موسیقی بعد از مرگ!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع آرش.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بهشت: آهنگ Assassin's crred 2: Ezio's family

بهشت: خوانندگان عصر طلایی موسیقی پاپ ایران (مابین دهه‌های ۵۰ تا ۸۰)، مینارد جیمز کینن، میکائیل اکرفلت، سیا، فرنک سیناترا.
جهنم: خوانندگان رپ (منهای مارشال مترز II و توپاک شکور)، اعضای BTS، بیلی آیلیش، امیرحسین مقصودلو، ساسان یافته.

بهشت:تتلو شجریان عمو حسین شماعی زاده، عباس قادری، حصین، یاس، سیاوش قمیشی
جهنم:حامد همایون، ماکان بند هوروش بند و هر گروه مزخرفی که توش بند داره، ۰۲۱ جی ، فدایی ، بی تی اس، بلک پینک😂😂😂 قشنگ به درد عذاب میخورن این دو تا، تهی گهی،

بهشت: م.ر شجریان، عالیم قاسیموف، احمد کایا، ایبراهیم تاتلی‌سَس

جهنم: تتلو، اسماعیل ی‌ک، و همه خواننده‌های محصول ج.ا

بهشت:لانا دل ری ✨_همایون شجریان _ادل
جهنم:تتلو_ماکان بند_وانتونز
پ ن : نمی دونم امینم رو کجا جا بدم🙄

بهشت: فرهاد، م شجریان، ابراهیم تاتلیس

جهنم: مسیح و آرش (یه دونه به حساب میان خداییش)، تتلو، ماکان بند

بعد از مرگ
اگه قرار باشه ، توی بهشت فقط براتون از سه خواننده آهنگ بزارن ، اون خواننده ها چه کسایی باشن

اگرم قرار باشه توی جهنم فقط از سه خواننده آهنگ بزارن ، خدا خدا میکنین کدوم خواننده ها نباشن؟!

در بهشت: 1. .... 2.. ... 3....
در جهنم: 1..... 2..... 3....
بهشت: تیلور ،ادل،ایوا مکس
جهنم:تتلو، و هر چی خواننده ایرانی ای که آهنگاش بی محتواس(*منظورم همه خواننده ها نیست قطعا خیلیا هستن اهنگاشون بی نظیره ولی واقعا متن اهنگای یه سری خواننده های ایرانی داره بی محتوا میشه)و اضافه کنم بی تی اس🥲

بعد از مرگ
اگه قرار باشه ، توی بهشت فقط براتون از سه خواننده آهنگ بزارن ، اون خواننده ها چه کسایی باشن

اگرم قرار باشه توی جهنم فقط از سه خواننده آهنگ بزارن ، خدا خدا میکنین کدوم خواننده ها نباشن؟!

در بهشت: 1. .... 2.. ... 3....
در جهنم: 1..... 2..... 3....
بهشت: همایون شجریان فرانک سیناترا چارلز ازنوار
جهنم: تمامی رپ ها مسیح آرش ماکان بند

اهههه هیچ ایده ای ندارم...
من کاملا مودیم.. ی ساعت ی جور اهنگا.. ی دیقه بعد کلا ی فاز دیگه...
گوش دادن به اهنگای من مث اینه ک قیمه و پیتزا و پاستا و یخ در بهشت انار و شکلات و نون خامه ای رو با هم بخوری... قشنگ روحت اسهال میشه🍃🤣

اما فعلا تو بهشت بیلی ایلیش و مانسکین..ایوا مکس...نمیدونم( شایع یا هیچکس یا مهراب واای انتخاب سخته واقعا..)
تو جهنمم اهنگای عاشقونه🤣اصن مهم نیس خوانندش...بی تی اس و ... کلا با کی پاپ حال نمیکنم.. اهاه بهنام بانی.. اصن دق میکنم

بهشت:depeche mode-فریدون فروقی radiohead کلا با دستگاه ماهور هم حال میکنم
جهنم: آهنگ ایرانی تولید شده بعد از سال 1370-kpop/jpop

• دابل‌لایک
امتیازات: ili
بهشت: Alcest, Les Discrets, Pink Floyd
جهنم: رپ فارسی و پاپ فارسی خواننده‌های بعد از انقلاب و نامزدها (و طبیعتاً برندگان) American Music Awards دههٔ اخیر

• لایک
امتیازات: ili
بهشت: شجریان(پدر و پسر)_علیرضا قربانی_ چاووشی
جهنم:تتلو و رپ ها

من خودم از هیت دادن بدم میاد و این تاپیکه ی جورایی داریم توش هیت میدیم ولی خب...:)

بهشت:حامیم علی یاسینی تتلو وانتونز
جهنم:گروهایی ک بند دارن:/

Back
بالا