خب اول دیدم رپ بیشترین رای رو اورده که نشون میده رپ جلوه ی بدی تو ایران داره
دلیل اصلیشم میتونه رپ خوندن جی جی و لیتو و خلسه و... باشه که فقط میان فحاشی میکنن و از پر و پاچه و اینجور چیزا میخونن
من خواستم به عنوان یه طرفدار رپ یه دفاعی ازش بکنم البته وقتی میگم طرفدار رپ منظورم جی لی سیج و خلسه و اینا نیس...منظورم هیچکس و شایع و یاس و بهرام و علی سورنا و خیلیای دیگس که واقعا از درد مردم میخونن نه از پر و پاچه
اگه خواستید برید ترافیک جنسی حصین و مار هیدن و گوشت بهرام و میدل ایست موئر رو با تفسیرشون گوش بدید شاید نظرتون راجع به رپ یه تغییری کرد...چنتا از بهترین اهنگای رپی بودن که شنیدم
اینم بگم که دیس کردن بقیه رپر ها هم میتونه جزئی از رپ باشه و حتی اینکه لابلای حرفاشون یه حرف زشتی هم بزنن مشکلی نیس
ولی اینکه کل اهنگ فحش باشه و فقط از پر و پاچه و پلنگ و این چرت و پرتا بخونن اون میشه موزیک بی محتوا
K-Pop
Reggaeton
موسیقی محلی اکثر اقوام ایرانی و غیرایرانی
از این آهنگ قهوه خونه ایا
بخش زیادی از پاپ ایرانی و آمریکایی (چه قدیمی چه جدید)
بخش زیادی از رپ ایرانی (رپ ایرانی باوجود داشتن معدود خواننده های خیلی خوب عمدتا از رپرای دوزاری تشکیل شده)
هرچیزی که پیتبول باهاش فیت داده
ریمیکس هرچیزی
مداحی و موسیقی مذهبی
Trap
به قول آقای اصفهانی ، موسیقی مبتذل نیست، اون متن ترانه است که مبتذله !
خلاصه اینکه شاعر کوچه خیابونی نباید باشه ( اگه بشه گفت شاعر !!)
و البته آدم اصولا عیاشی که خودش رو خواننده حساب میکنه ...
رپ چیز بدی نیست؟
بعضی رپرا شورشو با فحش در اوردن(مث تتلو که من اصن رپر حسابش نمیکنم)
خیلی از خواننده های پاپ از عشقو عاشقیو اینا میگن
حالا رپرا از درد جامعه میگن
رپ چیز بدی نیست؟
بعضی رپرا شورشو با فحش در اوردن(مث بغ بغو که من اصن رپر حسابش نمیکنم)
خعلی از خواننده های پاپ از عشقو عاشقیو اینا میگن
حالا رپرا از درد جامعه میگن
نمد الان رپ فارسی ب کدوم سمت و سو در حال حرکت میباشد ولی رپ گکعی اعتراض محسوب میشه میشه نسبت ب مسائل اجتماعی و هر چیز ازار دهده تی تو جامعه ب نظرم این سبک نمیتونه بی محتوا باشه گ اصن تو این تاپیکه:/