• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بورس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Samandoon :D
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کسایی که تازه تر وارد بازار شدن(کمتر از 6 ماه از حضورشون تو بازار میگذره) خیلی بیشتر باید حواسشونو جمع کنن و عصا به دست تر راه برن، خیلیا مثل من سودشونو قبلا کردن و اصل پولشونو پیاده شدن و دراوردن از بازار... کوچ کنید به سهمای بنیادی تر و میان مدتو بلند مدت، به نظر من دوره ی رانت و سهام بازی فعلا تموم شده، الان وقت سهام داریه، تا بعد ببینی چی میشه!

شما اخبار ایرانو گوش کنین، هر شرکت و صنعتی رو که زیاد دیدین داره تعریف می‌کنه، فوری سهمتون رو تو اون شرکت و صنعت بفروشین. :|

یعنی ملت رفتن یه سهام هایی رو خریدن که به لعنت خدا هم نمی ارزه..

یه سوالی ذهن منو درگیر کرده
الان تو این شرایط ویروس کرونا که اقتصاد جهان خوابیده چرا بورس ایران این همه رشد کرده ؟؟؟
در عرض دو ماه از 250 هزار واحد رسیده به مرز 1.1 میلیون مگه میشه مگه داریم!

بنظرم اینطوری که میگی نمی‌شد چون بازار هیجان داره، یا ته ته یا سر سر
به نظرم به سوال پرت و پلا باید جواب پرت و پلا داد، مرد مومن درصد یدونه نماد رو هم نمیشه پیشبینی کرد، تو مسابقه پیشبینی شاخص میزاری؟

به نظرم به سوال پرت و پلا باید جواب پرت و پلا داد، مرد مومن درصد یدونه نماد رو هم نمیشه پیشبینی کرد، تو مسابقه پیشبینی شاخص میزاری؟

شاخص رو میشه با تحلیل جریان نقدینگی پیش‌بینی کرد. در مورد رابطش با قیمت هم میتونی تو ویکیپدیا بخونی: Money supply

آخرین ویرایش:
احتمالا تو ضرری زده به سرت: ))
شاخص رو میشه با تحلیل جریان نقدینگی پیش‌بینی کرد. در مورد رابطش با قیمت هم میتونی تو ویکیپدیا بخونی: Money supply
آره خب... هرکی به جای من بود و انقدر ضرر کرده بود.. سکته میکرد.
Untitled-1.jpg

و خب گذشته از شوخی، درصد هایی که میبینید حاصل سهام داریه، سهام داری کنید، سهام بازی نکنید. هم خودتون بیشتر سود میکنید هم اعصاب سهام دارا راحت تره.

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
Back
بالا