مصدق که خودش جبهه ملی و مذهبی بودبا آیت الله کاشانی...اتفاقا مصدق باعث انقلاب شد!کاش کودتا 28 مرداد رخ نمیداد! اگر مصدق میتونست به اصلاحاتش ادامه بده ، شاید الآن توی این وضع نبودیم و آخوندها سواری نمیگرفتن ازمون! یکی از دلایلی که هیچ وقت نمیتونم به خاندان پهلوی علاقه داشته باشم همینه! خود محمدرضا پهلوی باعث سرکار اومدن آخوندها شد!
مذهبی بودن مصدق رو از کجا آوردی آخه؟مصدق که خودش جبهه ملی و مذهبی بودبا آیت الله کاشانی...اتفاقا مصدق باعث انقلاب شد!
من واقعا نمیدونم چی بگم??خیلی پايه ايه!!!جبهه ملی (مصدق)+مذهبی (کاشانی)به جبهه مصدق ميگفتن ملی مذهبيون!!من از خودم در نیاوردم بفرمائید سرچ کنید...بعدشم خود مصدق فرد مذهبی نبوده و تو فراماسون بودنش شک هست ولی با کارهایی ک علیه نظام وقت کرد به جبهه مذهبيون خیلی قدرت داد بعدشم اینکه میگین کاشانی پول گرفت رو من جایی نخوندممذهبی بودن مصدق رو از کجا آوردی آخه؟
بعد هم اگر دقیق تر نگاه کنیم میبینیم کاشانی همیشه دور دشمنی با مصدق داشته! توی کودتا 28 مرداد هم همین کاشانی پول گرفت از آمریکایی ها! مصدق هم سال 45 و در حالی که از چندین سال قبل در تبعید بود ، مرد!!! چه ربطی داره به انقلاب 57؟؟!؟!؟!
خیر. خود مصدق شخصیت ملی گرا بود. عده ای از طرفداران مصدق که عقاید مذهبی هم داشتن بهشون میگفتن ملی-مذهبی(مثل عزت الله سحابی)من واقعا نمیدونم چی بگم??خیلی پايه ايه!!!جبهه ملی (مصدق)+مذهبی (کاشانی)به جبهه مصدق ميگفتن ملی مذهبيون!!من از خودم در نیاوردم بفرمائید سرچ کنید...بعدشم خود مصدق فرد مذهبی نبوده و تو فراماسون بودنش شک هست ولی با کارهایی ک علیه نظام وقت کرد به جبهه مذهبيون خیلی قدرت داد بعدشم اینکه میگیم کاشانی پول گرفت رو من جایی نخوندم منبع??
حالا چه ربطی داره به 57??خب خیلی از مورخ ها میگن با طراحی قضیه نفت مصدق تیر آخر رو محمد رضا زد و هجوم اصلی ملت از اون موقع به شاه شروع شد و باعث منفور شدن چهره شاهنشاهی شد و اس همین میگن مصدق انقلاب اصلی رو کرد
منم گفتم اسم جبهه ملی مذهبیون بود!!!و اونجا نوشتم ملی(مصدق)!!خیر. خود مصدق شخصیت ملی گرا بود. عده ای از طرفداران مصدق که عقاید مذهبی هم داشتن بهشون میگفتن ملی-مذهبی(مثل عزت الله سحابی)
در مورد پول گرفتن کاشانی هم این ببینید:
https://www.bbc.com/persian/amp/iran-45253663
مورد بعد اینکه ملی شدن صنعت نفت یه گام مثبت و بزرگ بود برای پیشرفت کشور بود! هنوز ربطش به منفور شدن شاهنشاهی رو درک نمیکنم!!!
جدا نمی شد ولی در عین خودمختاری???ای کاش بحرین رو از ما جدا نمیکردن... الان ما قسمتی داشتیم ک در عین خودمختار بودن ( شاید!) میتونست یک برگ برنده باشه برای روابط اقتصادی با جهان عرب.
جدا نمی شد ولی در عین خودمختاری???
چرا که نه چیهمیگم اصن میدونی خودمختاری ینی چی??ینی خودش مستقل کشور باشه که الان هست و اگه خودمختار باشه یعنی عضوی از ما نیست...مثل الانش اون موقع هم بخاطر همین خودمختاری خودشون و به آب و آتیش زدن که آخر هم بهش رسيدن...و در واقع کشورهای خودمختار از نظر نظامی پیرو مرکز هستن و رفته رفته به یک حکومت جدا بدل میشن...و این حالت بیشتر برای کشورهای استعمارگر پیش ميومدهچرا که نه! در هر حال عضوی از کشور ما بود و روابط بین الملل حداقل ذره ای بهتر میشد.
چرا که نه چیهمیگم اصن میدونی خودمختاری ینی چی??ینی خودش مستقل کشور باشه که الان هست و اگه خودمختار باشه یعنی عضوی از ما نیست...مثل الانش اون موقع هم بخاطر همین خودمختاری خودشون و به آب و آتیش زدن که آخر هم بهش رسيدن