پاسخ : درس خواندن گروهی تابستان
البته شاید کسی که تجربه ش بیشتر باشه،یا پایه ی بالاتر باشه این موضوع رو جدی جا بندازه براتون.
مطالعه ی علمی آزاد متفاوته.
من به خودت یا سمانه هم توضیح دادم این کاری بود که کردم و خیلی از خودم راضی بودم

یه حس شور و شعف درونی بهم دست داد.

پشت کتاب وزارتیا یا پاورقی کمک درسیا رو نگاه کنی اصطلاحات تخصصی رو داره،همینطوری که داری میخونی اینا رو بنویس برای خودت. نه به شیوه ای که فایو او فور رو می خونیا،خیلی تفریحی به خاطرت بسپار یا اصلن بذار کنار دستت. بعد با توجه به اون مبحثی که می خونی یه سرچ داشته باش یه وب سایت معتبر یا مقاله بخون. البته وب سایت در سطح دانش آموزی فراوان یافت میشه. چون نثر ساده ای دارن معمولا گیر نمی کنی زیاد. مثلا من از اون فصل اول شیمی که درباره ی ساختار اتم بود یه واژه ای رو برداشتم،بعد از اون هی خوندم و رسیدم به یه اصل فیزیکی. روز بعدش که مستند دیدم و داشت این قانون رو توی طبیعت توضیح میداد نمی دونی چه قد خوشال بودم

منظورم اینه هدفدار مطالعه کنین و یاد بگیرین.
مثلا الان ذهنتون آزاد تره،ایده پردازی تون شرایط خوبی داره،برین مقاله نویسی و اصولش رو یاد بگیرین. چندتا مقاله بنویسین. من انقد مقاله نوشتم برا خودم

نود درصد بیخودنا ولی حداقل تا حدودی دستم اومده.
سراغ سرچ تخصصی هم برین. خیلی کار نمی بره و خیلی کاربردیه.
برنامه نویسی م که دیگه عالیه. تو هر رشته ای براتون مفیده.
اینا کارایی ن که اگر همسن شما بودم انجام میدادم و الان پشیمونم چرا وقتمو هدر دادم. انقدر پافشاری کردم که نه من باید بخونم...انقدر وقت هست برای تست زدن،پیشخوانی کردن و هزارتا چیز دیگه. اما واقعا برنده این اگر این کارا رو بکنین.
اینا نصیحت نبودا،صرفا گفتم که وقتی نزدیک کنکور و نهایی تون شد مثل من پشیمون نباشین.