- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی 1
- شهر
- ساری
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
@hesam.khهندسه رو من تجربیم @Amin rouhi بیا کمک
سلام ! چشم ، فقط اینکه من در حال حاضر اوضاع روحی خوبی ندارم ، اگر اجازه بدید فردا صحبت می کنیم ...
@hesam.khهندسه رو من تجربیم @Amin rouhi بیا کمک
سلام امین ؛ اوکیه. امیدوارم زودتر حالت خوب شه.@hesam.kh
سلام ! چشم ، فقط اینکه من در حال حاضر اوضاع روحی خوبی ندارم ، اگر اجازه بدید فردا صحبت می کنیم ...
@hesam.kh
خود کنکور هم موضوعیطوره. و هر کدوم از موضوعایی ک میخونی تو درسای کتاب های ۳ پایه پخش هستن. و اینک کلا آرایه و قرابت و دستور باید مفهومی یاد گرفته بشن ن براساس ی متن خاص و لغات هم باید بر اساس همه معانی و کاربرداشون یاد گرفته شن ن بر اساس ی متن خاص. و همونطور ک گفتن کنکور شعر خارج از کتاب داره ک باید مطالب رو بتونی تعمیم بدی.من یه سوالی دارم
چرا همه میگن برای اینکه ادبیاتتون قوی بشه موضوعی بخونین؟
مگه موضوعی خوندن چه فرقی با عادی خوندن داره؟
من نیام بذارم، کارنامه هاتونو نمیذارین نامردا؟؟؟
(احساس می کند چقدر مهم است)
راستییییی
این دفعه اعتبارمو مثل بچه آدم زدم
۲۵ بهمن ۹۸
فقط می تونم بگم دمت گرمپوووووووف .
بیشتر از این نمی تونستم . واقعا .
@sadlove و @Sepehr :D
سلام ، روز به خیر .
اگر رااهنمایی ، پیشنهادی یا انتقادی دارین ، خوشحال میشم بشنوم :)
سلامپوووووووف .
بیشتر از این نمی تونستم . واقعا .
@sadlove و @Sepehr :D
سلام ، روز به خیر .
اگر رااهنمایی ، پیشنهادی یا انتقادی دارین ، خوشحال میشم بشنوم :)
فقط می تونم بگم دمت گرم
متشکرم :)@Amin rouhi تو روحت =|||||||||||||||||
سلام .سلام
افرین خیلی خوبه :)
من ریاضیا رو ک سر در نمیارم .
ولی عربیت چی نزدی تو دو تا پایه ؟
کلن بیا غلط هاتو نزده هاتو تو عمومیا و فیزیک شیمی بگو تا حلشون کنیم .
امار و احتمال سخت نبود برا تجربیا برا شما نمیدونم چرا امار و احتمال رو 50 زدی ؟
ببین عربی تشکیل واقعن اسونه و ترس نداشته باش ازش . اول ب قواعد مسلط باش چون تو هر گزینه مثلن یکی فقط غلط میذارن برا دوره شما . دوم تا میتونی تست بزن .متشکرم :)
سلام .
نه ، نیست . من ( در بخش مربوط به یازدهم ) بین ۸۰۰۰ نفر ، بیستم می شدم ، الان بین ۱۷۰۰ نفر ، بیستم شدم . مشخصه ، نیست ؟
عربی :)) تیپ " ضبط کلمات " که اعراب واژه برحسب نقش اونها مشخص میشه ، وقت زیادی میخواد .
به تعبیر خودتون ، به خاطر " فراخی زیاد " ترجیح دادم اون سوال ها در بخش دهم رو نادیده بگیرم اما در بخش یازدهم ، غلط زدم :)
مباحث یازدهم عینی نیست . الکتریسیته جاری یا سینتیک شیمیایی یا ترموشیمی اصلا عینی نیست و نمی تونم با اونها ارتباط برقرار کنم :)
شاید اینکه برخلاف سال گذشته دیگه حوصله و انگیزه ای برای خوندن ندارم هم بی تاثیر نباشه .
آمار و احتمال ؟ نه اصلا سخت نیست .
حقیقت ماجرا اینه که من اصلا قرار نبود آزمون بدم و تازه صبح پنج شنبه من رو در جریان قرار دادن :))
آمار و احتمال ما ۴ فصله که ۲ فصل رو قبل از تعطیلی مدارس خونده بودیم و دو فصل هم آموزش آنلاین بود که من نمی رفتم :)) این پنج تایی که زدم هم از اون دو فصل ابتدایی بوده :)))
* خب ، همینجا ازتون بابت تمام راهنمایی ها و پیشنهاد ها و زحمت هایی که برای بچه ها می کشین ، صمیمانه تشکر می کنم :)
مشخصه تست نمیزنی زیاد چون وقت کم اوردی و کلی نزده داری یا درست نمیخونی .به نام خدا
@Amin rouhi تو روحت =|||||||||||||||||
@Reyhan81 اینم کارنامه من که به قول شما خر خونم
@sadlove @Sepehr :D کمکی راهنمایی چیزی
برای پایه یازدهم رو دارم . ممنونم ازتون ، دو تای دیگه رو هم میگیرم :)ببین عربی تشکیل واقعن اسونه و ترس نداشته باش ازش . اول ب قواعد مسلط باش چون تو هر گزینه مثلن یکی فقط غلط میذارن برا دوره شما . دوم تا میتونی تست بزن .
http://home.mehromah.ir/products/4317-loghme-vajegan-arabi-dahom.html این کتاب رو ببین و برا دو تا پایه دیگشم پیشنهاد میکنم بخریشون و تو این مدت شبی 4 5 صفحشو بخونی واقعن راهت میندازه برا خودم خیلی مفید بود . کنارش کل تستهای کنکور هم بزن تشکیلهاشونو چندین بار . هر شب ی ربع ساعتتو بذار برا تشکیل
احسنتفیزیکشو 96 درصد زد پارسال
فیزیک به طور کلی "قابل قبوله" . جاری هم تا قبل از مدار خیلی خوبه :))))جاری ب این شیرینی فیزیک ب این اسونی و شیرینی
مباحث پایه ش رو زدم . نردبام بهتر نیست ؟کتاب فیزیک خیلی سبز جامع خوبه
واضحه به خداینی چی حوصله ندارم درس بخونم
نمیکنن که :) اگر بکنن خوشحال میشم ، حتی اگر به عنوان تنبیه باشه :))بگم مطهری بنت کنه تنبیه شی ؟
این رو به آرشیو " بهانه های کنکور " ام اضافه میکنماگه میخوندم تک رقمی میشدم ولی برا عدم حوصله کل استعدادمو پایمال کردم !
شده مثل صندلی داغ سپهر و آقای ملک پور :)حیفه واقعن ! ب بعدش فکر کن ک اگه تک شدی چ موقعیتهای خوبی برات پیش میاد ! الکی ب خوشبختیت پشت نکن وقتی استعدادشو خدا برات گذاشته !
یازدهمم نزده زیاد داری .دهم رو کلا خودم نزدم نه اینکه وقت کم بیاد
برای هر درس تقریبا یه کتاب رو کامل زدم (یازدهم ام)
در ضمن اینکه اون جمله رو به امین خان گفتم یه موضوع داخلی بود ... گفتم که بگم چون حس کردم از این رفتارم خوشتون نیومد