درس خواندن گروهی سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع bitabs
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    konkoor
پاسخ : بچه ها یه کیس می خوام!

به نقل از Zahra AB :
حالا جدا از اینکه من چی خوندم :-" من تابستون گذشته این کار رو کردم با یکی از دوستام ولی خب اونجوری که باید جواب نداد.ما اینجوری بود که میرفتیم خونه هم اونجا چک میکردیم اما با اینترنت فک کنم زمان پرت بره بالا بعدش موقعی که داری میخونی همش ذهنت اینه که تمومش کنی شاید با دقت نخونی به این خاطر که محدودیت زمانی داری!
اما خب اگه میدونی میتونی کار خوبیه! ;;)

کاملا موافقم ، تو اون تایمی که داری درس میخونی همش فکرت به اینه که چقدر مونده تموم بشه درسه ، نکنه عقب بمونی ، چقدر زمان داری؟! دوستت الان کجاس؟! ای وای نکنه نرسی که درسو تموم کنی و ... از این بابت یه عالمه از کیفیت درس خوندن کم میشه . از یه لحاظ دیگه هم بخوایم بگیم سرعت مطالعه ها متفاوته شاید درسی رُ که تو توی 1 ساعت میخونی دوستت توی پنج ساعت بخونه . :-" خب چه کاریه هر کی درس خودشُ بخونه دیگه . :))
یه پیشنهاد : عوض اینکه به کیس پیدا کنی که باهاش درس بخونی ، یه نفرُ پیدا کن که درس خوندنتو چک کنه . مثلا بهش برنامه هفتگیتو بدی ، اونم آخر هر شب چکت کنه . :-" یه ارزیابیم آخر هر هفته داشته باشی . ;;)

به نقل از богиня :
کاملا موافقم ، تو اون تایمی که داری درس میخونی همش فکرت به اینه که چقدر مونده تموم بشه درسه ، نکنه عقب بمونی ، چقدر زمان داری؟! دوستت الان کجاس؟! ای وای نکنه نرسی که درسو تموم کنی و ... از این بابت یه عالمه از کیفیت درس خوندن کم میشه . از یه لحاظ دیگه هم بخوایم بگیم سرعت مطالعه ها متفاوته شاید درسی رُ که تو توی 1 ساعت میخونی دوستت توی پنج ساعت بخونه . :-" خب چه کاریه هر کی درس خودشُ بخونه دیگه . :))
یه پیشنهاد : عوض اینکه به کیس پیدا کنی که باهاش درس بخونی ، یه نفرُ پیدا کن که درس خوندنتو چک کنه . مثلا بهش برنامه هفتگیتو بدی ، اونم آخر هر شب چکت کنه . :-" یه ارزیابیم آخر هر هفته داشته باشی . ;;)
اینم پیشنهاد جالبیه...ولی خب کی حاضره واس آدم همچین کاری بکنه؟؟؟راغ داری بگو؟؟؟ ;D

ببینید دوستان این داستان شاید برای بعضیا مفید نباشه وا گاها مضر باشه ;D مثلن برا کسی ک خودش خیلی درس خونه و داره نتیجه میگیره و اینا...اگه با یکی دیگه بخونه شاید مفید نباشه...ولی واسه ی نفر مث من بی برنامه با ساعت مطالعه ی پایین و بسیار بسیار تنبل(کلا داغون ;D )میتونه خیلی مفید باشه مخصوصن اگه با یه نفر بخونم ک س مطالعش بالاس و ترازشم از من بالاتره ...من خودم بالاترین ترازم 6900 بودش امسال ک سومم ;D حالا اگه کسی هس دستش بالا ;D <:-P در ضمن میتونیم واسه هماهنگی و اینا ب هم اس بدیم دیگه وقتمونم تلف نخواهد شد

به نقل از Mahzad Mohammadi :
بله که میشه!
برنامه ریزی میکنیم (یا هفتگی یا روزانه) که بالاخره قراره امروز مثلا با هم فصل تابع+ درس 3 دینی+ فصل5 زیست + صوت رو بخونیم!
قرار میذاریم مثلا از 8 صبح درس رو شروع کنیم. و تا ساعت 13 بدرسیم و تابع و دینی رو تموم کنیم! ساعت 13 ان میشیم با هم چک میکنیم. رفع اشکال میکنیم. هرکی هم به برنامش عمل نکرد جریمه میشه :d بعد میریم سراغ بعدازظهر و قرار میذاریم مثلا از ساعت 15 تا 19 صوت رو تموم کنیم و از ساعت 19:30 تا 22 هم فصل 5 زیست! و اخر شب هم تست قرابت یا درک مطلب (همه رو دارم برا مثال میگمااااا) بعد مثلا ساعت 23 با هم انلاین میشیم و رفع اشکال و بررسی! اینجوری تنبلی نمیکنیم. چون جلو چشممون میبینیم رقیبمون داره میخونه اما وقتی خودمون به خودمون باشیم تنبلی میکنیم!
تازه اگر هر دو هم جنس هم باشن میشه اس هم داد!
آفرین کاملا با ایشون موافقم منظورم همینه...کاملا خوب توضیح دادین :x

به نقل از bitabs :
آفرین کاملا با ایشون موافقم منظورم همینه...کاملا خوب توضیح دادین :x

خب من پارسالم همینکارو کردم و خیلی نتیجه گرفتم!
اما امسال بخاطر یه مسایلی روزی 11 ساعت مطالعه داشتم اما فقط 3 ساعتش مال کنکور بود و ترازم از پارسال حدود 1500 تا افت کرد!
خیلی دنبال کسی بودم که چکم کنه یا حداقل چون با هم برنامه داریم مجبور بشم بخونم اما خب نشد :(
اون دوستمم که پارسال اینکارو باهم میکردیم رشتش ریاضی بود! (من تا پارسال ریاضی بودم امسال تجربی ام)

به نقل از bitabs :
اینم پیشنهاد جالبیه...ولی خب کی حاضره واس آدم همچین کاری بکنه؟؟؟راغ داری بگو؟؟؟ ;D

من خودم واسه المپیادیای سال پایینیمون اینکارُ میکردم . مثلا با یه سال بالایی از مدرستون یا هرجای دیگه که سراغ داری هماهنگ کن . ;D

به نقل از богиня :
من خودم واسه المپیادیای سال پایینیمون اینکارُ میکردم . مثلا با یه سال بالایی از مدرستون یا هرجای دیگه که سراغ داری هماهنگ کن . ;D
سراغ ندارم کسیو خب!!!با یکی از دوستای مدرسم هماهنگ کردم ک اصن فایده نداشت چون اونم از من بدتر بود درس نمیخوند

به نقل از Mahzad Mohammadi :
خب من پارسالم همینکارو کردم و خیلی نتیجه گرفتم!
اما امسال بخاطر یه مسایلی روزی 11 ساعت مطالعه داشتم اما فقط 3 ساعتش مال کنکور بود و ترازم از پارسال حدود 1500 تا افت کرد!
خیلی دنبال کسی بودم که چکم کنه یا حداقل چون با هم برنامه داریم مجبور بشم بخونم اما خب نشد :(
اون دوستمم که پارسال اینکارو باهم میکردیم رشتش ریاضی بود! (من تا پارسال ریاضی بودم امسال تجربی ام)
وا پس بقیش مال چی بود؟؟؟حیف ک من امسال کنکور ندارم وگرنه ب شدت پایه بودم

سوم تجربی های سایت چقد فعالیتشون کم شده ... اصلا سوم تجربی داریم؟ :-? یا همه ترک نت کردن و دارن درس میخونن ؟ :-"

ایول هم وطن!!!!جمعیتیو با این تاپیکت شاد کردی!!!!
منم میخوام از هموناااااااا....یکیو میخوام که سال اولی باشه و درس خونم باشه ،اگ المپیادیم بود چه بهتر!!!کسی هس عایا؟؟؟؟

بچه ها امتانا داره تموم میشه هنوز کیس پیدا نشد واسه مااااا ;D

حالا که من این کِیس مناسب نیستم و نخواهم بود ولی توصیه میکنم این کار رو نکنی. من خودم چند بار خواستم با یه نفر دیگه درس بخونم سرعتمون نصف شده بود درس های جفتمون به شدت افت کرد. به نظر هماهنگی از راه دور بهتر این در کنار هم درس خوندنه. مثلا قرار بذارید که امروز یه فصل زیست بخونید و همه ی تست های خیلی سبزش رو بزنید. این مورد به شرطی که به بیراهه کشیده نشه میتونه جواب بده ;D

به نقل از No-Enemy :
حالا که من این کِیس مناسب نیستم و نخواهم بود ولی توصیه میکنم این کار رو نکنی. من خودم چند بار خواستم با یه نفر دیگه درس بخونم سرعتمون نصف شده بود درس های جفتمون به شدت افت کرد. به نظر هماهنگی از راه دور بهتر این در کنار هم درس خوندنه. مثلا قرار بذارید که امروز یه فصل زیست بخونید و همه ی تست های خیلی سبزش رو بزنید. این مورد به شرطی که به بیراهه کشیده نشه میتونه جواب بده ;D
منم منظورم همین بود دوست عزیز :)

به نقل از bita1377 :
ایول هم وطن!!!!جمعیتیو با این تاپیکت شاد کردی!!!!
منم میخوام از هموناااااااا....یکیو میخوام که سال اولی باشه و درس خونم باشه ،اگ المپیادیم بود چه بهتر!!!کسی هس عایا؟؟؟؟
برای تابستون حاظرم! ;D

به نقل از yasaman.k :
برای تابستون حاظرم! ;D
منم هستم!!! ;) :لایک
فقط یاسی جون از کجا شروع کنیم،چطوری برنامه ریزی کنیم،تو چی کارا میخوای تو تابستونت انجام بدی؟؟؟؟ :-/ :-/

آقا منم اولش خوندم kiss :))
بعدش گفتم نه ربطی نداره
بعد گفتم :-? ......
1. کیس کامپیوتر
2.کیس برای دوستی...
3.کیس برای ازدواج...
4.بعد گفتم حتما منظورش یک بیماره(مثلا میگن کیس اول اومد با درد قفسه سینه و ....)

حالا میبینم نه بحث کلا فرق داره :))

اگه یه کیس سوم ریاضی هم پیدا شد به ما پ.خ بده...

ترجیحا زیاد نخونه، چون من حوصله ندارم :))

:-" :-" :-"در تکمیل حرف آرشام:یه سومی نی ک اصن نخونه?!!? ;D

به نقل از rozaa :
:-" :-" :-"در تکمیل حرف آرشام:یه سومی نی ک اصن نخونه?!!? ;D
الان اين كيسو مي خواين چيكار كنين دقيقا؟

میخوام بم روحیه بده خیالم راحت باشه ک فقط م نیسم ک درس نمیخونم!!!!! ;D

Back
بالا