• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت
خب آخه سنجش تو این نشست میگه برای تغییرات کنکور ۱۴۰۲ منتظر تصویب نهایی شورای انقلاب فرهنگی هست ، سه روز بعدش تصویب نهایی میشه طرح :/
ببخشیدا ببخشیدا شورای انقلاب فرهنگی خیلی غلطا میکنه مجلس باید تصویبش کنه,هر چی هم که باشه هر اتفاقیم که بیفته بنظرم حداقل به کنکور 402 نمیرسه این تغییرات.بازم منتظر باشید خبر قطعی احتمالا تا آخر خرداد تا نهایتا بعد کنکور 401 اعلام میشه.

به نظر من بهتره زود تر تقییر رشته بدی و به معدل اهمیت ندی هر چی زود تر بری دنبال علاقه ات بهتره
دوم اینکه اینجوری مجبوری ست بخونی یه جای هندسه و حسابان و هزار تا چیز دیگه شاید بگی کلاس میری اما خوب اینجوری وقتت خیلی خیلی تلف میشه و هیچ چیز مثل کلاس مدرسه نیست هر چقدرم که معلمات بیخود باشن

سلام من به عنوان کسی که میخواست بره هنرستان و کنکور هنر بده و حتی هنرستان نمونه دولتی قبول شد و نرفت(بخاطر جو بد هنرستان های شهرمون و دور بودن هنرستان نمونه)و الان دیپلم تجربی داره و هنر میخونه...اینو عرض کنم که اگر با راه آخر شرایطتت اوکیه همونو انتخاب کن اگر نه برو مدرسه ی عادی اما درگیر حواشی نشو! دیپلم تجربی گرفتن خیلی بیهودست و فقط وقتتو تلف کردی

سلام
من ریاضیم ورودی ۱۱ و فرزانگان
الان تصمیم گرفتم برم تحربی و میگن امسال دیگه نمیتونی تغییر رشته بدی باید تا ۱۲ صبر کنی درسته؟
و من چطور میتونم تو زیست خودمو برسونم ینی همزمان با یازدهم دهم رو هم بخونم؟
ممنون

سلام
من ریاضیم ورودی ۱۱ و فرزانگان
الان تصمیم گرفتم برم تحربی و میگن امسال دیگه نمیتونی تغییر رشته بدی باید تا ۱۲ صبر کنی درسته؟
و من چطور میتونم تو زیست خودمو برسونم ینی همزمان با یازدهم دهم رو هم بخونم؟
ممنون
اره چون تایم تغییر رشته دادن تموم شده باید وایسی سال دیگه فرم پر کنی و اینا
ما یکی تو مدرسه مون از همون دهم در کنار درسای رشته خودمون ( ریاضی ) ، زیستشو خوند و امسال رفت تجربی
که خب برا امتحان تغییر رشته زیست یازدهمو که اصلا مجبور میشه ادم بخونه
ولی زیست دهمو حقیقتا نمیدونم
بنظرم امسال بشین دو تاشو بخون میرسی یازدهم اونقدر درسای ریاضی سنگین نیست

سلاااام
لطف لطفا کمک
من ۱۱ ریاضیم و میخوام کنکور تجربی بدم ولی میگن امکان تغییر رشته نداریم که ۱۲ رو تجربی باشم. کسی همچین قانونی خبر داره؟ یعنی از ریاضی به تجربی نداریم؟
بعد خب تاثیر معدل ریاضی برای کنکور تجربی ۱۰۰ درصده ینی باید نهاییا رو خوب بدم اگه نتونم برم تجربی باید با زیست گسسته رو هم در حد ۲۰ بخونم اصلا ممکنه این کار؟ نمیشه مثلا بعضی درسا رو بعد کنکور نهایی داد؟
لطفا راهنمایی کنید منو

سلاااام
لطف لطفا کمک
من ۱۱ ریاضیم و میخوام کنکور تجربی بدم ولی میگن امکان تغییر رشته نداریم که ۱۲ رو تجربی باشم. کسی همچین قانونی خبر داره؟ یعنی از ریاضی به تجربی نداریم؟
بعد خب تاثیر معدل ریاضی برای کنکور تجربی ۱۰۰ درصده ینی باید نهاییا رو خوب بدم اگه نتونم برم تجربی باید با زیست گسسته رو هم در حد ۲۰ بخونم اصلا ممکنه این کار؟ نمیشه مثلا بعضی درسا رو بعد کنکور نهایی داد؟
لطفا راهنمایی کنید منو
اگه امسال نهایی شه و نهایی رو تجربی بدی... و بعد تغییر رشته بدی بری ریاضی.. ضریب نهایی ک امسال دادی برات صفر رد میشه... و فاجعه اس
من تا همینجاشو میدونستم

سلام
من در حال حاضر پایه دهمم و رشتمم تجربیه. از همون موقع انتخاب رشته هم از لحاظ علاقه، هم از لحاظ درس هایی که توشون خوبم رشته تجربی و ریاضی برام برابر بوده. (بیشتر توی شیمی و فیزیک خوبم و زیست و ریاضی خنثی هستن برام و به نوبه خودشون گاهی آزاردهنده) در مورد تجربی فکر می‌کنم اگه ادامش بدم احتمالا سمت داروسازی یا شاید پزشکی برم و در مورد رشته ریاضی قطعا سمت علوم کامپیوتر. ولی شناختم از علوم کامپیوتر خیلی کمه و نمی‌دونم که آیا ممکنه برام خسته کننده یا بیش از حد انتزاعی بشه یا نه.
اگه بتونین راهنماییم کنید که راهمو پیدا کنم، خیلی متشکر می‌شم! پیشاپیش ممنونم.

سلام
من در حال حاضر پایه دهمم و رشتمم تجربیه. از همون موقع انتخاب رشته هم از لحاظ علاقه، هم از لحاظ درس هایی که توشون خوبم رشته تجربی و ریاضی برام برابر بوده. (بیشتر توی شیمی و فیزیک خوبم و زیست و ریاضی خنثی هستن برام و به نوبه خودشون گاهی آزاردهنده) در مورد تجربی فکر می‌کنم اگه ادامش بدم احتمالا سمت داروسازی یا شاید پزشکی برم و در مورد رشته ریاضی قطعا سمت علوم کامپیوتر. ولی شناختم از علوم کامپیوتر خیلی کمه و نمی‌دونم که آیا ممکنه برام خسته کننده یا بیش از حد انتزاعی بشه یا نه.
اگه بتونین راهنماییم کنید که راهمو پیدا کنم، خیلی متشکر می‌شم! پیشاپیش ممنونم.
راستیتش با توجه به اوضاع نهایی ب نظرم هر چی هستی همونجا باشی بهتره. .اگه علاقه هم داری ک دیگه عالی
چون نمره نهایی خیلی مهمه.. و تغییر رشته بدی عملا نمره نهایی دهمت واسه کنکور کنسله..

و تغییر رشته بدی عملا نمره نهایی دهمت واسه کنکور کنسله..
بچه ها راهکاری واسه این دادن؟
تا جایی ک من پرسیدم انگار اوضاع واسه بچه هایی ک بخوان تغییر رشته بدن رو هوا بود

Back
بالا