- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- مدال المپیاد
- نقرهی ادبی
طبیعتا هر فردی روش خاص خودشو داره ، یک نفر با آهنگ ملایم درس میخونه ، یک نفر اگه یه مگس کنارش بال بزنه تمرکزش میره ، پیشنهاد من کم کردن دغدغه های زندگیه ، منظور اینه که طبیعتا وقتی چیزای جذاب تری از درس به عنوان گزینه وجود داشته باشن ، فقط یه آدم که میتونه با هوای نفسش مقابله کنه ، قادر به نادیده گرفتن اون گزینه های جذاب دیگه هست که همچین آدمی خیلی کم پیدا میشه ، پیشنهاد من محدود کردن انتخاب هاتونه ، وقتی فکر کنین که من به جز درس خوندن در این زمان میتونم گیم بازی کنم ، کتاب بخونم یا هر کار دیگه ، طبیعتا میلتون نمیکشه درس بخونین و یه مورد دیگه که تجربیه و کمک کننده ، اینه که یه دفترچه بزارین کنار دستتون ، زمان بزنین ، برحسب زمانی که درس خوندین جایزه بدین به خودتون ، اونوقت هی تلاش میکنین تایم بیشتری بزارین ، وقتی میخواین درس بخونین ، حتما قبلش میز کارتون رو مرتب و تمیز کنین ، انگیزه بخشه ، سعی کنین تغذیه ای کنار دستتون داشته باشین که اگه حس ضعف یا گرسنگی داشتین ازش استفاده کنین ، درس خوندنو لذت بخش کنین برای خودتون ، ساعات استفاده از گوشی و موبایلتون رو سعی کنین کاهش بدین ، هر روز پنج دقیقه ازش کم کنین ، موقع درس خوندن این حسو داشته باشین که فردا میخواید حضوری برین مدرسه ، به همه ی مباحث باید مسلط باشین ، ورزش حتما در برنامه ی روزانه تون باشه ، انسان رو سرحال میکنه .....من تازگیا اصلا موقع درس خوندن تمرکز ندارم و درسم رو با علاقه نمیخونم!
کاملا شدم برعکس دو سه سال پیش
چه کارایی پیشنهاد میدید بکنم؟
و نکته ی آخر که از دو سال پیش شرایط زندگی شخصی تون جدای کرونا ممکنه تغییراتی داشته باشه ، حتی عوض شدن اتاقتون ، بهم خوردن ساعت خوابتون یا هر مورد دیگه