• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه مخ ریاضی شویم؟

گلم داری درباره ی سه ساااااال حرف میزنی نه سه ماه. فرصت خیلی زیادیه. کم موسسه ی ای هست که واقعا علمی باشه و نه تجاری.نکته های اونجا تستین نهایتا نتایج آنالیز سوالات کنکور. اما باور کن سوالات کنکور اون شکلی نیست که فکر می کنین.
تصمیم به عهده خودته من اصلا نمیتونم چیزی بگم اما الان زمانی نیست که نری کلاس دیر بشه.
حق با شماست

ولی کلا بنظرم کلاس رفتن برام سودی نداشت فقط خودم باید میخوندم و تلاش میکردم تو زمان کم رسما اونا هیچ کمکی بهم نکردن

ولی کلا بنظرم کلاس رفتن برام سودی نداشت فقط خودم باید میخوندم و تلاش میکردم تو زمان کم رسما اونا هیچ کمکی بهم نکردن
درستش همینه. اینکه یه وقتی بذاری خودت بخونی،خودت حل کنی. اگر بلد بودی تیپ سوالایی که کار نکردن رو هم حل کنی کلاس مفیدی بوده

درستش همینه. اینکه یه وقتی بذاری خودت بخونی،خودت حل کنی. اگر بلد بودی تیپ سوالایی که کار نکردن رو هم حل کنی کلاس مفیدی بوده
مشکل اینجاس فقط تیپ سوالایی ک کار کردن رو میتونم جواب بدم

از اونجایی که اعتقاد کامل به خوداموزی دارم و اینکه بنظرم اموزش فقط جرقش با معلمه کلاس و فیلم اموزشی اینا رو بزار کنار
فقط حل سوال
و البته تحلیلش که سوال از من چی خواسته؟ خواسته چیکار کنم؟ مراحل حل این سوال چیه؟ چجوری میشه حلش کرد؟ و....
حل دوباره سوال هم توصیه میشه
واسه هر تیپ سوال یکبار اینکارو بکنی حله
بعد از خوندن درسنامه و ترجیحا حل تعدادی مثال و تسلط یافتن بر موضوع و اینکه اوضاع از چه قراره بهتره فکر کنی چجور سوالایی میشه از این طرح کرد.

کلاس چون پول دادی حواستو جمع میکنی یادمیگری و گرنه انچنان ارزشی ندار به نظرم. یک جزوه و کتاب مناسب کافیست

شخصا به نظرم درگیر شدن با سوالا بهتر و اینکه دور راه حل های تستی رو خط بکشی برای یه سوال سعی کنی چنتت راه حل پیدا کنی و هی تمرین و تکرار کنی و سوالی که بلد نیستی رو با ازمون و خطا جواب بدی
یعنی اون موقعه خودم میتونم همه مشکلات درسیم رو حل کنم؟

• لایک
امتیازات: PD
Back
بالا