• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چند همسری، آری یا خیر؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadlove
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
با چند همسری از نگاه اسلامی و حرف های شما مخالفم اما فکر میکنم باورهامون به قدری با هم متفاوته که بحث کردن بی فایده هست.
خب من از همین جا متعجبم که من گفتم که مخالفم / ( یه چیز بگم دو تا از معلم های مدرسه ما دو تا زن دارن اونم باهم :)))

سلام
فکر کنم اکثر شما همچین دیدی دارید که قرآن چندهمسری رو تایید میکنه،یا فکر میکنید کمی مردپرستانه هست که صرفا این عمل رو برای مردان مجاز میکنه
اما اجازه بدید بنده حقیر هم نظر خودم رو بر اساس سه آیه شرح بدم
۱.آیه ۳ سوره نسا : ... دو همسر،سه همسر و یا چهار همسر و اگر بیم دارید که عدالت را بین ایشان برقرار نکنید،تنها به یک همسر اکتفا کنید ! (=بیش از یک همسر اختیار نکنید)
۲.آیه ۲۶ سوره نسا : و شما هرچقدر هم که حریصانه(پر وسواس) تلاش کنید،نمیتوانید بین همسر هایتان عدالت را برقرار سازید
(و در ادامه آیه میگه که پس حداقل سعی کنید ظاهر قضیه رو حفظ کنید که یکی یا چند ها از زن ها احساس تعلیق نداشته باشه)
با توجه به این دو آیه میشه فهمید که خود قرآن هم این آیات رو صرفا برای افرادی روایت کرده که از پیش، بیش از یک همسر داشتند و برای افراد مجرد،اختیار بیش از یک همسر به صورت همزمان رو ممنوع کرده
درمورد بحث مردسالاری هم عرض کنم که اکثر آیاتی که درمورد حقوق زن و مرد هستند من جمله همین آیه،در سوره نسا به معنی زنان ذکر شده و اولین آیه این سوره زن و مرد رو از نفسی مشترک برخوردار میدونه،پس از نظر بنده حقیر هر چه حداقل در این سوره از مرد و زن گفته شده،بالعکسش هم صادق است،متشکرم

اوه شت:(

اولا به نظرم چند همسری ی تبعیض نژادی بسیار مزخرفه(دخترا نمیتونن ی چنین کااری کنن جرمشم سنگساره)
دوما فک نکنم هنوزم ی چنین مردایی وجود داشته باشن ک بخوان حرم سرا راه بندازنو ...
سوما عمرا اگه ی مرد بتونه همسرهاش به ی اندازه بها بده و بتونه عادلانه رفتار کنه:(

(وی ب شدت مخالف این نوع زندگی هست)

خیر
با این که خود پیامبرم بخاطر صلح و اینا از هر قبیله ی زن میگرفت ولی واقعا درست نیست خب:'
ی قلب گنجایش چند نفرو داره؟:))

بنظرم اگه یه مرد دو تا یا بیشتر زن بگیره کار جالبی نیست چون به ارزش زن توهین میشه محبتشو با یه نفر دیه تقسیم کنه

موافقم
بیاید به جای همسر بگیم پارتنر چون منظورم تو لزوما تو رابطه ی بعد ازدواج نیست
هیچ انسانی کامل نیست و هیچ دو انسانی نمیتونن نا کاملی ها و....... هم رو به طور کامل تامین کنن
اما
به شرطی طرف می تونه پاتنر های متعدد داشته باشه که طرف متقابلش هم بتونه
یعنی اگه خودت با ۵ نفری اجازه نداری گیر بدی ۰را طرفت با یکی دیگه ام هست

کتاب جوانه های پائیزی رو کسی خونده؟
توش دختره میخاد دوتا شوهر داشته باشه و نوبتی کرده
ب نظرم همون قدر ک برا زن بده برا مردم بده
خب زنا هم دوست ندارن همسرشونو با کسی تقسیم کننر
مردا پشت غیرتشون قایم میشن تو این مسائل

خیر واقعا من دلیلی نمیبینم که مرد بخواد چند همسر داشته باشه اخه چرااا؟؟
مردی که بخواد اینکارو بکنه اصلا باهاش زندگی نکرد به نفع زنه
این مردها رو باید زنده زنده دفن کرد

Back
بالا