Mobina80
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- Farzanegan
- شهر
- Tehran
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
بن دائم لطفا
مرسي
مرسي
سلام
اکانتمو بن دائم کنین.
چون نمیخوام دیگه وارد اینجا بشم= )))
الان آنلاینیمنو هم بن دائم کن لدفن :)
نمیدانمچرا یکسری ها بن دائم می خوان؟
حالا کنکور اوکیه. بقیه چرا؟
سلامسلام
تا کنکور ممنون میشم بن کنید
با تچکر
نمیدانممن هنوز متوجه نشدم کسی که 1 ارسال داره یا اصلا نداره حالا بیشتر و کمتر چرا باید بن بشه؟؟ چه دلیلی داره که بن بشه یکی یا دوتا ایراد نداره ولی این تعداد دیگ خیلی زیاده!
اکانت فیکه؟ خدایی راستش رو بگید!
@a.khakpour77
بیا پاسخگو باش
حداقل یه محدودیتی برای بن کردن این افراد قرار بده!
لایک شدن پستها در این تاپیک توسط بنده ب منزلهی دیدن پسته دیگه قطعاًخب ما از کجا بدونیم که شما پیاممون رو دیدین یا نه من بازم درخواست دادم و بازم نظرم عوض شد ولی نمیدونم شما پیاممون دیده بودین یا نه . به هر حال این پیامو نوشتم ولی از این به بعد لطفاً بگین که باشه بن میکنند . با تشکر
دروددرود
لعنت به این اعتیاد به سمپادیا که ما رو از زندگی انداخت.
لطفا این اکانت در صورت امکان حذف یا بن دائمی بکنید.
خداحافظ سمپادیا ها. خداحافظ .
بزارید یک نکته ی ریزی رو به عنوان وصیت نامه بگم:
آقایون خانوما ، به نظرم بهتره به جای اینکه غیر سمپادی ها رو بن کنید ، بزارید اونا هم از این فروم استفاده کنند. شاید با همین فروم سال بعد تونستن بیان سمپادی واقعی بشند.
نه اینکه طرف بار اول بن دائم بشه ، بعد با اکانت فیک بیاد بگه من مال سمپادم
خدا رو خوش نمیاد!
خدانگهدار تا ابد
نبودم@a.khakpour77 کوجایی ؟ بیا بن کن دیگه تا پشیمون نشدم
۱۲ امشبایندفعه دیگه جدی: ))
محدودیت مثلا: هفته ای 1 اکانت (فیک) یا مثلا 2 هفته ای 1 بار برای ارسالیه های 1 تا 15 مثلانمیدانم
اکثراً فیکن
من محدودیت بذارم؟!
چیکارشون کنم؟!
بجز بن کردنشون کاری نمیتونم انجام بدم ک
درود
و بدرود
تو رو خدا فیک نزنید
باتشکر
الان آنلاینی
۱۲ شب چشم
نمیدانم
سلام
۱۲ امشب
نمیدانم
اکثراً فیکن
من محدودیت بذارم؟!
چیکارشون کنم؟!
بجز بن کردنشون کاری نمیتونم انجام بدم ک
لایک شدن پستها در این تاپیک توسط بنده ب منزلهی دیدن پسته دیگه قطعاً
وقتی لایک میکنم درخواستارو یعنی دیدم
درود
و بدرود
تو رو خدا فیک نزنید
باتشکر
نبودم
شرمنده
اگه تا ۱۲ شب پشیمون نشدی چشم:)
۱۲ امشب
متوجه نمیشممحدودیت مثلا: هفته ای 1 اکانت (فیک) یا مثلا 2 هفته ای 1 بار برای ارسالیه های 1 تا 15 مثلا
همهی کاربرای جدید ک جدید نیستنمیتونی محدودیت بذاری بدین شکل ک مثلن ارسالی زیر 100 تا بن نمیکنی یا هر تعداد دیگه ای . چون یکی ک تازه اومده وابستگی ای ب اینجا نداره ک بخواد بن شه ک کمکش کرده باشی .
نوچ منظورم اینه که مثلا کاربرایی که میخوان بن شن اون جدیدا برو تو بانگ شون ببین چقدر از عضویتشون گذشته مثلا باید 1 ماه از عضویت بگذه تا بن کنی این یه قانون تاپیک! یا مثلا این کاربرا رو مثلا کسایی که کاربر جدید هستن مثلا زیر 1 ماه رو هفته ای 1 اکانت بن می کنی اینجوری؟متوجه نمیشم
میگی ینی همه مجاز باشن هفتهای ی اکانت فیک بزنن؟!
یا من هفتهای ی اکانت فیک رو بن کنم؟!
همهی کاربرای جدید ک جدید نیستن
پس نمیشه گفت وابستگی ندارن
درضمن ممکنه خیلیا مثل خود من قبل عضویتشون بعنوان مهمان پستا رو بخونن قبل عضویت ک بازم وابستگی دارن پس
این تعداد پست هم چون ی سری تاپیک مثل ح.ب داریم نمیشه از روی اون کاربرا رو طبقهبتدی کرد خیلی
و این ک خب خیلی از کاربرا عضو میشن ک با اون اکانت پست ندن
درواقع با اکانت جدید میان ک توو گفتگو (چت، پ.خ و بانگ) شرکت کنن و با اکانت فیکشون پست نمیذارن خیلی
خب ب دلایلی این امکانپذیر نیستنوچ منظورم اینه که مثلا کاربرایی که میخوان بن شن اون جدیدا برو تو بانگ شون ببین چقدر از عضویتشون گذشته مثلا باید 1 ماه از عضویت بگذه تا بن کنی این یه قانون تاپیک! یا مثلا این کاربرا رو مثلا کسایی که کاربر جدید هستن مثلا زیر 1 ماه رو هفته ای 1 اکانت بن می کنی اینجوری؟
فهمیدی؟!