• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

توریست های عرب در ایران

همه میگن تو مشهد عرب زیاده. منم مشهد زندگی میکنم ولی فقد وقتایی ک میرم حرم میبینمشون پس چرا؟:)
اره دیگه همه همونجا جمع شدن منم مشهدیم
ولی تو هاشمیه مثلن ازینا خبری نیس یا حداقل من ندیدم
بلدن کجا تفریح کنن
به خصوص ک واسه ی کار دیگ میان مشهد :/

تو ۹۹ (شایدم ۱۰۰)درصد مناطق توریستی و گردشگری جهان برای شهروندهای اون کشور بازدید از مناطق گردشگری بسیار ارزون تر از توریست ها

بزرگوار گرونی مثلا اینکه از ما 10000 تومن میگیره از اونا 15000 تومان بگیره نه 20000 و30000 تومان که دافعه ایجاد کنه

همه میگن تو مشهد عرب زیاده. منم مشهد زندگی میکنم ولی فقد وقتایی ک میرم حرم میبینمشون پس چرا؟:)
شما حتما تو احمد اباد یا وکیل اباد زندگی میکنی!! ( بالا شهر ):D:-b:-j
همین عصری برو تو خیابون امام رضا یا طبرسی یا اندرزگو متوجه میشی

شما حتما تو احمد اباد یا وکیل اباد زندگی میکنی!! ( بالا شهر ):D:-b:-j
همین عصری برو تو خیابون امام رضا یا طبرسی یا اندرزگو متوجه میشی
ربطی به احمد آباد یا هاشمیه یا فلان جا نداره تو همه جای شهر پخش شدن فقط تو بعضی مناطق فراوونن..تو آرمیتاژ گلشن پر از عربه تو خیابون احمد آباد هم همینطوره اگر کسی نمبینشون لابد قصد نداره ببینه(((:

بنظرم اگه ارزش پولمون بره بالا خیلی از مشکلاتمون حل میشه...

تا الان ب اندازه‌ی کافی تبلیغ شده برای جذب توریست عرب،
پس منم با ایده‌ی ب دلار حساب کردن اجناس برای عربا یا توریستای دیگه موافقم
دوستانی ک دلشون برای متمولان عرب میسوزه، بهتر نیست ب فکر مردم خودمون باشیم؟
توو این آشفته بازاری ک ارزش ریال هی میاد پایینتر و قشر فقیر و آسیب‌پذیر جامعه بیشتر میرن زیر فشار له‌کننده‌ی اقتصاد، همین توریستای عرب با سوءاستفاده از شرایط، اومدن و هرچی محصول خوراکی و غیرخوراکی بود درو کردن و با خودشون بردن، نتیجه‌شم این شد ک بخاطر کمبود اون مواد در بازار قیمتها دوباره بالا رفت، و خب کی ضرر کرد؟ مسلماً مردم ما...
من نمیگم وقتی ی چیزی مثلاً هزار تومنه توو ایران و نرخش توو عربستان ده‌هزار تومنه، بیان بفروشن صدهزارتومن و باعث بشن گردشگریمون بخوابه، اما میگم میتونن ۸ هزار تومن بفروشن ک هم ارزونتر از کشور خودشون یا برابر باشه و هم باعث ضرر کردن همه‌جانبه‌ی ما نشه...
درضمن، مردم کشورهای عربی از پول نفتشون ماهانه درآمد دارن،‌و مثل ما نیستن ک یهو بگن فلان هزار میلیارد از پول نفتتون پرید کانادا، حالا برای جبرانش شما مردم باید بیشتر مالیات و کوفت و زهرمار بدین و دهنتون سرویس شه تا نفر بعدی هم بتونه یا خیال راحت اختلاس کنه...
قیمتها توو کشورشونم زیاد متغیر نیست و ی ثبات نسبی داره،
پس حرص شورولت و بنز و بی‌ام‌و سوارارو نخورید،
حرص مردم خودمونو بخورید ک خیلیاشون شبا سرشونو میذارن روو زمین سفت درحالیکه چیزی نداشتن ک بخورن...

راستشو بخواید اغلب من عرب هارو تو مشهد میبینم
حس خوبی ندارم بهشون، انگار حس مالکیت دارن
علاوه بر این چند باری باهاشون صحبت کوتاه داشتم و دقت که میکردم میدیدم نگاه خوبی به خواهر و مادرم ندارن
این منو خیلی عصبی میکنه

فرصت خیلی خوبی برای گردشگری است البته اگه دولت سازماندهیش کنه....تو کشورمون غیر از چند کلان شهر مثل مشهد،اصفهان،تهران و..دیگه شهری که امکانات کافی برای جذب توریست دارد رو نداریم...تو جنوب خومون هم اعراب زیاد داریم این برخورد فرهنک ها الان که نزدیک اربعین است خیلی خوبه

خب این افزایش قیمت ها به خاطر ورود گردشگر یک چیزِ مخصوص به عرب ها نیست البته!
منتها این عرب ها اجناسی که میخرند رو از فروشنده ی ایرانی میخرن، در اصل دارند ارز خارجی رو بدون هیچ جرم و تخلفی به کشور تزریق میکنند، این فروشنده ایرانی قطعا خانواده ای داره که براشون خرج میکنه و نیاز های بهداشتی، آموزشی ، تفریحی و ... دارند ، که با افزایش درآمد یک قشر توی جامعه اغلب اقشار دیگه هم سود میبرند، مثلا شهر های توریستی یکی از تفاوت های اساسی که با شهر های غیر توریستی دارند، زیر ساخت هاشون هست، راه های دسترسی ، رنگ آمیزی ، پارک ها پاساژ ها و...!
موافق نیستید که این چیزهایی که شما میگید در نهایت به نفع جامعه محلی هست؟

شاید نشه تکذیب کرد، ولی این که آیا واقعا دلیل فقیر تر شدن مردم محلی به خاطر توریست های عرب هست یا اینکه مثل باقی جاها به خاطر کاهش ارزش پول و افزایش قیمت های اجناس ضروری، جای بحث داره؟!
اما عموم گردشگرا عربن! و خب من واقعا کمتر مردمی رو به جز عربا دیدم، که اینطور حریصانه خرید کنن.
بله حرف شما درسته! اما به نظر شما این حجم از هجوم این نژاد چه سودی برای مردم داره؟! جز اینکه همه هتلا به گند و کثافت کشیده شده، خیابونا کثیف و کثیف تر میشن. شهر به قدری شلوغه که برای ما جای نفس کشیدن نیست!
نمیتونیم چشممون رو رو فرهنگی که وجود نداره، ببندیم و صرفا به جنبه های اقتصادیش فکر کنیم.
چون بافت فرهنگی شهر در حال آسیب دیدنه!

اما عموم گردشگرا عربن! و خب من واقعا کمتر مردمی رو به جز عربا دیدم، که اینطور حریصانه خرید کنن.
بله حرف شما درسته! اما به نظر شما این حجم از هجوم این نژاد چه سودی برای مردم داره؟! جز اینکه همه هتلا به گند و کثافت کشیده شده، خیابونا کثیف و کثیف تر میشن. شهر به قدری شلوغه که برای ما جای نفس کشیدن نیست!
نمیتونیم چشممون رو رو فرهنگی که وجود نداره، ببندیم و صرفا به جنبه های اقتصادیش فکر کنیم.
چون بافت فرهنگی شهر در حال آسیب دیدنه!
هتل ها بیشترین ضرر رو زمانی میکنند که اتاق هاشون خالی باشه و ضریب اشتغالشون پایین باشه. قطعا اون هتل ها بیشترین سود رو میکنند از حضور عرب ها! چون با قیمت فعلی هتل های 4-5 ستاره خیلی کم پیش میاد بیشتر از 30% اتاق ها پر بشه.

کثیف بودن خیابون ها هم واقعا نمیشه گفت فقط کار عرب هاست!!! که ما الان توی شهرمون یک عرب هم نیست ولی همچینم شهر تمیزی نیست واقعا! :-"

حالا شلوغی رو نمیتونم رد کنم ولی خب جنبه های اقتصادی چیزهای غیر مهمی نیستند، در اصل برای تمیزی بیشتر شهرداری باید کارگران بیشتری رو استخدام کنه (که باز هم در نهایت به نفع جامعه محلیه) و همینطور با تغییر و بهبود مبلمان شهری این شلوغی رو کنترل کنه.

آخرین ویرایش:
واااای عربا کل کشورو اشغال کردن
قبلنا فقط توی مشهد و قم بودن ولی الان میبینیشون دارن با شرط توی ساحل راه میرن
شمال و جنوبو هم گرفتن :|

Back
بالا