خب این یکی هم لیست واقعی خودمه. متاسفانه حتی در این حالتشم با سانسور همراهه:
رو اعصاب ترین کاربر مذکر: @Admin2
رو اعصاب ترین کاربر مونث: @پرنیان.ک
صادق ترین عرزشی: @rreezzaa1
پنهان ترین عرزشی: @hossein9021
دارای اعصاب خورد کننده ترین نصیحت ها: @Iman Rage
رو اعصاب ترین مذهبی قدیمی: احتمالا @A M I N
رو اعصاب ترین مذهبی جدید: @bio2
دارای بیشترین نوسان بین حالت معمولی و احساسی*: @مار و @شکیبـآ
* کلا حالت احساسی-عاشقانه یه حالت منفیه (((= [البته یه شرط داره که اینطور نباشه، ولی چنین شرطی توی دنیای واقعی تقریبا غیر ممکنه] منظور از این لیست، افرادیه که بین بخشِ خوبشون در حالت عادی و بخش منفی در این حالت ها، بیشترین اختلاف وجود داره و کلا عوض میشن.
ایتوشیکی نوزومو ترین*: @e.razi
* کنایه از ناامیدی و منفی نگری. البته این امتیاز مثبته (((=
کافوکا فورا ترین* (همچنین به ترتیب، میتونن "آنتا باکا" و "گمناسای" گو ترین هم باشن): @Lewis و @sabz
* کسایی که این شخصیتو میشناسن، در نگاه اول بنظرشون میرسه که منظورم خوشبین ترینه. ولی اینطور نیست؛ منظورم اینه که به عنوان شاگرد، دانش آموز، یادگیرنده، کوهای(سال پائینی) و چیزایی شبیه به این، بامزه هست و اشتیاقش، بهش میاد ((((:
"کاش یکم خودت باشی" ترین*: @a.khakpour77
*تایید کردنِ هرچیزی(مثلا در قالب لایک یا گاهی کلامی)، در حالی که شخصا زیاد برام جالب نیست و ترجیح میدم بیشتر نظر واقعیشو ابراز کنه .--.
مزاحم ترین: @Amin rouhi و @علیـــــــ
سنپای* ترین: @Radikal
*سنپای یعنی سال بالایی، اینجا یجورایی منظورم اینه که به عنوانِ شخصیتِ یه سنپای و بزرگتر، جالبه ((:
غمگین ترین: @Nicki
ناامید کننده ترین: @reHAMID
کاپی کننده ترین: @thinker و @Reihaneh.M
در دوراهی قرار گرفته ترین: @Radian56
"در بحث های سایت، نظرم به نظر ایشان معمولا نزدیک تر است" ترین: @Pan
با خوشبینیِ اعصاب خورد کننده ترین: @Kda1998
بی توجه ترین به انیمه هایی که پیشنهاد میدم -___- : @big cat
رواقی ترین*: @Rrrfan
* کنایه از چشمان خمار و حالتِ انفعال و بیخیالی (((:
با وجود یکسری برخی تشابهات در نظرات، همچنان نمی تونم درکشون کنم و تصور خاصی ندارم ترین: @maleck :)
فداکردنِ کیفیت کتاب ها به کمیت ترین: @mohad_z
پسیو اگرسیو ترین: @امیرحسین
لوس ترین: @>____<
بی رودرواسی ترین: @Sungirl_cc
نقاش برتر ترین: @F@RN@Z
فمینیست ترین و توجه کننده ترین به حقوق اقلیت های جنسی: @عاعم و @Mansoorism
بی نمک ترین و بی ادب ترین: @mohammadreza128
گرگ و میش ترین: @Shokouh
بازهم کافوکا فورا* ترین: @اَفرا
* این دفعه منظورم خوشبینی ایه که چندان رو اعصاب نیست ((((=
تغییر کرده ترین: @ــهــ
برترین مدیر: @incognito
تومیه یامازاکی و آسکا شیکینامی ترین، دارای بیشترین "روحِ اوتاکویی" در یک غیر اوتاکو* ترین، بالاترین فرد لیست مثبت ها: @Asuka
* راستش یکم طولانیه و حوصله توضیح ندارم.
متنفر ترین از دنیای واقعی، بیشترین طرفدار اونگلیون: خودم .---.
عشقِ جاودان ترین: @Hideaki Anno ((((((=
تو خود نریز ترین @Zetsubou Shinji
تفلون ترین (از اونا که یه کتاب"بیشعوری"میخونن و فاز روشن فکری برمیدارن و فکر میکنن میتونن همه رو قهوه ای کرد) تگش نمیکنم چون حوصله جر و بحث باهاش ندارم ولی @arcana میدونه
گوگولی ترین @forta
مهربون ترین @sadlove
جیگر ترین @Spacegirl
دوست داشتنی ترین ح.ب ها@whoisparya
دلنشین ترین آواتار @(:TABASSOM:)
تو بانگ چت ترین @Amin rouhi
جذاب ترین پست ها @venusi
رگباری لایک دادن ترین @a.khakpour77
احساسات مشابه داشتن ترین @hastikhanoom
خالم روش کراش دار ترین_هنوزم خالم هر وقت میبینه منو میپرسه ازون دوست خوشگلت چ خبر ترین @shnava
معلوم نیست اتوکشیدست یا نه ترین @Iman Rage
گوگولی مگوری اگوری پگوری و ذوق برانگیز ترین @amirreza rhn@Mindy
باعثم خندم شد در این تاپیک ترین( اسمش طولانیه حوصله ندارم تگ کنم =/ ) . ی نقل قول ریزیم بزنم. قبل تگ کردن ب سن طرف ی نیگا کن من با 16 سال سن قطعا نمیتونم دنبال شوهر باشم
پایدار ترین @M3HR
به یارش میادترین @mhs.1d
چرا تازگیا یجوری شده انقدر فرق کرده ترین @sadlove
شوهرسمپادی ترین @Miad..
مامان بچه هاشو ول کرده ترین @مار
تازگیا همه رو لایک میکنه ترین @The Lich King
بقیشو یادم نمیاد بعدا انشا الله
@افرا شبیه ترین به من و کسی مه باهاش راخت ترینم و احتمالا اگه خواستم یه روز یه مسئله ای رو به کسی بگم که نتونم حتی لرا خودمم بازگوش کنم زه را رو انتخاب میکنم @Farnaaaz کنترل کننده ترین احساسات و به دست گرفتنده ترین شرایط
@Amin rouhi همه جا هست ترین تو بانپ چت پ خ ح ب تاپیک و فلان و بیسان @nahal01 و @a.khakpour77 رگباری لایک بده ترین @هلیوم@The Lich King مرموز ترین @Fatemeee وقتای سختی ها و خوب نبودنا بودن ترین
@asukaدوس دارم باهاش دوس شم ترین @hastikhanoom نجات دهنده ترین @sabz ح ب طولانی نویس ترین که اغلبم حوصلم نمیشه بخونم ولی خب اگه بخونمشون جذابه @پرنیان.ک چشم خوشکل ترین @آرش تباه ترین @مار بعضی حب هاشو چند بار میخونم تا بفهمم چی شد ترین و ایضا اوایل که عضو بودم جذاب ترین کاربر
@با عاشق شدنش تصورمو از اون مطهری خشک عوض کن ترین @Admin2
دوس دارم هویتشو بدونم @admin
چیپ ترین کاربر @breeze @Zetsubou Shinji حرفاشو دوس دارم هر چند اوایل یکم ترسناک بودی ترین
@riant رنگی ترین کاربر سایت کسی که تو هر ح ب ش دنبال رنگ میگردم مخصوصا نارنجی یا قهوه ای
@В.аs coal
هیچی ترین @کبوتر بالدار
لاکتیک اسید تو سلولاش جمع شده ترین
@عمر(فاقد اکانت)
بامزه ترین @اَفرا
صمیمی شو ترین ، دوست شو ترین @sHaGaYeGh
بامحبت ترین ، مادرترین @Zetsubou Shinji
جالب الاستایل ترین کاربر @Asuka
مکاتبه گرم کن ترین باهم کاربر
خب اگه بقیه کاربرها رو هم بگه احتمالا اخراج بشم ، چون از اکثریتشون خوشم نمیاد ولی از میان این همه عضو با این چند کاربر یه مدتی حرف میزدم و به نظرم جزو نایس ترین های سایت هستند ، منتهی دیگه ارتباط چندانی باهاشون ندارم ، حوصله هم همینطور .
و لطفا هیچ یک از از افراد تگ شده لایک ندهند به این پست چون من اذیت میشم ، اگه دادن هم دیس بدن.
@اَفرا گوگولی ترین و میمون بچه ترین :-" رفیق ترین،صمیمی ترین @Mehrka با معرفت ترین،من خیلی اذیتش کردم ترین،قوی ترین @sadlove مهربون ترین، گوگولی ترین @MorteZ خیلیا رو میشناسه ترین،به فکر ترین،نایس ترین
@matinm قرص آرامبخش ترین @(:TABASSOM:) رنگی رنگی ترین،پر انرژی ترین،پیشش شارژی ترین @حمیده سرسخت ترین،دوست داشتنی ترین @glad قوت قلب ترین،تو خوابم به تو پناه میارم بعضی وقتا،دوسش دارم ترین
@عمر پسرم ترین،سرکارم میزاره ترین @کبوتر بالدار صحیح ترین، حس میکنی پوکره ولی نیست ترین @علیـــــــ بنفش ترین،رک ترین،رفیق ترین
@əlireza تگ نمیشی ترین، سریال خوب بین ترین،سوت زن ترین @Skyfall سوت زن اعظم ترین،عمیقا مهربونه ترین،مرموزترین :-" @mobin9898 خوشحال میکنه همه رو ترین،رک ترین
@ В.аs coal قلب مهربونی داره ولی نمیخواد نشون بده ترین @پرنیان.ک قشنگ ترین،چشم رنگی ترین @vernal حس خوبی بهش دارم ترین @maleck :) مو قشنگ ترین @mahzoun99 آروم ترین،مهربون ترین
@ــهــ نمیتونم تگت کنم ترین(شد شد)،کول ترین و قشنگ ترین @mary2003 دلنشین ترین @Lewis ندیدمت آخرشم ولی باحال ترین