سلام
فکر کنم اکثر شما همچین دیدی دارید که قرآن چندهمسری رو تایید میکنه،یا فکر میکنید کمی مردپرستانه هست که صرفا این عمل رو برای مردان مجاز میکنه
اما اجازه بدید بنده حقیر هم نظر خودم رو بر اساس سه آیه شرح بدم
۱.آیه ۳ سوره نسا : ... دو همسر،سه همسر و یا چهار همسر و اگر بیم دارید که عدالت را بین ایشان برقرار نکنید،تنها به یک همسر اکتفا کنید ! (=بیش از یک همسر اختیار نکنید)
۲.آیه ۲۶ سوره نسا : و شما هرچقدر هم که حریصانه(پر وسواس) تلاش کنید،نمیتوانید بین همسر هایتان عدالت را برقرار سازید
(و در ادامه آیه میگه که پس حداقل سعی کنید ظاهر قضیه رو حفظ کنید که یکی یا چند ها از زن ها احساس تعلیق نداشته باشه)
با توجه به این دو آیه میشه فهمید که خود قرآن هم این آیات رو صرفا برای افرادی روایت کرده که از پیش، بیش از یک همسر داشتند و برای افراد مجرد،اختیار بیش از یک همسر به صورت همزمان رو ممنوع کرده
درمورد بحث مردسالاری هم عرض کنم که اکثر آیاتی که درمورد حقوق زن و مرد هستند من جمله همین آیه،در سوره نسا به معنی زنان ذکر شده و اولین آیه این سوره زن و مرد رو از نفسی مشترک برخوردار میدونه،پس از نظر بنده حقیر هر چه حداقل در این سوره از مرد و زن گفته شده،بالعکسش هم صادق است،متشکرم