Sami_n
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- لامرد
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
یازدهم تجربی کسی نبود؟
واسه حسابان من یازدهم هم نشرالگو زدم و میکرو و ترجیح من میکرو بود اره نشراگو کتابش سنگین تر میکرو ولی یه جاهایی الکی زیاد مانور میده و از اصول پایه اون فصل تست نداده.ولی امسال که کنکور دارم هم پایه و هم دوازده خیلی سبز دارم به نظرم سطحش منطقی هس و تیپ سوالاش مفیده یه کتاب تست خوبی میتونه واست باشه.و هر سطحی باشه اول باید یه کتاب سطح متوسط بزنی اما اگه سطحت بالا هس بعدش ایکیو یا نردبان بزن.و بدون کتاب سخت دلیل به خوب بودن نیس چون بلد نباشی جذبش نمیشی من خودم دهم اول اولش ایکیو خریدم و اصلا نزدم امسال کنکور دارم میزنمش که واسه ریاضی دهم مناسبه.بچه ها برای حسابان چه کتابی می زنید؟
من الگو میزنم ولی همه میگن خوب نیس
من هستمیازدهم تجربی کسی نبود؟
چرا منم موافقممن هستم
پ.ن:چن نفر باشیم بهتر نیست؟؟(مثلا سه چهار نفر)
دوازده تجربی
عای منم ریاضیمMn riazi am :///
من خیلی مقاومت کردم اینجا پیام نذارم اما میخوام حداقل رودربایستی با بچه ها باعث بشه درس بخونمدوازده تجربی
من یازدهم تجربیمیازدهم تجربی
منم دوازدهم ریاضیم .عای منم ریاضیم
اهم اهم
بچه های کنکوری ۹۹
کسی پایه هست برای کورس مطالعاتی؟
این روزا اگه ساعت مطالعه رو بالا ببریم،خیلی خیلی موثره
مهم نیست چه رشته ای هستین،اگه دوست دارین همراهی کنین اعلام کنین و بعد این برنامه رو نصب کنین
راجع به پومودورو
کد گروه رو میزنم میگه موجود نیستاهم اهم
بچه های کنکوری ۹۹
کسی پایه هست برای کورس مطالعاتی؟
این روزا اگه ساعت مطالعه رو بالا ببریم،خیلی خیلی موثره
مهم نیست چه رشته ای هستین،اگه دوست دارین همراهی کنین اعلام کنین و بعد این برنامه رو نصب کنین
راجع به پومودورو
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superelement.pomodoroکد گروه : S7O81
باید حتما عضو برنامه بشین،روی اون آیکون گرد سمت چپ بالا کلیک کنین تا ثبت نام کنین
منتظرتونم
کد گروه رو میزنم میگه موجود نیست
والا نمیاره هم کد رو زدم هم با هم بخوانیم رو . میگه this group does not existبه جاش سرچ کن: با هم بخوانیم