- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 97
ولی چه جالب که یه 14 ساله راجع به همچین چیزی حق انتخاب داره. حقا که خانوادهها متفاوتن.
بچه های اعضای سفارت که تعدادشون خیلی کمه کلی ایرانی اونجا هستن که به این مدارس میرن و حتی تعدادی افغان و تاجیک هم تو مدارس ایرانی درس میخوندندبیر ما چند سال امارات بوده و اونجا به بچه های اعضای سفارت درس میداده ، اون که تعریف می کرد میگفت خیلی تجربه خوبی بود( البته اون سر و کارش با ایرانی ها و اعضای سفارت بود)
بسیار عالی بود.میشه گفت بهترین راهنمایی بود. خیلی ممنونم.اینه که بری ته تهش خوشت نیومد یه سال دیگه برمیگردی دوباره ... (با تجربه یک سال زندگی خیلی متفاوت ...)
ب نظرم اول از همه مهم خودتیدرود
نکته ی بسیار مهم:لطفا از اول تا آخر متن را بخوانید و حتما برای من نظر محترمتون رو ارسال کنید!
(مسئله ی مرگ و زندگیه)
پدرم یک ماهی است که در حال جستجوی شغل جدید در خارج از ایران است.
الان از چند تا کشور براش قبولی فرستادن(امارات متحده ی عربی-مالزی-قطر و .. (فقط و فقط کشور های عربی را درخواست داده) حالا احتمالا بریم امارات متحده ی عربی.
توی گوگل کروم رفتم درباره ی امارات متحده ی عربی تحقیق کردم.به نظر جای بسیار خوبی برای زندگی می باشد.و از لحاظ گیمینگ مثل (قیمت خوب قطعات pc و کنسول بازی و همینطور ping عالی تر نسبت به ایران و دیگر مزایا نسبت به ایران)
اما مشکل من اینه که از قبل نقشه ی زندگمیو کشیدم. و اگر برم باید نقشه ی زندگیمو از اول طراحی کنم. (نکته جهت بعضی مشکلات از گفتن این نقشه به شما معذورم.
بزرگترین مشکلم اینه که اونجا مدارسش خوبه یا نه؟
و اینکه کنکور دارن؟ و اگر ندارن ، چی دارن؟
وضعیت شغلی چطوره؟
شنیدم زبان مدارس اونجا به انگلیسی هست. (بسیار عالی)
و اگر بخواهم نروم باید در ایران همراه با خوهر بزرگم که دانشگاهیه و برادرم که یازدهیمه بمونم)
و اگر بروم باید با برادر کوچکم و پدر و مادر اونجا بمونم.
مدت زمان موندن هم حداقل 2 سال و حداکثر ( غیر قابل پیش بینی می باشد)
خودم هم کلاس هشتم هستم.
و اگر نکته ای بلد بودید که به نظرتون به کارم میومد حتما یا در اینجا یا در پیام خصوصی به من بگویید!
و اگر تجربه ی سفر به کشور هایی را که گفتم را داشتید حتما و حتما به من بگویید که از تجربیات خوب شما استفاده کنم!
در صورت اینکه با جمهوری اسلامی مشکل دارید ، الکی و بی دلیل به من نگویید که بروم!