- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سیاه و سفید
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- دانشکده معماری و شهرسازی تبریز
- رشته دانشگاه
- مهندسی معماری
تغییر رشتت هرچقد از سالهای پایه تر باشه بهتره و این که بذار اینو بهت بگم کنکور 402 هیچ تغییری نمیکنه و دقیقا عین کنکورای قبله چون تا به این لحظه هیچ چیزی بطور رسمی از طرف سنجش گفته نشده و به اون مصوبه هایی که انقلاب فرهنگی میده بیرون نگا نکن اونجا اول باید با مجلس به توافق برسه که فعلا نرسیده و این یادت باشه حرف اول و اخر اون چیزی هست که سنجش تو سایتش منتشر میکنه.موفق باشی:)سلام دوستان ، خوبید؟
راستش بر سر یه تصمیم مهمی تو دو راهی گیر کردم
در حال حاضر یازدهم تجربی هستم ؛ اما هر جوری با خودم حساب کتاب میکنم ، عمیقا احساس میکنم که برای حوزه کامپیوتر و برنامه نویسی ساخته شدم (تو نهم بخاطر جو رقابتی و اصرار خانواده و عدم اطلاعم از بازار کار برنامه نویسی تجربی انتخاب کردم)
به همین خاطر تصمیم گرفتم که کنکور ریاضی بدم و هدفم مهندسی کامپیوتر هستش.
حالا مسئله اینجاست که برای سال بعد تغییر رشته بدم و ریاضی بخونم؟ یا دیپلم تجربی بگیرم و کنکور ریاضی بدم؟
با توجه به اینکه کنکور 1402 شرایطتش یکم فرق داره و به احتمال زیاد شرط تاثیر مستقیم معدل رو اعمال کنن ، به تبع با دیپلم تجربی نمیتونم تو دانشگاه های برتر قبول بشم
اما از طرفی تو مدرسهمون رشته ریاضی وجود نداره ، ظرفیت ریاضی تو نمونه دولتی هم تکمیله ، و اگه بخوام ریاضی بخونم باید از سمپاد برم مدارس عادی (که وضع تحصیلی و اخلاقی دانش آموزای این مدارس تو شهر ما خرابه ، خراااااب!)
حالا موندم چیکار کنم
* البته اینم بگم بازار کار برنامه نویسی جوریه که مدرک اهمیت زیادی نداره
پی نوشت: یه راه دیگه ای هم به ذهنم میرسه که سختیش زیاده و نمیدونم بشه یا نه ؛ اینکه تغییر رشته بدم و همزمان انتقالی بگیرم برم سمپاد شهر های اطراف