نجات از پرتگاه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پریشون
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

پریشون

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشمر
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
داروسازی
با این وضعیت (همیشه) من همیشه جای این تاپیک روخالی می دیدم / اقا هدف زدن تاپیک به وسیله یک تازه کار اینکه : اقا اگه یکی خواست خودکشی کنه قبلش اومد سایت سمپاد یه چرخی بزنه وارد این تاپیک بشه دست از کارش بکشه / یعنی یکی خواست جلوتون خودکشی کنه چی بهش می گید ؟ / یا چه کاری انجام می دید واسش؟

براش قرآن میخونم

ایا بعد خودکشی من میتونم چایی بنوشم ؟ و باران را تماشا کنم؟
ول کن جهان را چایت یخ کرد

اگه فکر می کنی لیاقت این مرگو داری خب بمیر

کاری که همه میکنن
خودشونو خیلی بدبخت نشون میدن که طرف خجالت بکشه
کاری که من میکنم
بیا بریم هلت بدم
اقا هدف از تاپیک نجات از مرگه نه رفتن به سمت مرگ متوجه اید که؟

هیچ فکرشو کردی پدر مادرت یا حتی کسایی که دوست دارن چی به سرشون میاد ؟!
هر چقدرم که نفرت انگیز باشی بالاخره یه نفر توی این زمین خاکی دوست داره...!

یکی خواست جلوتون خودکشی کنه چی بهش می گید ؟
هر طور راحتی عزیزم...
فقط من یه مقدار احساساتی ام ، لطفا برو اون طرف تر :-":-"
#بی_مسئولیت
#بی_شعور
#بی_تفاوت

آخرین ویرایش:
کسی که به جایی رسیده که خودکشی رو ترجیح میده به این زندگی کوفتی دیگه به حرف منو شما نیس که
بره خودشو پرت کنه که بهتره

کسی که به جایی رسیده که خودکشی رو ترجیح میده به این زندگی کوفتی دیگه به حرف منو شما نیس که
بره خودشو پرت کنه که بهتره
دقیقا من با این طرز فکر به شدت مخالفم حتما اون داستان خودکشی رو شنیدید که گفته بود من می رم خودکشی کنم اگر یه نفر تو راه به من لبخند بزنه این کارو نمی کنم یا اونی که تمام عمرش رو کنار پل گذروند تونست صد و خورده ای نفر رو نجات بده پس حرف تون نقض شد

دقیقا من با این طرز فکر به شدت مخالفم حتما اون داستان خودکشی رو شنیدید که گفته بود من می رم خودکشی کنم اگر یه نفر تو راه به من لبخند بزنه این کارو نمی کنم یا اونی که تمام عمرش رو کنار پل گذروند تونست صد و خورده ای نفر رو نجات بده پس حرف تون نقض شد
پس طرف خل بوده که با یه لبخند میخواسته از خودکشی برگرده یا دلیل محکمی برا خودکشی نداشنه :))اون صد و خورده ای هم که نجات داده اگه میخواستن خودکشی کنن واقعا میکردن یه جوری دیگه

پس طرف خل بوده که با یه لبخند میخواسته از خودکشی برگرده یا دلیل محکمی برا خودکشی نداشنه :))اون صد و خورده ای هم که نجات داده اگه میخواستن خودکشی کنن واقعا میکردن یه جوری دیگه
کسی ک همچین قصدی رو داره مطمعنا اونقدرا هم منطقی نیست
و شاید همون قسمت منطقی ذهنش رو با همون وعده ی لبخند ساکت کرده باشه

ببین دنیا هنوز قشنگیاشو داره:)

هر موقع تصمیم گرفتین خودکشی کنین از همون لحظه فرض کنین خودکشی کردین و دیگه مسئولیتی توی زندگی ندارین و به زندگی ادامه بدین. چی میخواد بشه؟ بمیرین؟

به نقل از کانال ژاژخا:-"

Back
بالا