mostafa84
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تویسرکان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
یک جمله رو به یک نفر خاص میگم :)اگه فقط یک روز به مرگتون مونده باشه ، چی کار میکنید؟
یک جمله رو به یک نفر خاص میگم :)اگه فقط یک روز به مرگتون مونده باشه ، چی کار میکنید؟
طبیعتا حلالیت:/اگه فقط یک روز به مرگتون مونده باشه ، چی کار میکنید؟
راستش یا امریکا میرفتم یا اماراتاگه بهت ی بلیط مجانی بدن و بگن میتونی باهاش مجانی هر جای دنیا که بخای بری،کجا میری؟(هر دو صورت رو جواب بدین...)
اگه بلیط یک طرفه باشه بدون بازگشت:اگه بهت ی بلیط مجانی بدن و بگن میتونی باهاش مجانی هر جای دنیا که بخای بری،کجا میری؟(هر دو صورت رو جواب بدین...)
بهشت رو میگردماگه قرار باشه ۱۰۰٪ به بهشت برید (حتا اگه آدم بدی )اولین کاری که میکنید چیه؟
خودکشی می کردم زودتر برماگه قرار باشه ۱۰۰٪ به بهشت برید (حتا اگه آدم بدی )اولین کاری که میکنید چیه؟
حرف هایی رو که میخواستم به بعضیا بگم بهشون میگفتم شایدم به صورت نامه براشون میفرستادم ودر جمع دوستام و خوانوادم سعی میکردم بهترین خاطراتو رقم بزنماگه فقط یک روز به مرگتون مونده باشه ، چی کار میکنید؟
اگه بتونید همین الان یه چیزی آرزو کنید و درجا برآورده بشه ، اون چیه؟
جنوب خودموناگه بهت ی بلیط مجانی بدن و بگن میتونی باهاش مجانی هر جای دنیا که بخای بری،کجا میری؟(هر دو صورت رو جواب بدین...)
بعدا نوشت: خب...اگه با یار بتونی بری چی؟
@mostafa13840231
@RZWN
واقعا کار خاصی نمیکردم چون احساس میکنم همین الان مسیر درست رو دارم میرماگه قرار باشه ۱۰۰٪ به بهشت برید (حتا اگه آدم بدی )اولین کاری که میکنید چیه؟
اگه بخونید همین الان یه نفر را بزنید و او چیزی نگویید او کیست؟
اگه بخونید همین الان یه نفر را بزنید و او چیزی نگویید او کیست؟
اگه بتونید همین الان یه چیزی آرزو کنید و درجا برآورده بشه ، اون چیه؟