اگه قرار بود یه کار بزرگ بکنم ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع The Lich King
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بزنم کل سیستم اموزش و پرورش بیمار ، پوسیده و قدیمی کشورو بکوبم و از نو درستش کنم..‌!

(البته با نظر متخصصش)

نمیدونم بهش میگن کار بزرگ یا نه
ولی امیدوارم تو زندگیم بتونم اونقدر موفق باشم که پرورشگاهی که خیلی وقته تو ذهنمه رو بتونم تاسیس کنم

به نظرم اگه میتونستم به هر دستاوردی برسم
و هر کار بزرگی رو انجام بدم
برداشتن اختلاف طبقاتی بود
که تو هر دوره بایه شعار گفتن حذف شده ولی فقط اسم اون طبقات تغییر کرد از قاشق طلایی و ...
دوست داشتم جنگلای در حال از بین رفتن رو باز یابی و بازسازی کنم و خب پوشش گیاهی زمینو درست کنم
طرح دنیای بدون سیمو اجرا میکردم ..تا همه جا و هر مکانی که هستی به نت و برق دسترسی داشته باشید
یه راه حل برای انتقال اب و صرفه جویی پیدا میکردم ...نمی خوام زمین نابود بشه و اگه بنا به نابودیش باشه
ترجیح میدادم یه سیاره ی قابل سکونت پیدا کنم و ادمایی که از فیلترم رد میشنو نجات بدم و البته باید بگم من حق ارزش گذاری روی زندگی کسی رو ندارم و زندگی هر کسی ارزشمنده ولی سعی میکردم حداقل اصلاحاتی توی ادمای فعلی ایجاد کنم تا توی اون جا ادمای صادقی رو ببینم که هر کس مسئولیتشو انجام میده و خب ...
قرار نبود احساسات ادما رو خاموش کنم چون همه ی اونا وجودشون نیازه ولی ترجیح میدادم تمایل به قانون شکنی رو توی افراد کم کنم

دوست داشتم یه ادم مثل پیکاسو
یه دیجی خوب مثل دیجی مورد احترامم
و یه فرد به یاد موندنی بشم
به هر حال امیدوارم حرفام با تاپیک هم خونی داشته باشه
اگه با هدف تاپیک جهت یکسانی نداره تگم کنین برش میدارم

آخرین ویرایش:
قانونی تصویب میکردم تا فقط به زوج هایی اجازه فرزند داشتن؛داده بشه که از یک سری فیلترهای روانی و مالی رد شده باشن

کرونا رو نابود میکردم تا دوباره همه چی مثل قبل بشه
این تبعیض های مسخره رو نابود میکردم که دودش فقط تو چشم ما رفته
عهه دوتا شد نمیشه دوتا کار بزرگ کنم؟:-"

ساعت های شبانه روز رو افزایش میدادم که به خاطر اين هم شده يكم به كار هاي عقب افتادم برسم.

Back
بالا