو این قضیه
جوی که تو جامعمون حاکمه بی نهایت خطرناکه
چیزی که یک دختر پذیرفته و پوسته ی زیبایی داره
دیشب بود فکر کنم که یه مسابقه ی استعداد یابی رو تو تلویزیون دیدم.یک عده دختر بودن از رشته های رزمی با حرکات نمایشی.این زیبا بود.اما صحبت های بعدش،جو خونواده،جو سالن یهو ترسوند منو:
۱.چقدر خوبه که با اینکه دخترن میتونن از خودشون در برابر پسرا دفاع کنن
۲.نذارن پسرا ازشون سو استفاده کنن
۳.دخترا هم میتونن قوی باشن
۴.شما با این کارتون به دخترا اعتماد به نفس دادین
ظاهر مثبت باطن منفی
چیزی که پسرا در ذات خودشون بیشتر از دخترا دارن قدرت بدنیه و این یجوری برتری حساب میشه که یک دختر باید تلاش کنه تا بشه مثل یک پسر
چیز هایی هست که مخصوص دختراست.یعنی به طور ذاتی تو دخترا هست اما نه تنها هیچ پسری سعی در کسب اونا نداره بلکه به شدت مورد تهاجم و تمسخره
مثل روشن فکرا میایم مسخره میکنیم زیبایی های دخترونه رو.بار ها دیدم پیجای رنگی رنگی دخترونه تو اینستاگرام مورد تهاجم قرار گرفته.خندیدن.گلگلی.نقاشی.آشپزی و .. زیبایی های دخترونه ان و چون این ها دست افراد اشتباهی افتاده به اشتباه عمل بی ارزشی تلقی میشه
چیزی که خیلی بده این تهاجم هاست.شاید شما هجوم میبرین به فردی و هدف اینه که این جو پوچو جمع کنین و جو های هدفدار و ترویج بدین ولی این دقیقا باعث میشه یک ادم سالم هم بترسه و خودشو عقب بکشه.مثلا بترسه یک عکس رنگی رنگیو پست کنه یا خیلی چیزای دخترونه ی دیگه
یه چیزی که تو پسرا خییییلی آزار دهنده ست و من فکر میکنم درکشون از دخترا یک درصده اینه که تو بحث با یک دختر کامل نمیکنن حرفشونو.تو بحث با پسرا بارها این جمله رو شنیدم:تو مو میبینی و من پیچش مو!!!خب شما این فاکینگ اعتماد به نفسو از کجا میاری؟؟پیچش موتو توضیح نمیدی؟؟
حرف خیلی دارم ولی عصبانی ام زیاد کشش ندم((:
یک صفحه از یک کتاب جلوم بازه میذارم عکسشو
از کتاب سرنوشت زنان و دختران
خیلی قسمت واضحی نیست ولی منو واقعا یاد یه چیزایی از جامعمون میندازه
آخرین ویرایش: