مقایسۀ المپیادها

Shayan.H

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
1401
سلام من می خواستم بدونم کدوم المپیاده که کمترین نیاز به خوندن رو داره و در واقع بیشتر هوشی هست البته این رو هم در نظر گرفتم که قطعا همه المپیاد ها نیاز به خوندن دارن و همگی نیز تا حدی هوشی هستن و بیشتر منظورم نسبتاشونه. برای مثال المپیاد زیست و بعدش شیمی المپیادایی هستن که منابع سنگین و نیاز به مطالعه زیادی دارن (مخصوصا زیست) ولی مثلا المپیاد کامپیوتر فکر می کنم بر عکس باشه، ممنون میشم که اگر اطلاعی در این زمینه دارین راهنمایی بفرمایید.

درسته که سلول های بنیادی منابع کم داره ولی مدالش تاثیر خاصی در کنکور و... نداره البته یادم رفت که بگم ابه المپیاد ادبیات و بنیادی و جغرافیا و زمین شناسی و این المپیادایی که امسال اضافه شدن مثل اقتصاد و...علاقه ای ندارم. ممنون

درسته که سلول های بنیادی منابع کم داره ولی مدالش تاثیر خاصی در کنکور و... نداره البته یادم رفت که بگم ابه المپیاد ادبیات و بنیادی و جغرافیا و زمین شناسی و این المپیادایی که امسال اضافه شدن مثل اقتصاد و...علاقه ای ندارم. ممنون
نمیشه ک هم خرو بخوای هم خرما رو(((=

نجوم

المپیاد سوادرسانه ای والا :/ یعنی چی کامپیوتر و ریاضی و البته نجوم به یک ریاضی قوی و فیزیک فوق قوی نیاز داره که نتیجه میشه فیزیک باید هالیدی بخونی و... نمیشه بدون خوندن هیچی شد

ممنون از پاسخ هاتون البته من نگفتم نمی خوام بخونم گفتم مطالب کمتری داره مثل مقایسه المپیاد کامپیونر و زیست. تشکر

چند تا چیز از همه چیز مهمتر هستند : علاقه و استعداد که استعداد به علاقه می چربه و پشتکار هم نیازه / در کل نجوم تعداد کمتری شرکت کننده / کامپیوتر مطالب منسجم تر /ریاضی قبولی مرحله 1 راحت تر و تعداد بیشتری مرحله 2 می گیرند / یه پیشنهاد می دم نظر کاملا شخصی هستش زیست نرو کلا

زیست باید از سطوح قدامی پشتی جلویی شکمی و همه وری جر بخوری تهشم مدال ک هیچی کوفت هم بت نمیدن(((=
در نتیجه با بالایی موافقم ((=

از پارسال سهمیه براش تعلق گرفته....و عین بقیه المپیاداس سهمیش!

کامپیوتر و ریاضی فرزندم^_^
نسبتا اینجورین ک باید درک بالایی داشته باشی و اینا

گفتی ادبی علاقه نداری
ولی خب توصیه‌ی من بهت اینه
علاقمند نشو بهش
چون کم از زیست نداره:)

دوستان این وسط بیاین درمورد المپیاد فیزیک هم حرف بزنین
بسی خوشحال خواهم شد

عاقا کلا المپیادا سخته:/ فقط خوبی المپ ریاضی اینه که مرحله اول قبولی :/

نه نه
خود خود المپیاد فیزیک
اها من اطلاعاتی ندارم من فقط المپ کام و ریاضی بودم ک کامل راجبشون میدونم و زیست و اینارم همه میشناسن دیگ
حالا اگه تو میدونی اطلاعات بدع^_^

Back
بالا