- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر خشن
- سال فارغ التحصیلی
- 98
- مدال المپیاد
- زیستی ناکام
- رشته دانشگاه
- پزشکی
سلام ^__^ سلام :)
تبریک مجدد بسیار فراوان سمانه خانوم =) متشکرم سارا
اول اینکه،
چرا نرفتین المپیاد؟ دهم المپیادی بودم و دیدم نمیتونم ریسکش رو قبول کنم. تابستون یازدهم دیگه ولش کردم.
آیا از درس خوندن خسته نمیشدین؟ چرا وسطا ممکن بود
راه حل خسته نشدن یا تحمل خستگی چیه؟ علاقه به درس
من نمیتونم درسو شروع کنم چی کارکنم؟ با برنامهریزی و نظم
خب راستش من به مشاوره احتیاج دارم.
بنده دارم میرم کلاس نهم.
ساعت مطالعه ی کلاس هشتمم خیلی پایین بود خصوصا اون اواخر که بیشتر افت کرد. معلمام میگن تو راهنمایی تو به حافظه ات تکیه میکنی اما بری دبیرستان درسا سنگینه حافظه به تنهایی جوابگو نیست. پس باید یادبگیری تحمل زیاد درس خوندنو تو خودت پرورش بدی.
اما نمیشه.
چی کار کنم؟ تمرین کن و کم کم ( نه یهویی ) ساعت مطالعهت رو بالا ببر.
با وجود هدف، انگیزه ندارم. مدام به نشدن فکر میکنم. مثلا کلی با انگیزه میشینم پای درس، بعد یهو میگم اگه نشه چی؟ بعد حس میکنم واقعا نمیشه و دیگه یا ادامه نمیدم یا بی حوصله و داغون ادامه میدم.
کارم ب جایی رسیده ک اصلا حتی سراغ درسم نمیرم. اواخر سال روزی یه ساعتم نمیخوندم. هی میرفتم تو مدرسه هول هولکی حفظ میکردم امتحانو میدادم بره.
به سمپادیا معتاد شدم هی وقتم اینجا میگذره. حتی بن کردن هم فایده نداشت به جای سمپادیا می رفتم تو وبلاگ و وبسایت=/
بعد تصمیم گرفتم کلا کامپیوترو قطع کنم اما نشد چون گاهی خود درس خوندنم به کامپیوتر نیاز داره ولی مشکل اینجاس که من میرم پای کامپیوتر با هدف درس، اما وسطش درسو ول میکنم میشینم پای چیزای دیگه. بخاطر یه چیزی یا یه اتفاقی خودت رو از سمپادیا متنفر کن و سیستم پاداش/تنبیه برا خودت بذار و علاقهت به درس رو بیشتر از علاقهت به سمپادیا کن.
راه حل؟
مدام نا امیدم. اعتماد به نفسم گندیده.
میتونید راهنمایی ام کنید؟=) یه کوچولو خوب درس بخونی و نتیجهشو ببینی اعتماد به نفس میگیری.