- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
خب، آقا روش من به شدت مخصوصه!
ابتدا، میری توی اتاق، و آهنگ میذاری توی گوشِت. هر آهنگی. من شخصا امتحانای ریاضیمو با نوحه "کلنا عباسک یا زینب" بیست گرفتم!
بعد میشینی پشت میز، پاها رو میذاری روی اون تخته زیر میز، و با فشار آوردن روش، صندلی رو هل میدی روی دوپایه عقبی.
صندلی رو در همون حال به دیوار تکیه میدی، یه آدامس میندازی بالا، و شروع میکنی خوندن.
حینی خوندن کنار نکته ها نقاشی میکنی، چون من خودم نکته ها رو اینجوری یادم میمونه!
وقتی میتوای تست بزنی، راه حل تستای یه صقحه رو روی کاغد مینویسی میذاری لای صفحه. اینطوری هم راه حل رو مرور کردی، هم همش دم دستت می مونه
قبل از درس، هر مثلا سی صفحه، یه علامت جایزه برای خودت نقاشی میکنی. وقتی به اون صفحه رسیدی، میری و به خودت اون جایزه رو میدی. انقددد خوبه!
قبل از شروع مطالعه های مهم هم میری حموم ابتدا.
راستی بهتره که موقع خوندن درسای حفظی از تکنیک گوش و چشم و دهان استفاده کنین. یعنی مثلا موقع خوندن مطالعات یه آهنگ خاص رو مدام گوش بدین، و یه ادامس با طعم خاص بخورین
شاید عجیب باشه، ولی حتی تکرار همون طعم درصد امتحانای منو بالا میبره!
ابتدا، میری توی اتاق، و آهنگ میذاری توی گوشِت. هر آهنگی. من شخصا امتحانای ریاضیمو با نوحه "کلنا عباسک یا زینب" بیست گرفتم!
بعد میشینی پشت میز، پاها رو میذاری روی اون تخته زیر میز، و با فشار آوردن روش، صندلی رو هل میدی روی دوپایه عقبی.
صندلی رو در همون حال به دیوار تکیه میدی، یه آدامس میندازی بالا، و شروع میکنی خوندن.
حینی خوندن کنار نکته ها نقاشی میکنی، چون من خودم نکته ها رو اینجوری یادم میمونه!
وقتی میتوای تست بزنی، راه حل تستای یه صقحه رو روی کاغد مینویسی میذاری لای صفحه. اینطوری هم راه حل رو مرور کردی، هم همش دم دستت می مونه
قبل از درس، هر مثلا سی صفحه، یه علامت جایزه برای خودت نقاشی میکنی. وقتی به اون صفحه رسیدی، میری و به خودت اون جایزه رو میدی. انقددد خوبه!
قبل از شروع مطالعه های مهم هم میری حموم ابتدا.
راستی بهتره که موقع خوندن درسای حفظی از تکنیک گوش و چشم و دهان استفاده کنین. یعنی مثلا موقع خوندن مطالعات یه آهنگ خاص رو مدام گوش بدین، و یه ادامس با طعم خاص بخورین
شاید عجیب باشه، ولی حتی تکرار همون طعم درصد امتحانای منو بالا میبره!

اگه نیومدن یکی که پایه باشه و تصویری میگیرم اگه ام کسی نبود از خودم فیلم میگیرم و فاز معلم بر میدارم 

(البته وقتی بخوام) مشکل اصلی بنده توی شروع کردن بود که با یه چیزی مثل قانون 3 دقیقه (اینکه اگه حس درس ندارین فقط برین 3 دقیقه بخونین بعدش پاگیر میشین) یا اینکه کلا بهش فکر نکنم و یهو کتابو باز کنم فکر میکنم برطرفش کردم.
حتی شده ساعت 11 شب هم شروع کنم ریاضی بخونم، ولی در کل درس خوندم رو به شب یا صبح زود موکول نمیکنم مگه اینکه تنبلی خیلی بهم غلبه کنه که بازم با زود بیدار شدن مشکل ندارم