من میکرو طلایی نداشتم اما قطعا پینوکیو بهترهسلام بچه ها میشه ویژگی های کتاب میکرو طلایی زیست رو بگید
موندم بین خیلی سبز پینو کویو و میکرو طلایی کدومو بگیرم
دوازدهم الگو خیلی سبز میکرو به ترتیب، ( تخته سیاه نزدم ) میکروی دوازدهم مگه بازنویسی شه اینی که امسال اومد خیلی بد بود...زیست دوازدهم بین میکرو/ خیلی سبز/الگو /تخته سیاه کدوم؟
خیلی سبز خیلی بهتره، اگه بذاریشون کنار هم احساس میکنی برای خیلی سبز وقت بیشتری گذاشتن تفاوتشون واضحه. تستای خیلی سبز ریزبینانه طرح شدن فقط یک نکته ای که باید دقت کنی به نظرم اینه که تستاش یکم زیادی بدبینت میکنه نسبت به گرینه ها، ما که اونو زده بودیم یه مدت نمیتونستیم هیچ شمارشی ای بزنیم تو آزمونا :/سلام بچه ها میشه ویژگی های کتاب میکرو طلایی زیست رو بگید
موندم بین خیلی سبز پینو کویو و میکرو طلایی کدومو بگیرم
آره من خودمم اینو تر جیح دادم تا اینکه با آی کیو پلاس آشنا شدم ک کنم اون از همشون بهتر باشهدوازدهم الگو خیلی سبز میکرو به ترتیب، ( تخته سیاه نزدم ) میکروی دوازدهم مگه بازنویسی شه اینی که امسال اومد خیلی بد بود...
خیلی سبز خیلی بهتره، اگه بذاریشون کنار هم احساس میکنی برای خیلی سبز وقت بیشتری گذاشتن تفاوتشون واضحه. تستای خیلی سبز ریزبینانه طرح شدن فقط یک نکته ای که باید دقت کنی به نظرم اینه که تستاش یکم زیادی بدبینت میکنه نسبت به گرینه ها، ما که اونو زده بودیم یه مدت نمیتونستیم هیچ شمارشی ای بزنیم تو آزمونا :/
آرهپاسخنامش خوبه؟
خوب تحلیل کرده سوالارو؟
من پارسال چندکنکور زدم خوب بود کنکوریوم رو تا الآن نزدم و نمیدونن چجورهسلام
کنکوریوم مهر و ماه بهتره یا چند کنکور خیلی سبز؟
واقعا موندم کدوم رو بگیرم
انشاالله موفق باشی ^_^مرسی^-^
تصمیم گرفتم چند کنکور بگیرم
بخاطر پاسخنامش که ادرس داره و گروه مولفاش